asker yolu bekleyenler 2015

bnmkide oyle anamm kalcam. var bacgm kalin kot cok dar.olmasn ustne tuning giy kalcani kapatsn ohooo kottan bile kiskanyor:)
Kiz aynen ya benimde kalca var bacaklar normalde yuzyuze gorusmelerimizde gozune cok batinca az kiziyodu telefonda bisi demiyo sansliyim heralde kiz az guvenseler bi ,sonra bizi sinir ediyolar hee

ben ordu ünyedeym okuyorum burda normalde adanalıyım :)
Adanadan orduya gecmek zor olmadimi canim yaa :)) ne bolumu okuyorsun peki ,bu arada bende lise sondayim bu yazin resim icin yetenek sinavlari var bayagi zor bakalim :)

çok zor oldu çok uzak ya işletme 3. sınıfm inş seneye bitcek sen nereyi düşünüyorsn :)
İyiymis canim 1 senen kalmis :) benim durum hic belli degil ya danisiyorum herkes farkli bisi diyor kafam cok karistii hic hicc bilmiyorum :/

Bana daha geni gün aydı ay Unutmadım canım daha mesaj atmadı zaten bitti gibi birşey
Banada oyle kiz yataktan cikmadim daha atmazsa atmasin bosver kuzumm stres yapma kendine zarar ondan onceki hayatin nasildi aynen oyle devam et fatmanur olarak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…