Askerlik ihtiyaç

emek harcayıpda bırsey yollama cunku çalınma ıhtımallerı % 90 . dolapları kılıtlı degıl cunku bende diğer kızlara katılıyorum bol bol ıc camasırı ve corap al bencede . sımdıden hayırlı teskereler

bu listeyi okuyunca kişinin asker değil survavora gitcek sandım :) bu listedekieri koycak dolabı var mı özel eşya demiş ikinini resmi en özeli

canım bence çok fazla bişey alma çünkü ordan temin edebiliyor çoğu şeyi boş yere yük olmasın yanında yolda.

Ben şöyle bişey yapmıştım özel olması için kışa girerken gittiği için kalın bi tane hırka almıştım çarşı izinlerinde giysin diye ve bi tane de kutu hazırladım içine küçük krem koydum ıslak mendil selpak koydum traş köpüğü ve losyonu koydum 4-5 tane fotoğrafımızı çıkarttırdım onları koydum bide küçük bi not defteri koydum orda sıkıldığında yazmak için birde mektup yazıp koydum hem anlamlı oldu hemde işine yarayabilceği ufak tefek şeyler vardı sende böyle bişey yapabilirsin

askerlikte genellikle çoraplarını çok çaldırırlarmış :) iç çamaşırı ve çorap alsan bence daha makbule geçer. bir de rahat bir eşofman takımı olabilir. hayırlı tezkereler canım

O zaman nereye cikacagi belli olduktan sonra alayim
aminn canım çok teşekkür ederim
Vaktayi okumustum onu öncelikli olarak temin ediyorum
Aminn teşekkür ederim
Sigaralik fikri güzelmiş teşekkür ederim gidecegi yer bi kac haftaya belli olacak o zaman ayarlarim artik
Teşekkür ederim
Ayy bu çok iyi oldu evet bi kutu hazirlayim benn

askerlikte genellikle çoraplarını çok çaldırırlarmış :) iç çamaşırı ve çorap alsan bence daha makbule geçer. bir de rahat bir eşofman takımı olabilir. hayırlı tezkereler canım

Aminn canim Teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim eşimde gidecekti askere ozaman düşündüğüm özel bir hediye olarak şöyle birşey yapmıştım
internet sitesinden takvim yapma diye şeyler var google araştır kendi fotoraflarınızı, ailesinin fotoraflarını gideceği günden döneceği tarihe kadar bir takvim oluştur. cep takvimi olsun hani askerde gün sayacağı takvimde sevdikleri olsun özel yıl dönümünüzü, doğum gününüzü vs.. notlar yazarak şekillendir arkalı önlü katla süper oluyor benmki gitmedi ama yapmış vermiş olmuştum yanınada mendil yap elinle işle ikinizin isimlerini kokunuda sık ver bence çok anlamlı olur kendi emeğin sonuçta benim eşim gitseydi böyle yapacaktım bakalım artık ne zamana edeceğim inşallah gitmez hep yanımda kalır kocacığımm :2::2:

Son düzenleme:

Guzel fikir teşekkür ederim arastircam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok işime yarayacak teşekür ederim. benımde nişanlım kasım da askere gıdıyor 2 aydan az kaldı cok streslıyım

şunların büyük kısmını oradaki kantinden dışarıdan daha ucuza alabilir. yanında boşuna taşımış olur. hem de askeri koğuşlarda kaybolur gider.
ihtiyacı oldukça alır zaten bunları.

şunların büyük kısmını oradaki kantinden dışarıdan daha ucuza alabilir. yanında boşuna taşımış olur. hem de askeri koğuşlarda kaybolur gider.
ihtiyacı oldukça alır zaten bunları.
doğru ama insan eksık gondermek de ıstemıyor en onemlısı de bozuk para ve ankesorlu kart mıs

doğru ama insan eksık gondermek de ıstemıyor en onemlısı de bozuk para ve ankesorlu kart mıs
Yok ya abartı. Resmen abartı. Yani illa sevgilisi olarak bir şey alacaksın orası kaçınılmaz bir gerçek de böyle küçük bir kutu hazırlayabilirsin seni hatırlatacak. İçince küçük bir kesede bozuk para bir not “ seni seviyorum” gibi..

Bir telefon kartı..

İkinizin resmi..ama çerçeveli kullanmaz kesinlikle..

İstediği bir şey olabilir ipod gibi…

Küçük notlar yazarsın yine.

Zaten annesi yeteri kadar iç çamaşırı vs alır. Gerisini taşımak inan angarya olur.

bolca çorap ve iç çamaşırı.
Bunun dışında tüm ihtiyaçlarını askeriye karşılıyor siz yaptığınız masrafla ve onların çalınmasıyla kalakalıyorsunuz.
Belki ayak kremi alabilirsiniz lapitak ama onu da içeri alırlar mı bilmiyorum.
Abimi ve eşimi askere gönderdim hiç öyle özel bir şey almaya meyletmeyin.
Ancak saat alabilirsiniz fakat çok kaliteli bir şey olmasın.
Ben abime güzel bir saat almıştım, altına da not yazdrımıştım ancak acemi birliğinde saat parçalanma noktasına gelmişti.
Eşime ucuz yollu ışıklı bir saat almıştım, gayet rahat kullandı.

teşekkür ederim kızlar nişanlım kasım da gıdıyor daha da cok var ama bu içimde ki sıkıntıya nasıl bır çözüm bulucaz bana hep gelince düğünümüz olucak bunu düşün sadece diyorama zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…