yazan görüş bildiren herkese içtenlikle çok çok teşekkür ediyorum bu durumda olanlar tahmin edebilir karar vermenin ne kadar zor olduğunu :) benim fikrim onun için önemliydi o işin içinden hiç çıkamaz hale gelmişti yazılanları okuyup önce askere gitmesinin mantıklı olacağına karar verdim. onada söyledim ve mayıs ayında gidecek olan tertiple gidecek bakalım kocaa 15 ay nasıl geçecek...:2:
ay canım karar vermişiniz bile o mesajını okumamısım pardon :) bencede mantıklı olanı yapmısınız inşallah planladığınız gibi gider hersey. :)
gider ayak endişe ediolar arkadan beni terketmesin die. geçiştir bence canım. tamam yaparız ederiz derken gitme günü gelir zaten
ben öle yaptım şahsen
şimdi bile zor bi de sözlü nişanlı olunca herkes soruo edio çekemem valla..
evet ondan yapıyorlar o yüzden sen bilirsin tabi ama 15 ay sözlü mü kalınır ? nereye düşcek belli deil. en iyisi dönünce.
mesela benimki izmirde yakın yeri ii ama izin hakkı 1 kere var sadece. o da çok önemli olaylar için veriolar. biz sözlü olsak nişan bile yapamayacaktık. iyi ki de sözlenmemişiz dedim. 15 ay sözlü olunca herkes bıdı bıdı etmeye başlıo bu sefer. ailen 1 ken 2 oluo sorunları tek başına kaldırmak zorunda kalıosun. en iiyi gelince yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?