- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.601
Bende atmıyorum kendı bilir,kaybeden kendı olur,pişman olan da tabi..aynen bnmde oyoe oda atmadi bende atmadm
Zeytinyağı canım saf zeytinyağı :) daçı sakalı gidince çok üzüldü benim sevgilim deAyy canım saol hepimize oku Allah hepimizi sevdiklerimzle mutlu etsin :)
İnşallah canım :)ALLAH razi olsun Balim hersey ginlunce olsun bende uyumadan okucam can bnm icn bde sizin icinde INSALLAH heo mutlu oluruz
Bi de yanıma gelcek ya 2 haftaya dio uzasaydi gelene kadar seninkini De 3 e vurduralim dedim oldu benimki zaten uzamio öyle kalirm :)
aynenn oyle bak bu saat oldu yazmadi bnde yazmam o inatsa ben ondan inadmBende atmıyorum kendı bilir,kaybeden kendı olur,pişman olan da tabi..
ayy deliBunu da görmüşken bi yağlaniyimışıl ışıl oluyor saçlarım mutlu oluyorum
Bu işin sonu nereye varacak damlamaynenn oyle bak bu saat oldu yazmadi bnde yazmam o inatsa ben ondan inadm
hatay zeytinyagi suryorum canim hakiki yag o:) hep canlandiriyo besliyorHangi yağdan kullaniosun :)
vala.kuzum bnm acimdan nereye vadirsa varsn ya duzelecek ya duzelecek baska caresi yokBu işin sonu nereye varacak damlam
kuzum enistem hatayli o bana ordan getiriyordu:) ama carsida da satiliyor adanalsn ztn bilirsin dedgm yeri saydam caddesinde enderin az gerisinde Çerçi yusuf var orsa satilyorNerden alcaz onu ben yılan yağı kullaniodum :)
senin sacin resmde massallah gür gorunyor canim ama yani kullan kuzum faydasi cokAlırım bende canım benim sacim uzamio ve duzlesmio hemen bozuluo sinir oluyorum :)
En iyisi ya ama bende çok özledim onu :)
ayy deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?