- Konu Sahibi happinesgirl
Sıkma canını engelle yada yeni hat alSagol canım bunlar aklımda olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkma canını engelle yada yeni hat alSagol canım bunlar aklımda olacak
öyle yapacagım haftaici bıktım artıkSıkma canını engelle yada yeni hat al
E daha ne boşver sen ya bırak oda ne yaparsa yapsın hatta sen bırakırsan evine gelirim derse polis çağırırım falan dersin zaten evlenmek isteyen adam böyle şeyler yapmazdı sen yedekliyor resmen ben herkes ile takilayim olmazsa sana dönecek besbelli ayıp ya çok bile dayanmışsinEn dogrusu bu zaten o kızla veya baska biriyle beraber diye düsünüyorum günlerdir aramıyor yine ev tuttular böyle olmasa bile güvenim kırıldı hep böyle düsünecegim ömrüm gidecek güven olmayınca bir kere aldattı ya hep aklımda ne ona dokunmak istiyorum ne görmek istiyorum ne de özlüyorum nefret ediyorum sadece
bu hic aklıma gelmemisti olabilirmi bu kdr düsermi gercekten belkide baskasi var hep vardı zaten simdi niye olmasinE daha ne boşver sen ya bırak oda ne yaparsa yapsın hatta sen bırakırsan evine gelirim derse polis çağırırım falan dersin zaten evlenmek isteyen adam böyle şeyler yapmazdı sen yedekliyor resmen ben herkes ile takilayim olmazsa sana dönecek besbelli ayıp ya çok bile dayanmışsin
bitti yazdım artık bitti hic üzülmedim aglamadım bunu yazarken ili taraf icinde hayırlısı böyleymisE daha ne boşver sen ya bırak oda ne yaparsa yapsın hatta sen bırakırsan evine gelirim derse polis çağırırım falan dersin zaten evlenmek isteyen adam böyle şeyler yapmazdı sen yedekliyor resmen ben herkes ile takilayim olmazsa sana dönecek besbelli ayıp ya çok bile dayanmışsin
En güzelini yapmışsın canisi boşverbitti yazdım artık bitti hic üzülmedim aglamadım bunu yazarken ili taraf icinde hayırlısı böyleymis
İlişkim bitti başkası var diyenler oldu o kız bana ulaştı dün nesli denen bir kızla buluştuklarını yazmış bu kız hep msj atıyordu fake hesaptan ama bu kez kendi hesabından yazmış buluştuuk görüştük aramızda yakınlaşma oldu bir sene sonra sezgin diye bir cocukta kalmışlar. Ben inanmıyorum ama neden bilmiyorum ona güveniyorum bu kez yapmaz biliyorum bana yanlıs birsey sadece eskiden ihanet ettigi icin affedemiyorum denedim olmadıMesele sevgilinizin karaktersiz olması ve Kürşatın da size aşık olması. Sözünü tutmadı diyorsunuz, tutsa ne olur, tutmasa ne olur? Bu iki faktör varken evlenecek miydini yani?