- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.641
günaydıın canıım :)günaydın kızlar :)
ala ala nye oyle ki mecbr vermek zorndalar ama kuzu ya
aa evet dogru ondandr kuzumAynı şehirde devam edicek ya kuzum o yüzdendir belki
naslan balim:)Nasılsınız güzellikler :)
gunaydn selencim:)günaydın kızlar :)
İyiyim kuzucum annemler yola çıkmış daha yeni istanbuldann çıkabılmişler trafik çok sıkışıkmış :)) Sen nasılsın :)naslan balim:)
sevndm balim:) bnde oturyorm hava cok sck.baylcam yaa arani duzelttnmi kuzum sennkyleİyiyim kuzucum annemler yola çıkmış daha yeni istanbuldann çıkabılmişler trafik çok sıkışıkmış :)) Sen nasılsın :)
iyi cok sukur ama adana yaniyor bnde yaniyorm suan tek sornm o:) sen naslsnnasılsınız bakalım bugün :)
iyi saylır evt ya dana çok sıcak oluo ben karadenzdeym şu an adana kdr sıcak deil :)iyi cok sukur ama adana yaniyor bnde yaniyorm suan tek sornm o:) sen naslsn
adana ztncayir cayor yaniyor canim pistim vala denize gdcm en kisa zmnda .diyi saylır evt ya dana çok sıcak oluo ben karadenzdeym şu an adana kdr sıcak deil :)
Burdada çok sıcak canım ya :/ Yok mesaj atmadı tatlım. Bende atmadım :) Sen ne yaptınn :)sevndm balim:) bnde oturyorm hava cok sck.baylcam yaa arani duzelttnmi kuzum sennkyle
git git okanla konuştm az önce yarın kaçta dersin dedi ben normalde ikinci öğretimim dedim ki yarın 1 de gidicem normal öğretimlerle gircem çünkü 5 teki hoca raporlu diğeri de 8 de başlıo dedim akşam sekizde girmiim boşuna sonra kızdı bu 1 işi nerden çıktı akşam git gir derse nie erken gidiosn fln söylendi Allah Allah hiçbi şeyden anlamıo yaadana ztncayir cayor yaniyor canim pistim vala denize gdcm en kisa zmnda .d
deseydn geç gitmeym die erken gidyorm falan smdi bbaska ogrencilerle girecn ya kiskandi:)git git okanla konuştm az önce yarın kaçta dersin dedi ben normalde ikinci öğretimim dedim ki yarın 1 de gidicem normal öğretimlerle gircem çünkü 5 teki hoca raporlu diğeri de 8 de başlıo dedim akşam sekizde girmiim boşuna sonra kızdı bu 1 işi nerden çıktı akşam git gir derse nie erken gidiosn fln söylendi Allah Allah hiçbi şeyden anlamıo ya
kafayı yicem hiçbi şeye izin vermio düzgün giyiniosn dimi dio giydiğim bi pantolon tişört zaten açık giyinmem ama tişörtün üzerine uzun bi yelek giymem gerekio yoksa kızıo sıcakta napcam bilmiyorum :)deseydn geç gitmeym die erken gidyorm falan smdi bbaska ogrencilerle girecn ya kiskandi:)
Kuzum iyisin dimi dun dediklerimi dusunmussundur dahada iyi olmalisin :) bu arada tunaydiinn :)))Burdada çok sıcak canım ya :/ Yok mesaj atmadı tatlım. Bende atmadım :) Sen ne yaptınn :)
tünaydn canm iyidir sen nasılsn :)Tunaydin kizlaarrrr nasilsinizzz :)))
bnmkide oyle anamm kalcam. var bacgm kalin kot cok dar.olmasn ustne tuning giy kalcani kapatsn ohooo kottan bile kiskanyor:)kafayı yicem hiçbi şeye izin vermio düzgün giyiniosn dimi dio giydiğim bi pantolon tişört zaten açık giyinmem ama tişörtün üzerine uzun bi yelek giymem gerekio yoksa kızıo sıcakta napcam bilmiyorum :)
Bende iyiyim cok sukur canim son tatil gunumde guzel bir pazar kahvaltisi yapayim diyorum :)) sen napiyosun bu arada nerede yasiyorsun cunku bende karadenizde yasiyorum boludayim :)tünaydn canm iyidir sen nasılsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?