Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten öyle Allah hayırlısını versin.
Son durumumuzu yazayım. :)
Sevgilimle tarihi temmuz diye kararlaştırdık. Önce o ailesine açtı konuyu sonra da ben. İki tarafta kabul etti. Haziranda tanışmaya geliyorlar Temmuzda da Allah izin verirse sözümüz olacak.
Babam sözü nişanı yaparım ama askere gitmeden düğün yapmam diyor. En azından şimdilik düşüncem bu yönde damat gelir tanışırız fikrimi değiştirir ona birşey diyemem ama şimdilik düşüncem bu yönde dedi. :)
Şimdilik hersey mükemmel gidiyor. Allah bozmasın ağzımızın tadını... :)
mesele o ya canım bizimkiler de askerliğini yapmış istiyolar/isterler.. ama bööle muallakta yaşanmıyor mecbur araştırmamız lazım nedir nasıl olacak diye inş sizin de yolunuz belli olur bi an önce
Bizde 5 yıldır beraber olduğumuzdan nişanı yaptık okul biter bitmez şimdi askerden gelmek üzere zaten gelincede işe giricek düğün konuşulcak, herşey mantıklı bir sıraya sokulduğunda işler yürüyor
Her zaman mantık devreye girmiyor malesef... :) aslında çok yok arada 1 sene önce açmışım konuyu fakat zaman işte büyütüyor insanı. :) o zamanlar beklemeye tahammülüm yoktu söylenen hiç birşeyi duymuyordum. Şimdi biraz daha sakin yaklaşıyorum olaylara mantığımı dinleyebiliyorum. :)
bizde çok düşündük bunu benim erkek arkadaşımda 2 yıllık mezundu ben hep aöf den devam etme taraftarıydım işi gereğide 2 yıl bir yerde çalışıp öyle kendine ait bir iş yeri açabiliyodu şuan son sınıfta biticek inşallah aynı zamanda işi içinde gerekli tecrübeyi kazanmış olmuş ağustas tada kısa dönem askere gidicek seneyede düğün inşallah..
canım erkek arkadaşın sınavsız geçişle direk kayıt olup mu başladı aöfye
bizim de eylülü beklememiz gerekiyor sanırım
evet sınavsız geçişle gtti bitiyo inşallah bizim bu sene azıcık kaldı keşke sizde daha önceden aöf den devam etseydiniz