- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.761
varda ufak tefei alyorm agr seyler icin can i beklyrm sen:)Cok sevindim canim benim ceyiz hazirligi varmi sende :))
Anladim canim bekle bakalim :))varda ufak tefei alyorm agr seyler icin can i beklyrm sen:)
:)) aksm olsunda bugunde btsn artk o gelmdn once sacmin ucladni boytcam degisik daha gzl gozkmek icn:)Anladim canim bekle bakalim :))
hmmmmm :))))) bende çok seviyorum saçlarını açmayıı yaptırmıştım önceden bayada hoş olmuştu sonra kestirdim uzadı biraz daha uzasın belimin altına doğru o zaman bidaha yaptırabilirim :)) kız yaptırdıktan sonra fotosunu özelden atsana bana merak ettim:)) aksm olsunda bugunde btsn artk o gelmdn once sacmin ucladni boytcam degisik daha gzl gozkmek icn:)
tamam kuzum atarim .d gelmesini 2gun kala yaptrcam ztnhmmmmm :))))) bende çok seviyorum saçlarını açmayıı yaptırmıştım önceden bayada hoş olmuştu sonra kestirdim uzadı biraz daha uzasın belimin altına doğru o zaman bidaha yaptırabilirim :)) kız yaptırdıktan sonra fotosunu özelden atsana bana merak ettim
hos geldin tatlm:)Ben geldimm. :)
Hoşbuldum canımm :) ne var ne yok bakalımhos geldin tatlm:)
ne olsun kuzum ayni oturyorum oyle senin adin neydi bu arda kz:) snde ne var ne yok balimHoşbuldum canımm :) ne var ne yok bakalım
ne olsun kuzum ayni oturyorum oyle senin adin neydi bu arda kz:) snde ne var ne yok balim
memnun oldum tekrar nurcum .d nye yorldnki haftasnu dnlenmen lazm:)Nur canım :) oy çok yoruldum bu gün ben kuzum ya
Yarın annem hastaneye yatcak canım ona pijama vs almaya gittim o yüzdenmemnun oldum tekrar nurcum .d nye yorldnki haftasnu dnlenmen lazm:)
Gel canım :) muhabbet ediyoruz öylekızlar napıosunz :)
sıkıldm bnde :)Gel canım :) muhabbet ediyoruz öyle
hoşgeldn nasılsnbende geldim kızlar
kz sende gelrken hep resmini degistrp gelyon .d napalm.oturyorm sen napyn kizkızlar napıosunz :)
Ayrılığın acısını unutmaya çalışmaktayım canım senhoşgeldn nasılsn
yaz.admi ondan snra kuzuAyrılığın acısını unutmaya çalışmaktayım canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?