• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme askerlik büyük engel...

Ben evlendikten sonra 5 ay beklemeye razıyım ama babam şimdilik olmaz diyor.Konuyu açalı 2 hafta olmadı henüz umarım zamanla yumuşar yoksa rest çekmek zorunda kalıcam :)

offf çok zor çook..yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal :31: Allah hayırlısını versin diyelim o biliyor herşeyin nasıl iyi olacağını

Hakkaten öyle Allah hayırlısını versin.
Son durumumuzu yazayım. :) :nazar:
Sevgilimle tarihi temmuz diye kararlaştırdık. Önce o ailesine açtı konuyu sonra da ben. İki tarafta kabul etti. Haziranda tanışmaya geliyorlar Temmuzda da Allah izin verirse sözümüz olacak.
Babam sözü nişanı yaparım ama askere gitmeden düğün yapmam diyor. En azından şimdilik düşüncem bu yönde damat gelir tanışırız fikrimi değiştirir ona birşey diyemem ama şimdilik düşüncem bu yönde dedi. :)
Şimdilik hersey mükemmel gidiyor. Allah bozmasın ağzımızın tadını... :)

Hakkaten öyle Allah hayırlısını versin.
Son durumumuzu yazayım. :) :nazar:
Sevgilimle tarihi temmuz diye kararlaştırdık. Önce o ailesine açtı konuyu sonra da ben. İki tarafta kabul etti. Haziranda tanışmaya geliyorlar Temmuzda da Allah izin verirse sözümüz olacak.
Babam sözü nişanı yaparım ama askere gitmeden düğün yapmam diyor. En azından şimdilik düşüncem bu yönde damat gelir tanışırız fikrimi değiştirir ona birşey diyemem ama şimdilik düşüncem bu yönde dedi. :)
Şimdilik hersey mükemmel gidiyor. Allah bozmasın ağzımızın tadını... :)

aaa bu çok iyi haber yaa hadi gözününz aydın canım :16: ya zaten adam diyeceğini demiş söz nişan yaparım ama düğün yapmam diye ki haklı da evlenince işin rengi değişir canım bu sadece senin açından değil eşinin de aklı kalır ve daha zor olur herşey o yüzden söz nişan varken gidip gelsin hayırlısıyla..çok sevindim yaa inşallah bizimkide ööle olur

mesele o ya canım bizimkiler de askerliğini yapmış istiyolar/isterler.. ama bööle muallakta yaşanmıyor mecbur araştırmamız lazım nedir nasıl olacak diye inş sizin de yolunuz belli olur bi an önce

Hemde ne mesele, erkek arkadaşım da baştan ilk sınav da geçemezsem askere gidicem dedi ( sınava girmek için 9 hakkı var) ilk sınavda geçemedi, tekrar kursa gidicem dedi az bir puan farkıyla kaldığı için, bu sefer daha ona görmeden bu sefer de olmazsa kendim çalışacağım dedi. Yani askerlik yine ikinci planda, aileler tanışmasaydı bari, daha önümüzde sadece sözümüze ne kadar zaman var o bile belli değil, ne desek boş kader, kısmet. Hayırlısını isteyelim, ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun inş. :34:

Bizde 5 yıldır beraber olduğumuzdan nişanı yaptık okul biter bitmez şimdi askerden gelmek üzere zaten gelincede işe giricek düğün konuşulcak, herşey mantıklı bir sıraya sokulduğunda işler yürüyor

Bizde 5 yıldır beraber olduğumuzdan nişanı yaptık okul biter bitmez şimdi askerden gelmek üzere zaten gelincede işe giricek düğün konuşulcak, herşey mantıklı bir sıraya sokulduğunda işler yürüyor

Her zaman mantık devreye girmiyor malesef... :) aslında çok yok arada 1 sene önce açmışım konuyu fakat zaman işte büyütüyor insanı. :) o zamanlar beklemeye tahammülüm yoktu söylenen hiç birşeyi duymuyordum. Şimdi biraz daha sakin yaklaşıyorum olaylara mantığımı dinleyebiliyorum. :)

Her zaman mantık devreye girmiyor malesef... :) aslında çok yok arada 1 sene önce açmışım konuyu fakat zaman işte büyütüyor insanı. :) o zamanlar beklemeye tahammülüm yoktu söylenen hiç birşeyi duymuyordum. Şimdi biraz daha sakin yaklaşıyorum olaylara mantığımı dinleyebiliyorum. :)

Şuan ben senin gibiyim, sen yine biliyorsun sözünüzün ne zaman olacağını, benim ki ne zaman askere gideceğini bilmiyor ki belli olsun:) Kısmet ya, beni rahatsız eden ailelerin de bilmesi, babam ara sıra görüştüğümüz için laf çarpıyor, hiç alışkın değilim babamdan böyle şeyler duymaya.. :27:

bizimde yaklaşık 5 yıl olcak benm babmda askerlik olmadan istemye falan gelmesiler demiş anneme benle konuşmuyo zaten böle şeyleri annem aracı:) okulu bittkten sonra askere gitti şimdi kıbrısta kasım gibi bitcek nasip olursa ondan sonra kimse tutamaz artık bizi:D

bizde çok düşündük bunu benim erkek arkadaşımda 2 yıllık mezundu ben hep aöf den devam etme taraftarıydım işi gereğide 2 yıl bir yerde çalışıp öyle kendine ait bir iş yeri açabiliyodu şuan son sınıfta biticek inşallah aynı zamanda işi içinde gerekli tecrübeyi kazanmış olmuş ağustas tada kısa dönem askere gidicek seneyede düğün inşallah..:16:

bizde çok düşündük bunu benim erkek arkadaşımda 2 yıllık mezundu ben hep aöf den devam etme taraftarıydım işi gereğide 2 yıl bir yerde çalışıp öyle kendine ait bir iş yeri açabiliyodu şuan son sınıfta biticek inşallah aynı zamanda işi içinde gerekli tecrübeyi kazanmış olmuş ağustas tada kısa dönem askere gidicek seneyede düğün inşallah..:16:

canım erkek arkadaşın sınavsız geçişle direk kayıt olup mu başladı aöfye
bizim de eylülü beklememiz gerekiyor sanırım :31:

canım erkek arkadaşın sınavsız geçişle direk kayıt olup mu başladı aöfye
bizim de eylülü beklememiz gerekiyor sanırım :31:

evet sınavsız geçişle gtti bitiyo inşallah bizim bu sene azıcık kaldı keşke sizde daha önceden aöf den devam etseydiniz

evet sınavsız geçişle gtti bitiyo inşallah bizim bu sene azıcık kaldı keşke sizde daha önceden aöf den devam etseydiniz

bizimkinin okulu yeni bitti canım yaa o yüzden eylülü beklemek zorundayız malesef
bu arada sevgilinin bölümü neydi sanırım işletmeden devam etti kolay mı peki bu bölüm
bende işletme öğrencisiyim ama aöfde durum ne bilmiyorum kitapları alıp çalışmak yeterli oluyo mu

Son düzenleme:
Back