• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden Gelen Sevgili

happinesgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
42
5
1
Merhaba ..
4 senedir süren ilişkim var.Gecen sene sebep yokken birsey demeden ayrıldı ve 1 ay boyunca baska bir kızla arkadasının evinde yasadıgını ögrendim ve benden sonra o kızla birlikte olmus sevgili olmuslar ayrıyken .Biz barıstıktan sonra ,

Ben bunu ögrendim sonra da askere gitti ve ben ögrnedigim gibi ayrıldım oradayken 6 ay ayrı kaldık o sürede cok msjlar attı kendine birsey yapacaktı artık korktum barıstım özlemistimde .. alıskanlık belkide .. bilmiyorum.. sonra ne ögreneyim3 ay o kızla telefonda görüsmüs yine ..

Askerdeyken bana sözler verdi geldigim gibi sözlenecegiz işte bir sürü yalan yine.. (müzisyen )Bana müzigi bırakacagını söyledi ..Bu da yalan

Eski bir arkadası vardı kankası biz hepimiz arada toplanıp film izliyorduk bir kere sevgilim tuvalete gittiginde elimi tutmaya kalkıp icim gidiyor seni onunla görünce dedi.. agladım ayrılmak istedim cünkü o cocugu eve getirme dedigim halde getiriyordu.

bunu ögrnse cocugu öldürür birsey yapar diye söyleyemedim direk cünkü hep ona inanıyordu sanki diyemedim.

Sonra bir gün artık biri onun hesabından msj atmıs dedim inanmadı bile bana cok agladım. Sonra zaten bu kız olayını o cocuk ve arkadasları ayarlamıs. Sevgilim öyle cok yakısıklı dikkat ceken güzel bir tip degil kızlar gelsede hep bakımsız güzel olmayan bayanlar .. bunlar hep bir oyun gibi geldi o arkadaslarının oyununa geldi.. o kankası kürsad denen pis sapık o askerdeyken bana kendi numarasından sarkılar dinletiyordu numaramı degistirdim bana msj atıyordu bir kez bile cevap vermedim.

Ayrı oldugumuz icin gösteremedim bunları inanmadı bana zaten gururumu hep kırdı. Hayatımda biri olmadıgı halde biri var gibi gösterdim yine pesimi bırakmadı.Askerden gelince evlenecegiz dedi hergün arayıp güzel sözler söyleyen mutlu eden insan geldigi hafta o cocukla kankasıyla bulustu ne aradı ne sordu ne cvp verdi .. Cok agladım annesini aradım o da güldü kahkaha attı neden bilmiyorum zoruma gitti asagılar gibiydi sanki annesini seviyodum ama öyle kendimi kötü hissettim ben aglıyorum o gülüyor .

O kankasıyla görüsmeyecegne söz verdi aynı hafta yalanını yakaladım görüsmüs .Ben artık kurtulmak istiyorum bu erkek bile olmayan adamdan sadece alıskanlık benim icin ..hayatıma bakmak istiyorum ona olan güvenim bitti beni sevmiyor hissediyorum .Ayrılıcam dynce ailecek gelicez seni isteyecegiz diyor. Beni hep tehtid ediyor .

Tek basına yasamıyorsun ayrılamazsın diyo bana. Ayrılacagım ama nasıl bilmiyorum bitiremiyorum yardım edin bu durumdan kurtulmam icin kimseye icimi dökemiyorum ..

Ondan nefret ediyorum hic bir sözünü tutmadı sadece yalanlar söyledi durdu ..Sımdi ne yapmam lazım aklım kalbim durmus gibi sadece bos bakıyorum herseye..

Son düzenleme:
Merhaba ..
4 senedir süren ilişkim var.Gecen sene sebep yokken birsey demeden ayrıldı ve 1 ay boyunca baska bir kızla arkadasının evinde yasadıgını ögrendim ve benden sonra o kızla birlikte olmus sevgili olmuslar ayrıyken .Biz barıstıktan sonra , Ben bunu ögrendim sonra da askere gitti ve ben ögrnedigim gibi ayrıldım oradayken 6 ay ayrı kaldık o sürede cok msjlar attı kendine birsey yapacaktı artık korktum barıstım özlemistimde .. alıskanlık belkide .. bilmiyorum.. sonra ne ögreneyim3 ay o kızla telefonda görüsmüs yine .. Askerdeyken bana sözler verdi geldigim gibi sözlenecegiz işte bir sürü yalan yine.. (müzisyen )Bana müzigi bırakacagını söyledi ..Bu da yalan Eski bir arkadası vardı kankası biz hepimiz arada toplanıp film izliyorduk bir kere sevgilim tuvalete gittiginde elimi tutmaya kalkıp icim gidiyor seni onunla görünce dedi.. agladım ayrılmak istedim cünkü o cocugu eve getirme dedigim halde getiriyordu. bunu ögrnse cocugu öldürür birsey yapar diye söyleyemedim direk cünkü hep ona inanıyordu sanki diyemedim. Sonra bir gün artık biri onun hesabından msj atmıs dedim inanmadı bile bana cok agladım. Sonra zaten bu kız olayını o cocuk ve arkadasları ayarlamıs. Sevgilim öyle cok yakısıklı dikkat ceken güzel bir tip degil kızlar gelsede hep bakımsız güzel olmayan bayanlar .. bunlar hep bir oyun gibi geldi o arkadaslarının oyununa geldi.. o kankası kürsad denen pis sapık o askerdeyken bana kendi numarasından sarkılar dinletiyordu numaramı degistirdim bana msj atıyordu bir kez bile cevap vermedim. Ayrı oldugumuz icin gösteremedim bunları inanmadı bana zaten gururumu hep kırdı. Hayatımda biri olmadıgı halde biri var gibi gösterdim yine pesimi bırakmadı.Askerden gelince evlenecegiz dedi hergün arayıp güzel sözler söyleyen mutlu eden insan geldigi hafta o cocukla kankasıyla bulustu ne aradı ne sordu ne cvp verdi .. Cok agladım annesini aradım o da güldü kahkaha attı neden bilmiyorum zoruma gitti asagılar gibiydi sanki annesini seviyodum ama öyle kendimi kötü hissettim ben aglıyorum o gülüyor .O kankasıyla görüsmeyecegne söz verdi aynı hafta yalanını yakaladım görüsmüs .Ben artık kurtulmak istiyorum bu erkek bile olmayan adamdan sadece alıskanlık benim icin ..hayatıma bakmak istiyorum ona olan güvenim bitti beni sevmiyor hissediyorum .Ayrılıcam dynce ailecek gelicez seni isteyecegiz diyor. Beni hep tehtid ediyor . Tek basına yasamıyorsun ayrılamazsın diyo bana. Ayrılacagım ama nasıl bilmiyorum bitiremiyorum yardım edin bu durumdan kurtulmam icin kimseye icimi dökemiyorum ..Ondan nefret ediyorum hic bir sözünü tutmadı sadece yalanlar söyledi durdu ..Sımdi ne yapmam lazım aklım kalbim durmus gibi sadece bos bakıyorum herseye..
Ailen bu çocukla iliskini biliyor musun ne demek ayrılamıyor um tatlım teli değiştir ayrıldım diyeceksin bitti gitti rahatsız ederse polisi verecem de o adamla evlenirsen bile arkadaşı rahat bırakmaz soylim tatlım kendine yazık etme

Ailen bu çocukla iliskini biliyor musun ne demek ayrılamıyor um tatlım teli değiştir ayrıldım diyeceksin bitti gitti rahatsız ederse polisi verecem de o adamla evlenirsen bile arkadaşı rahat bırakmaz soylim tatlım kendine yazık etme
evet en iyisi numara degistirmek evin önüne gelir diye korkuyorum ama polisi ararım en kötü .. cok temiz mülayim namazında niyazında temiz saf cocuk izlemini verip su altından yapıyor bütün kötülüklerini bana hepsini biliyorum artık ..

evet en iyisi numara degistirmek evin önüne gelir diye korkuyorum ama polisi ararım en kötü .. cok temiz mülayim namazında niyazında temiz saf cocuk izlemini verip su altından yapıyor bütün kötülüklerini bana hepsini biliyorum artık ..
Sende farkında isen kaç direk irtibatı kes senden ayrilacam de kes at derim canisi ayrılmassa noyu değiştir tatlım en mantiklisini bu emin ol

Sende farkında isen kaç direk irtibatı kes senden ayrilacam de kes at derim canisi ayrılmassa noyu değiştir tatlım en mantiklisini bu emin ol
En dogrusu bu zaten o kızla veya baska biriyle beraber diye düsünüyorum günlerdir aramıyor yine ev tuttular böyle olmasa bile güvenim kırıldı hep böyle düsünecegim ömrüm gidecek güven olmayınca bir kere aldattı ya hep aklımda ne ona dokunmak istiyorum ne görmek istiyorum ne de özlüyorum nefret ediyorum sadece

Hemen geliriz seni istemeye ayrılırsan benden ( ben demistim sana tekrar güvenmeden isin olmadan evlilik düşünmem diye ) daha geldiği ilk hafta yalanlar söyledi sözlerini tutmadi .
Bu tehdit değil ki bu bildiğin kandırmaca... Yakani bir an önce kurtar.bu çocuktan bir hayır gelmez

Aileme karşı küçük düşürmek için yapıyor aileme çok saygı duyuyorum bu zaafımı bilip kullanıyor cok sinsi cünkü babana anlatırım sevgili oldugumuzu diyo hep yalan zaten sadece egosunu tatmin ediyor
Anlatsın. Ne olacak baban iki kızar sonra geçer dünyanın sonu da olmaz. Sevgilin olduğunu zaten tahmin ediyordur baban.
Benim kardeşimin bir eski sevgilisi babamı aramıştı. Kardeşim hem bizimle hem babamla konuştu. Onu terkettiğim için size hakkımda kötü şeyler söylemekle tehdit ediyor beni dedi. Babam çocuk aradığında tersledi. Çocuk o kadar bakın ben sizi uyarmak istiyorum kendim için aramadım falan dedikçe benim kızım için sen beni uyaramazsın sen kimsin ki dedi telefonu suratına kapattı.
Sonuç... Kardeşim uyuşturucu kullanmaya başlamışmış, önüne gelenle birlikte oluyormuş. Alkolik olmuş. Çocuk onun işte bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisiymiş. Çocuk bir süre kurtaracağım diye uğraşmış vs. O yüzden aramış babamı da. Yoksa onlar zaten ayrıymışmış o arada. Ama biz bunları aylar sonra kardeşimin intihar denemesinden sonra kendi anlatınca öğrendik.
Yani o arayıp doğru olan bir şeyi bile söyleyecek olsa onlar senin ailen. İkna edersin.
İstemeye gelmek için mecbur anneni babanı arayacaklar. Dersin ki ben onu istemiyorum eve gelmeyin deyin. Sürekli peşimde dolaşan kurtulamadığım birisi vs. diye açıklarsın. Bitti. Bir ara beni sevgilisi olmaya ikna etmişti ama ben yanlış olduğunu düşündüğüm için ve o kötü birisi olduğu için bitirdim dersin. Ne var bunda? Tehditlerle bu adamın kuklası olmaktan iyidir.

Bu tehdit değil ki bu bildiğin kandırmaca... Yakani bir an önce kurtar.bu çocuktan bir hayır gelmez
Beni kandırdı hep yalanlar anlattı gözümü boyamak icin kendi gibi degilde baska insan gibi davrandı inandım sonra askerden geldigi gibi eski haline geri döndü bagıran cagıran kaba ilgisiz nefret ettim kendimdende ondanda igreniyorum ondan ..

Anlatsın. Ne olacak baban iki kızar sonra geçer dünyanın sonu da olmaz. Sevgilin olduğunu zaten tahmin ediyordur baban.
Benim kardeşimin bir eski sevgilisi babamı aramıştı. Kardeşim hem bizimle hem babamla konuştu. Onu terkettiğim için size hakkımda kötü şeyler söylemekle tehdit ediyor beni dedi. Babam çocuk aradığında tersledi. Çocuk o kadar bakın ben sizi uyarmak istiyorum kendim için aramadım falan dedikçe benim kızım için sen beni uyaramazsın sen kimsin ki dedi telefonu suratına kapattı.
Sonuç... Kardeşim uyuşturucu kullanmaya başlamışmış, önüne gelenle birlikte oluyormuş. Alkolik olmuş. Çocuk onun işte bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisiymiş. Çocuk bir süre kurtaracağım diye uğraşmış vs. O yüzden aramış babamı da. Yoksa onlar zaten ayrıymışmış o arada. Ama biz bunları aylar sonra kardeşimin intihar denemesinden sonra kendi anlatınca öğrendik.
Yani o arayıp doğru olan bir şeyi bile söyleyecek olsa onlar senin ailen. İkna edersin.
İstemeye gelmek için mecbur anneni babanı arayacaklar. Dersin ki ben onu istemiyorum eve gelmeyin deyin. Sürekli peşimde dolaşan kurtulamadığım birisi vs. diye açıklarsın. Bitti. Bir ara beni sevgilisi olmaya ikna etmişti ama ben yanlış olduğunu düşündüğüm için ve o kötü birisi olduğu için bitirdim dersin. Ne var bunda? Tehditlerle bu adamın kuklası olmaktan iyidir.
ne kadar güzel yazmışsınız annesini aradım oglun bana yalan söylüyor hayatımda bu kadar yalan konusan bir insan görmedim üzüyor dedim istemeye gelcekmişsiniz dedim anneside kızım ben onunla konusrum dedi seni ararım önce rızan olmadan gelmeyiz dedi zaten .. icim rahatladı sanırım bitiyor artık sonsuza kadar onun yüzünü bile görmek istemiyorum

Böyle tipler her yerde var demek ki ben ona askerden geldin git gez dedim o da yok güvenini tekrar kazancm dedi ..annesine demis ki sevgilim bana izin vermiyor sıkıyor bir sürü sey anlatmıs arkamdan umrumda degil ki dedim annesine gitsin gezsin iki yüzlü sahtekar

Merhaba ..
4 senedir süren ilişkim var.Gecen sene sebep yokken birsey demeden ayrıldı ve 1 ay boyunca baska bir kızla arkadasının evinde yasadıgını ögrendim ve benden sonra o kızla birlikte olmus sevgili olmuslar ayrıyken .Biz barıstıktan sonra ,

Ben bunu ögrendim sonra da askere gitti ve ben ögrnedigim gibi ayrıldım oradayken 6 ay ayrı kaldık o sürede cok msjlar attı kendine birsey yapacaktı artık korktum barıstım özlemistimde .. alıskanlık belkide .. bilmiyorum.. sonra ne ögreneyim3 ay o kızla telefonda görüsmüs yine ..

Askerdeyken bana sözler verdi geldigim gibi sözlenecegiz işte bir sürü yalan yine.. (müzisyen )Bana müzigi bırakacagını söyledi ..Bu da yalan

Eski bir arkadası vardı kankası biz hepimiz arada toplanıp film izliyorduk bir kere sevgilim tuvalete gittiginde elimi tutmaya kalkıp icim gidiyor seni onunla görünce dedi.. agladım ayrılmak istedim cünkü o cocugu eve getirme dedigim halde getiriyordu.

bunu ögrnse cocugu öldürür birsey yapar diye söyleyemedim direk cünkü hep ona inanıyordu sanki diyemedim.

Sonra bir gün artık biri onun hesabından msj atmıs dedim inanmadı bile bana cok agladım. Sonra zaten bu kız olayını o cocuk ve arkadasları ayarlamıs. Sevgilim öyle cok yakısıklı dikkat ceken güzel bir tip degil kızlar gelsede hep bakımsız güzel olmayan bayanlar .. bunlar hep bir oyun gibi geldi o arkadaslarının oyununa geldi.. o kankası kürsad denen pis sapık o askerdeyken bana kendi numarasından sarkılar dinletiyordu numaramı degistirdim bana msj atıyordu bir kez bile cevap vermedim.

Ayrı oldugumuz icin gösteremedim bunları inanmadı bana zaten gururumu hep kırdı. Hayatımda biri olmadıgı halde biri var gibi gösterdim yine pesimi bırakmadı.Askerden gelince evlenecegiz dedi hergün arayıp güzel sözler söyleyen mutlu eden insan geldigi hafta o cocukla kankasıyla bulustu ne aradı ne sordu ne cvp verdi .. Cok agladım annesini aradım o da güldü kahkaha attı neden bilmiyorum zoruma gitti asagılar gibiydi sanki annesini seviyodum ama öyle kendimi kötü hissettim ben aglıyorum o gülüyor .

O kankasıyla görüsmeyecegne söz verdi aynı hafta yalanını yakaladım görüsmüs .Ben artık kurtulmak istiyorum bu erkek bile olmayan adamdan sadece alıskanlık benim icin ..hayatıma bakmak istiyorum ona olan güvenim bitti beni sevmiyor hissediyorum .Ayrılıcam dynce ailecek gelicez seni isteyecegiz diyor. Beni hep tehtid ediyor .

Tek basına yasamıyorsun ayrılamazsın diyo bana. Ayrılacagım ama nasıl bilmiyorum bitiremiyorum yardım edin bu durumdan kurtulmam icin kimseye icimi dökemiyorum ..

Ondan nefret ediyorum hic bir sözünü tutmadı sadece yalanlar söyledi durdu ..Sımdi ne yapmam lazım aklım kalbim durmus gibi sadece bos bakıyorum herseye..
Ben şunu merak ettim aynı evde felan yaşıyomusun sen bununla birlikte oldun mu ..?

Senin yerinde olayım o kızı örendiğimde tekmeyi koyup bir daha yüzüne bakmazdım.O kürşad denen herif seninkinden daha iyi diyorum şuan adam onun gözü önünde nerdeyse bu bi işe yaramaz beni seç demiş.

Senin ki meğilli olmasa kimseye bakmaz dinlemez var senin kinde belkide bana birini ayarlayın felan diyen seninkidir.

Başka birini bul birlilte resim çekinip hesabında paylaş görsün oda , yeter de hir yerde de insan dolar bu kadar aldatılır mı canım.

Oda görsün onsuz yapabileceğini allah korusun evlensen bu adamla kimbilir seni nasıl aldatır evliykende.

Aklını başına al tekmeyi bas canım önün açık gençsin daha sana eğlenilecek değil evlenilicek adamlazım..

Seni tehdit ettigi baska seyler mi var? Ailene soylemesinden korktugum seyler. Bizden yrd istiyorsan dogru soyle ki dogru yönlendirelim.

Beni kandırdı hep yalanlar anlattı gözümü boyamak icin kendi gibi degilde baska insan gibi davrandı inandım sonra askerden geldigi gibi eski haline geri döndü bagıran cagıran kaba ilgisiz nefret ettim kendimdende ondanda igreniyorum ondan ..
Bir tek ondan Nefret et mümkünse canım hatta nefret bile etme o bile bir duygudur. Boşver hiç yaşanmamış gibi kabul et ve böyle devam et hayatına. Takıntılı bir tip sanki ?

Back