- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.661
iyi kusum sen naslsn:)Tunaydin kizlaarrrr nasilsinizzz :)))
benimki de öyle benm de kalçam ve baldır çok fazla zayıflayamıyorum da sürekli acıkıyorum :)bnmkide oyle anamm kalcam. var bacgm kalin kot cok dar.olmasn ustne tuning giy kalcani kapatsn ohooo kottan bile kiskanyor:)
Kiz aynen ya benimde kalca var bacaklar normalde yuzyuze gorusmelerimizde gozune cok batinca az kiziyodubnmkide oyle anamm kalcam. var bacgm kalin kot cok dar.olmasn ustne tuning giy kalcani kapatsn ohooo kottan bile kiskanyor:)
kz ben zayflamaya kalksam kalcam bacagm erimiyor kaliyor belm.ince allahtan fizigim gene kotu durmuyor:)benimki de öyle benm de kalçam ve baldır çok fazla zayıflayamıyorum da sürekli acıkıyorum :)
ben ordu ünyedeym okuyorum burda normalde adanalıyım :)Bende iyiyim cok sukur canim son tatil gunumde guzel bir pazar kahvaltisi yapayim diyorum :)) sen napiyosun bu arada nerede yasiyorsun cunku bende karadenizde yasiyorum boludayim :)
aynen benmde belm ince ondan çok kıskanıolar bnce :)))kz ben zayflamaya kalksam kalcam bacagm erimiyor kaliyor belm.ince allahtan fizigim gene kotu durmuyor:)
İyiyim kiz cok sukurr bi pazar keyfi yapak :)) sen napiyosun kuzuumiyi kusum sen naslsn:)
Adanadan orduya gecmek zor olmadimi canim yaa :)) ne bolumu okuyorsun peki ,bu arada bende lise sondayim bu yazin resim icin yetenek sinavlari var bayagi zor bakalim :)ben ordu ünyedeym okuyorum burda normalde adanalıyım :)
çok zor oldu çok uzak ya işletme 3. sınıfm inş seneye bitcek sen nereyi düşünüyorsn :)Adanadan orduya gecmek zor olmadimi canim yaa :)) ne bolumu okuyorsun peki ,bu arada bende lise sondayim bu yazin resim icin yetenek sinavlari var bayagi zor bakalim :)
İyiymis canim 1 senen kalmis :) benim durum hic belli degil ya danisiyorum herkes farkli bisi diyor kafam cok karistii hic hicc bilmiyorum :/çok zor oldu çok uzak ya işletme 3. sınıfm inş seneye bitcek sen nereyi düşünüyorsn :)
bncde dikkac cekyor cnku:)aynen benmde belm ince ondan çok kıskanıolar bnce :)))
napim kuzum sicakta pisiyorum bronzlasiyorm hahaİyiyim kiz cok sukurr bi pazar keyfi yapak :)) sen napiyosun kuzuum
hangi lisede okuosun pekiİyiymis canim 1 senen kalmis :) benim durum hic belli degil ya danisiyorum herkes farkli bisi diyor kafam cok karistii hic hicc bilmiyorum :/
Bana daha geni gün aydı ayKuzum iyisin dimi dun dediklerimi dusunmussundur dahada iyi olmalisin :) bu arada tunaydiinn :)))
Ayyy ne guzell ben bronzlasmayi cok severiiimm :))) kremlerini sur gunese cik aksama yanarsinnapim kuzum sicakta pisiyorum bronzlasiyorm haha
Banada oyle kiz yataktan cikmadim dahaBana daha geni gün aydı ayUnutmadım canım daha mesaj atmadı zaten bitti gibi birşey
ya ama benm biraz göbeğim var egzersiz yapıorum ama bi faydası olur mu bilmiyorum :)bncde dikkac cekyor cnku:)
Guzel sanatlar resim canimhangi lisede okuosun peki
olur olur bnde yapyorm faydasini gordun internetten yaz ugluga cok ise yariyor:)ya ama benm biraz göbeğim var egzersiz yapıorum ama bi faydası olur mu bilmiyorum :)
Gobegi eritmek icin egzersizler oluyor tabi canim internetten bulursun mutlaka :))ya ama benm biraz göbeğim var egzersiz yapıorum ama bi faydası olur mu bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?