Askerden Gelen Sevgili

E daha ne boşver sen ya bırak oda ne yaparsa yapsın hatta sen bırakırsan evine gelirim derse polis çağırırım falan dersin zaten evlenmek isteyen adam böyle şeyler yapmazdı sen yedekliyor resmen ben herkes ile takilayim olmazsa sana dönecek besbelli ayıp ya çok bile dayanmışsin

bu hic aklıma gelmemisti olabilirmi bu kdr düsermi gercekten belkide baskasi var hep vardı zaten simdi niye olmasin

bitti yazdım artık bitti hic üzülmedim aglamadım bunu yazarken ili taraf icinde hayırlısı böyleymis

Önce panik ve korkuyu atin, biraz kafa dagitin bu aksam. Güzel bir film izleyin. Sabah sakin kafa ile oturun anneniz ile konusun. Ciddi düsündügümüz icin bu cocukla görüstüm fakat tekin birisine benzemiyor, agresif, yalanci ve tehditkar deyin. Tehditleri ve ailenize görücü gelip, emri vaki yaparak zorla evlenmek istedigini anlatin.

Kesinlikle bu adamla evlenmek istemediginizi belirtin. Annenize acik yüreklilikle derdinizi anlatir, akil isterseniz, arkanizda duracaktir. Tek basiniza mücadele etmeyin. Anneniz gerekirse babanizla konusur zaten. Yukarida arkadaslar da güzel fikirler vermisler. Adamin annesi ile de görüsmeyi kesin, cok yüz göz olursaniz, isin icinden cikamazsiniz.

Lakin adamla aranizda gecen yakinlasmayi anneniz de dahil, kimseye anlatmak, kendinizi suclu hissederek bu tehdit altinda yasamak zorunda degilsiniz. Bu sekilde genc kizlarimizi kontrol altina alan o kadar cok pislik var ki. Evlendikten sonrasi muhtemelen geri dönüsü zor bir hayat.

Ne yasadiysaniz arkasinda durun, hatalarinizdan ders cikarin, dimdik durun ve kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin. Kaybettiginiz zamana degil de bu adamla yanilip sasip evlenmek gibi daha büyük bir hatadan kurtuldugunuza sükredin..

Cevren cok bozuk canim. Boyle bir cevrede gelcegini hic iyi gormuyorum. Uc asagi bes yukari benzer bir adamla evlenir cocuk dogurur omur boyu kafani duvarlara vurursun. Ortamini degistir. Biraz hayatini kendi eline al.

Yas 19-20 sanirsam.Butun iletisimini kes havlayan kopek isirmaz.Boyle insanlardan uzak dur bi daha kimsenin evine de gitme canim

E hadi gelin istemeye , de.
Gelsinler.
Baban vermiyorum ulan size kız mız desin.
Oldu bitti.
Paşa gibi oldu hem de.
Mis gibi. Pırıl pırıl.

Mesele sevgilinizin karaktersiz olması ve Kürşatın da size aşık olması. Sözünü tutmadı diyorsunuz, tutsa ne olur, tutmasa ne olur? Bu iki faktör varken evlenecek miydiniz yani?

Mesele sevgilinizin karaktersiz olması ve Kürşatın da size aşık olması. Sözünü tutmadı diyorsunuz, tutsa ne olur, tutmasa ne olur? Bu iki faktör varken evlenecek miydini yani?
İlişkim bitti başkası var diyenler oldu o kız bana ulaştı dün nesli denen bir kızla buluştuklarını yazmış bu kız hep msj atıyordu fake hesaptan ama bu kez kendi hesabından yazmış buluştuuk görüştük aramızda yakınlaşma oldu bir sene sonra sezgin diye bir cocukta kalmışlar. Ben inanmıyorum ama neden bilmiyorum ona güveniyorum bu kez yapmaz biliyorum bana yanlıs birsey sadece eskiden ihanet ettigi icin affedemiyorum denedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…