Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunuzun cevabını biliyorsunuz zaten sıra size gelmemiş harcamalardan zaruri bir şey olmadıkça da gelmeyecek gibi duruyorOnlarda ogullarindan geciniyor
Yani işe girip çalışmak için delmek gerekmiyor kiDamarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Bende işe ara verdim evdeyim eşimin ek karti bende hesabımdan da parayı eksik etmez asla bir kez de istemedim. İstemem asla istemem oda bunu bilir, karakter meselesi heralde.. Ayrıca tüm bilgilerini de bilirim hatta kendisi şifrelerini bana sorar. Giripte bakmam da, herşeyi ortada olan adam ne saklayacak, hadi sakladı diyelim bir kere saklar son olur. Bı düşün sen çocuk yapmadan önce, senden gizlisi olan adamın kutsal soyunu devam ettirmede aceleye gerek var mı?.Giderken daha maas almamisti yoksa verirdi ama ben hic kart bilgileriyle hesabina girmedim aklima o takildi konu para degil . Bana istersen gonderirim ama kart bilgilerimi neden istiyorsun diyor
Onceden de sadrce ihtiyacim varsa verirdi ama ben calisiyordum zaten daha 2ay pldu cikali benim kendi param zaten vardi ne zormus kocaya muhtac olmak
Ne askerliği ya, adam bedelli yapıyor. Demek ki hep böyle sorumsuz biri ama siz maşallah çocuk yapmaya bile çalışıyormuşsunuz. Böyle adamdan ne koca olur, ne de baba, girin bir işe çalışın ve kimseye muhtaç olmadan yaşayın.Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Hayir maalesef yani maas daha almamosti gideli 4 gun oldu yeni yatti maasi kartini kendi goturdu askerlikte kart geciyor sadece. Konu para degil aslinda ben hic onun mobil bankina girmedim simdi gerektigi icin girmek istedim o da dedi ki para istiyorsan bir sekilde gonderirim birinden ama neden kart bilgilerimi istiyorsun dedi. Kendime para atabolmek icin dedim yani milletten rica edecegine ben yapim iste bilgilerini ver dedim vermedi
Duyanda sanacak ki kocan dagda operasyondaDamarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Evet çok zor inşallah hamile falan değilsindir. Bunlar sana ders olsun iyice ölç biçOnceden de sadrce ihtiyacim varsa verirdi ama ben calisiyordum zaten daha 2ay pldu cikali benim kendi param zaten vardi ne zormus kocaya muhtac olmak
Duyanda sanacak ki kocan dagda operasyonda![]()
Kız tekmil vermeyi öğrenip iki tuvalet yıkayıp üç beş izmarit toplayıp gelecek çok da taviz verme.Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Bende ondan dedimBedelli yapıyormuş zaten
Siz şimdi nerde kalıyorsunuz da gitmeden hiç düşünmedi bu kadın ne yer ne içer bişey olsa aile
Dogru vallaKız tekmil vermeyi öğrenip iki tuvalet yıkayıp üç beş izmarit toplayıp gelecek çok da taviz verme.
Eşiniz paranın nereye gittiğini biliyordur. Belki ailesine, belki başka bir şeye gitmiş para. Sizin bakmanizi istememe sebebi belli yani. Para istiyorsan ne ayrıca, 2 aydır çalışmıyorsaniz eşiniz bilir paranız var mı yok mu. Size söyletmeden eline para geçincende gönderir. Bu adama güvenip çocuk yapıp, evde durmayın. Daha birbirinize karşı şeffaf, düşünceli değilsiniz.Hayir maalesef yani maas daha almamosti gideli 4 gun oldu yeni yatti maasi kartini kendi goturdu askerlikte kart geciyor sadece. Konu para degil aslinda ben hic onun mobil bankina girmedim simdi gerektigi icin girmek istedim o da dedi ki para istiyorsan bir sekilde gonderirim birinden ama neden kart bilgilerimi istiyorsun dedi. Kendime para atabolmek icin dedim yani milletten rica edecegine ben yapim iste bilgilerini ver dedim vermedi
Bende ondan dedimaskerde diye sabrediyorum demiş, duyanda kocası ne zor şartlarda yaşıyor sanır.
Ay onu bunu bilmemde adam benden para esirgeyecekse anne babamla yaşarım, çalısır kendi paramı yerim.Terbiyesiz adam, erkeğim diye ortalarda dolaştıyor birde.
Yani evet fazla merhamet gosteriyorum sanirimBende ondan dedimaskerde diye sabrediyorum demiş, duyanda kocası ne zor şartlarda yaşıyor sanır.
Ay onu bunu bilmemde adam benden para esirgeyecekse anne babamla yaşarım, çalısır kendi paramı yerim.Terbiyesiz adam, erkeğim diye ortalarda dolaştıyor birde.
Alt tarafı bedelli yapıyor sanki dağda çatışıyor. Hiç inanmadım kusura bakmayınDamarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Bu prenseslikte bedelliler tuvalet falan yıkamaz bence.Kız tekmil vermeyi öğrenip iki tuvalet yıkayıp üç beş izmarit toplayıp gelecek çok da taviz verme.