- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.621
daha iyi olur insallah canimYaglarla o kdar oluo dha gür olsa keşke bi tutamdi önceden kopmustu platindi yaglarla kendine geldi şükür ama iki yılda ancak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha iyi olur insallah canimYaglarla o kdar oluo dha gür olsa keşke bi tutamdi önceden kopmustu platindi yaglarla kendine geldi şükür ama iki yılda ancak :)
30dkkami bekltyn tatlm bde 2haftada 1 yap Sık yapmak iyi deglKız yağladım bile görünce hemen : D az daha bekletiyim valla bahaneyle bakım oldu
Kafama göre yapıyorum kuzum ya saati günü filan yok bazen peşpeşe iki gün de yapıyorum30dkkami bekltyn tatlm bde 2haftada 1 yap Sık yapmak iyi degl
her zaman da saci yorarms kuzum.bn netten igce arastrdm ilk haftada bi snra iki haftada bi cikiyor byle:)Kafama göre yapıyorum kuzum ya saati günü filan yok bazen peşpeşe iki gün de yapıyorum
Bundan sonra oramızı buramızı yağlamadan araştıralım öyleyse iyi edelim derken kötü etmeyelim canımher zaman da saci yorarms kuzum.bn netten igce arastrdm ilk haftada bi snra iki haftada bi cikiyor byle:)
aynen canim valla araştırma k en iyisidrBundan sonra oramızı buramızı yağlamadan araştıralım öyleyse iyi edelim derken kötü etmeyelim canım
gunaydn tatlm aynen cok sukur zaman gecyorGünaydın günaydın günaydın kızlar :) bi gün daha sabah oldu...
gunaydn tatlm aynen cok sukur zaman gecyor
kiyamam canim ya bilirim ozlemleri bn 3 aydr gormuyorm burnumda tutuyor ya hayrlsyla btsede kurtlsak bnde huzunlym bugn benmki dayanmyr erkenmi gelsm diyor fazla bsey kalmadi sabret die ytstryrm balim bnde sabrlym :):) damla benim birtanem bu gün çok hüzünlenmiş yürüyüş marşları "bekle yarim mehtap yakın"mış... Nası özledim ya ama çok da sabırlıyım... Sen nasılsın?
kiyamam canim ya bilirim ozlemleri bn 3 aydr gormuyorm burnumda tutuyor ya hayrlsyla btsede kurtlsak bnde huzunlym bugn benmki dayanmyr erkenmi gelsm diyor fazla bsey kalmadi sabret die ytstryrm balim bnde sabrlym :)
yani balim dolu olyor yemn torenine gidersen dha iyi bigun evci izni veryorlar bigun disarda kalyor :)Bizim de yemin törenimiz gelse de görmeye gitsem ya :) öncesinde bi çıkarma yapsam kızar mı tahmin edemiyorum ki. Erkek dolu sonuçta orası
yani balim dolu olyor yemn torenine gidersen dha iyi bigun evci izni veryorlar bigun disarda kalyor :)
Günaydınlar canımm:)Günaydınlar efeniiim :)
tunaydn efenim:)Günaydınlar efeniiim :)
ala ala nye oyle ki mecbr vermek zorndalar ama kuzu yaBizim yemin töreni çarşambaya geliyor. İzin vermeyebilirlermiş canım
Günaydınlar canımm:)
tunaydn efenim:)