• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden Gelen Sevgili

Ben şunu merak ettim aynı evde felan yaşıyomusun sen bununla birlikte oldun mu ..?

Senin yerinde olayım o kızı örendiğimde tekmeyi koyup bir daha yüzüne bakmazdım.O kürşad denen herif seninkinden daha iyi diyorum şuan adam onun gözü önünde nerdeyse bu bi işe yaramaz beni seç demiş.

Senin ki meğilli olmasa kimseye bakmaz dinlemez var senin kinde belkide bana birini ayarlayın felan diyen seninkidir.

Başka birini bul birlilte resim çekinip hesabında paylaş görsün oda , yeter de hir yerde de insan dolar bu kadar aldatılır mı canım.

Oda görsün onsuz yapabileceğini allah korusun evlensen bu adamla kimbilir seni nasıl aldatır evliykende.

Aklını başına al tekmeyi bas canım önün açık gençsin daha sana eğlenilecek değil evlenilicek adamlazım..
Ne kadar güzel konustun sagol ya gercekten bir büyügüm yok ki anlatayım bunları kimseye anlatamıyorum cok utanıyorum ama onun bir gün bile utandıgını görmedim :(

Bir tek ondan Nefret et mümkünse canım hatta nefret bile etme o bile bir duygudur. Boşver hiç yaşanmamış gibi kabul et ve böyle devam et hayatına. Takıntılı bir tip sanki ?
Haklısın cok bundan sonra yoluma bakmalıyım zaten gecen hafta buna karar verdim herseyi benim üstüme yıkıyor sen bitirmeye calısıyorsun sen yapıyorsun günahımı alıyorsun diyo cok sogudum bu laflardan sonra zaten

Ne kadar güzel konustun sagol ya gercekten bir büyügüm yok ki anlatayım bunları kimseye anlatamıyorum cok utanıyorum ama onun bir gün bile utandıgını görmedim :KK43:
Belli ki çok yüz vermişsin sen ona ondan bu böyle ayrılmadıysan daha mesaj at hemen ayrıl numarasına felanda engel at yoluna bak.Soka çık heryerde erkek var onun gibi

Ben şunu merak ettim aynı evde felan yaşıyomusun sen bununla birlikte oldun mu ..?

Senin yerinde olayım o kızı örendiğimde tekmeyi koyup bir daha yüzüne bakmazdım.O kürşad denen herif seninkinden daha iyi diyorum şuan adam onun gözü önünde nerdeyse bu bi işe yaramaz beni seç demiş.

Senin ki meğilli olmasa kimseye bakmaz dinlemez var senin kinde belkide bana birini ayarlayın felan diyen seninkidir.

Başka birini bul birlilte resim çekinip hesabında paylaş görsün oda , yeter de hir yerde de insan dolar bu kadar aldatılır mı canım.

Oda görsün onsuz yapabileceğini allah korusun evlensen bu adamla kimbilir seni nasıl aldatır evliykende.

Aklını başına al tekmeyi bas canım önün açık gençsin daha sana eğlenilecek değil evlenilicek adamlazım..
Aynen bende öyle yapacagım aşlahın izniyle sadece dua ediyorum hayırlı olanı cıkar karsıma diye bu insandan bana degil kimseye hayır gelmez :(

Ne kadar güzel konustun sagol ya gercekten bir büyügüm yok ki anlatayım bunları kimseye anlatamıyorum cok utanıyorum ama onun bir gün bile utandıgını görmedim :KK43:
Ne yasadiysan yasadin.

Ailene anlatirim mi diyor. Ona anlatbde hatta senden kurtulmak icin ben soyledim de. Bak elindeki en büyük kozu nasil aliyorsun.

Ailene soyleyip duyarsada beni tehdit ediyir evlenme teklifini reddettim dersin.

Sunu da unutma ailen ne yaşamış olursan ol sana kizar küser ama sahip cikar ve kimseye yedirtmez. Ailem duymasin Diye daha buyuk jatakar yapma.

Ayrilik yavas yavas olnaz canim. Ara bitti de annesinide ara oglun beni tehdit ediyor babam duyarsa kuzenlerim duyarsa kotu2olur de. İletişimi kes.

Ne yasadiysan yasadin.

Ailene anlatirim mi diyor. Ona anlatbde hatta senden kurtulmak icin ben soyledim de. Bak elindeki en büyük kozu nasil aliyorsun.

Ailene soyleyip duyarsada beni tehdit ediyir evlenme teklifini reddettim dersin.

Sunu da unutma ailen ne yaşamış olursan ol sana kizar küser ama sahip cikar ve kimseye yedirtmez. Ailem duymasin Diye daha buyuk jatakar yapma.

Ayrilik yavas yavas olnaz canim. Ara bitti de annesinide ara oglun beni tehdit ediyor babam duyarsa kuzenlerim duyarsa kotu2olur de. İletişimi kes.
Annesini aradım dedim tehtid ediyor dedim ayy diyor o cok mulayim yapmaz diyo ama sende dürstsün yalan söylemezsin kendi kızım gibi seviyorum dedi . Yüzyüze 3ümüz konusalım istersen biz gelelim senle konusalım diyo istemiyorum artık onu dedim ..

Ne yasadiysan yasadin.

Annesini aradım dedim tehtid ediyor dedim ayy diyor o cok mulayim yapmaz diyo ama sende dürstsün yalan söylemezsin kendi kızım gibi seviyorum dedi . Yüzyüze 3ümüz konusalım istersen biz gelelim senle konusalım diyo istemiyorum artık onu dedim ..

Haklısın cok bundan sonra yoluma bakmalıyım zaten gecen hafta buna karar verdim herseyi benim üstüme yıkıyor sen bitirmeye calısıyorsun sen yapıyorsun günahımı alıyorsun diyo cok sogudum bu laflardan sonra zaten
Sal ipini gitsin ya uffff çok sinir bozucu birşey. Ayrıca tehditleri birşeyler yaşadığınız yüzünden mı ?

Aynen bende öyle yapacagım aşlahın izniyle sadece dua ediyorum hayırlı olanı cıkar karsıma diye bu insandan bana degil kimseye hayır gelmez :KK43:
Aynen öyle cabım gözünün önünü aç bu hayatta birine bağlanılmicak bırak hayatını yaşa salla gitain adamı

Aynen öyle cabım gözünün önünü aç bu hayatta birine bağlanılmicak bırak hayatını yaşa salla gitain adamı
Hep böyle söyleyin daha cok soguyorum ona saygı duydum hep baska kimsenin gözlerine bakamazdım sonra o aldattı onu giyme bunu giyme gitme bir yere evde otur kendi gecelere kadar kafelerde müzisyenlik yapıyordu simdi yine söz verdigi halde is arıyor yine sarkıcılık yapacak kızların ilgisi icin kızlarda kız olsa iste kaderim 3 4 senem gitti gencligim en güzel seneleri

Hep böyle söyleyin daha cok soguyorum ona saygı duydum hep baska kimsenin gözlerine bakamazdım sonra o aldattı onu giyme bunu giyme gitme bir yere evde otur kendi gecelere kadar kafelerde müzisyenlik yapıyordu simdi yine söz verdigi halde is arıyor yine sarkıcılık yapacak kızların ilgisi icin kızlarda kız olsa iste kaderim 3 4 senem gitti gencligim en güzel seneleri
Aynen öyle yıllarını boşa harcamışsın.

Alışkanlık yapmış bu adam sende hiç onu düşünme onun hakkında konuşma bile onunla ilgili neyin varsa çöpe bas evlenecek adam gibi bi adam bul

Sanırım aranizda geçen bazi şeyleri anlatmak ile tehdit ediyor.
Varsayalım ki bunu yaptı..
Ailen sana mi inanır o adam olmayana mi ?
Erkek olan zaten sevgilisi ile arasında geçenleri anlatmaz.
Ne olcak ise olsun.
Her gün onun tehditlerini mi cekiceksin.
Git kendine yeni bir hat al .
Ve emin ol blöf yapıyor.

Sanırım aranizda geçen bazi şeyleri anlatmak ile tehdit ediyor.
Varsayalım ki bunu yaptı..
Ailen sana mi inanır o adam olmayana mi ?
Erkek olan zaten sevgilisi ile arasında geçenleri anlatmaz.
Ne olcak ise olsun.
Her gün onun tehditlerini mi cekiceksin.
Git kendine yeni bir hat al .
Ve emin ol blöf yapıyor.
Bana inanırlar benim korktugum sey babam dogulu biraz katı bu konularda gözünü kırpmadan onu döver basını belaya sokar ben bundan korkuyorum benim ailem bana cok sükür güvenir sahip cıkar ..

Bana inanırlar benim korktugum sey babam dogulu biraz katı bu konularda gözünü kırpmadan onu döver basını belaya sokar ben bundan korkuyorum benim ailem bana cok sükür güvenir sahip cıkar ..
Baban doğulu ise aile büyüklerine çok saygılı olduğunu düşünüyorum..
Böyle birisi var ise onlardan yardım alırsın.
Yada annenden.
Kadınlar erkekleri gerçekten çok güzel idare ediyor .
Ama ben o erkek müsvettesinden öyle hareketler beklemiyorum .
Tamamen blöf yapıyor.
Yakın arkadasimin da benim de başıma gelmisti çok önceden.
Inan boş laf.

Baban doğulu ise aile büyüklerine çok saygılı olduğunu düşünüyorum..
Böyle birisi var ise onlardan yardım alırsın.
Yada annenden.
Kadınlar erkekleri gerçekten çok güzel idare ediyor .
Ama ben o erkek müsvettesinden öyle hareketler beklemiyorum .
Tamamen blöf yapıyor.
Yakın arkadasimin da benim de başıma gelmisti çok önceden.
Inan boş laf.
Sagol canım bunlar aklımda olacak

Back