• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Yani işe girip çalışmak için delmek gerekmiyor ki
Gördünüz kocanız ne tip
Bu arada karısı çalışmasa da para veriyorlar yani normalde
Asla çocuk düşürmeyin bu aşamada

Giderken daha maas almamisti yoksa verirdi ama ben hic kart bilgileriyle hesabina girmedim aklima o takildi konu para degil . Bana istersen gonderirim ama kart bilgilerimi neden istiyorsun diyor
Bende işe ara verdim evdeyim eşimin ek karti bende hesabımdan da parayı eksik etmez asla bir kez de istemedim. İstemem asla istemem oda bunu bilir, karakter meselesi heralde.. Ayrıca tüm bilgilerini de bilirim hatta kendisi şifrelerini bana sorar. Giripte bakmam da, herşeyi ortada olan adam ne saklayacak, hadi sakladı diyelim bir kere saklar son olur. Bı düşün sen çocuk yapmadan önce, senden gizlisi olan adamın kutsal soyunu devam ettirmede aceleye gerek var mı?.

Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Ne askerliği ya, adam bedelli yapıyor. Demek ki hep böyle sorumsuz biri ama siz maşallah çocuk yapmaya bile çalışıyormuşsunuz. Böyle adamdan ne koca olur, ne de baba, girin bir işe çalışın ve kimseye muhtaç olmadan yaşayın.

Hayir maalesef yani maas daha almamosti gideli 4 gun oldu yeni yatti maasi kartini kendi goturdu askerlikte kart geciyor sadece. Konu para degil aslinda ben hic onun mobil bankina girmedim simdi gerektigi icin girmek istedim o da dedi ki para istiyorsan bir sekilde gonderirim birinden ama neden kart bilgilerimi istiyorsun dedi. Kendime para atabolmek icin dedim yani milletten rica edecegine ben yapim iste bilgilerini ver dedim vermedi

Bu mesajdan sonra fikirlerim değişti, mesele para göndermemek değil. Sizden bir şeyler gizliyor. Eşler arasında gizlisi olmaz bunun

Onceden de sadrce ihtiyacim varsa verirdi ama ben calisiyordum zaten daha 2ay pldu cikali benim kendi param zaten vardi ne zormus kocaya muhtac olmak
Evet çok zor inşallah hamile falan değilsindir. Bunlar sana ders olsun iyice ölç biç

Kız tekmil vermeyi öğrenip iki tuvalet yıkayıp üç beş izmarit toplayıp gelecek çok da taviz verme.

Bedelli yapıyormuş zaten
Bende ondan dedim 😂 askerde diye sabrediyorum demiş, duyanda kocası ne zor şartlarda yaşıyor sanır.
Ay onu bunu bilmemde adam benden para esirgeyecekse anne babamla yaşarım, çalısır kendi paramı yerim.Terbiyesiz adam, erkeğim diye ortalarda dolaştıyor birde.

Hayir maalesef yani maas daha almamosti gideli 4 gun oldu yeni yatti maasi kartini kendi goturdu askerlikte kart geciyor sadece. Konu para degil aslinda ben hic onun mobil bankina girmedim simdi gerektigi icin girmek istedim o da dedi ki para istiyorsan bir sekilde gonderirim birinden ama neden kart bilgilerimi istiyorsun dedi. Kendime para atabolmek icin dedim yani milletten rica edecegine ben yapim iste bilgilerini ver dedim vermedi
Eşiniz paranın nereye gittiğini biliyordur. Belki ailesine, belki başka bir şeye gitmiş para. Sizin bakmanizi istememe sebebi belli yani. Para istiyorsan ne ayrıca, 2 aydır çalışmıyorsaniz eşiniz bilir paranız var mı yok mu. Size söyletmeden eline para geçincende gönderir. Bu adama güvenip çocuk yapıp, evde durmayın. Daha birbirinize karşı şeffaf, düşünceli değilsiniz.

Bende ondan dedim 😂 askerde diye sabrediyorum demiş, duyanda kocası ne zor şartlarda yaşıyor sanır.
Ay onu bunu bilmemde adam benden para esirgeyecekse anne babamla yaşarım, çalısır kendi paramı yerim.Terbiyesiz adam, erkeğim diye ortalarda dolaştıyor birde.

Para esirgemekten ziyade gizlediği bir şeyler var burda. Sen ne kadar istiyorsan göndereyim ama kart bilgilerimi isteme demiş kadına

Bende şu anda çalışmıyorum ama eşimin ek kartı bendedir. Bütün banka şifrelerini bilirim hayatta gizlemez. Harcarım ay sonunda ne kadar harcadığımı bile sormaz ben bile bilmem gider öder. Saklarsa son saklaması olur. Bir insan neden saklar ki? Hesap dökümünü saklıyor bence. Bir erkek başka bir yerde eşinin para konusunda mağdur olmasına sebep oluyorsa o erkekten asla çocuk yapmamanızı öneririm.

Yani evet fazla merhamet gosteriyorum sanirim 🤭 para gonderir ama insan bekliyor hesabina atsin biraz . Ama o istiyor ki ihtiyac oldukca isteyeyim ondan . Fazlasini vermeye pek gonlu olmuyor. Sorun zaten para da degil mobil bankina girecegim diye bir yerleri tutustu hemen ordan cavustan rica etmis kendi girip atacakmis benim girmemi istemiyor yani özelidir belki saygi duyayim diyorum ama bari askerde ver yani ondan bundan isteyecegine ben burda hallederim verseydi kart bilgilerini

Kuzenim daha yenilerde bedelli askerlik yaptı. Sıkıntıdan patladım demişti o kadar ki bir şey yapmıyorlar. Bana kalsa bedellilerin bir ay askere gitmesi, orda yer işgal etmesi de manasız. Yiyip içtikleriyle devlete yükten başka bir sey yapmıyorlar.
O yüzden sizde kocanızı gerçek askerlik yapıyor sanmayın. O triplere giriyorsa komik yani.

Back