asker yolu bekleyenler 2015

Atakanın morali bozukmuuş tribe geçti bir an bak yazdığımı yazıyım damlaaaa "bak hayatım konuşup gözünde aileni kötülermiş gibi bir izlenim bırakmak istemem biliyorum bu şekilde düşünmezsin ama içim rahat etmiyor yinede.sana tek söyleyebileceğim şey sen orada üzülürken ve başına her an ne gelebileceği meçhulken onlar burada mutluysa sen üzülmeyeceksin. Hani babamla biz tartıştığımızda işe gelip gülüyor senınle tartıştığı halde diye deliye dönerdin hatırlıyor musun bak ben de tam o durumdayım bazı şeyleri görmüyorsun annen baban gayet mutlu yaptıklarından hiç pişman değiller zaten annenın hesabına girince sende anlayacaksın böyle bir durumdayken kafana böylesıne takman üzülmen benı mahvediyor üzülme ne olur her zaman güçlü olan sendin ben herşeye rağmen ayakta kalmayı senden öğrendim sende aynı şeyi şimdi yap lütfen herşeyi boşver bizim için yap seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun ben hep yanındayım biz Allah izin verdikçe birlikteyiz mutlu ol artık ne olur mutlu ol . " yazdımmmm

super yazmssn kuzum yaaa duygulandm gerçekten ve iyi ettin ailesi bu duruma gulebiliyorsa kendinin hic takmamasi lazm ne kadar anne ve babasi olsa dahi

super yazmssn kuzum yaaa duygulandm gerçekten ve iyi ettin ailesi bu duruma gulebiliyorsa kendinin hic takmamasi lazm ne kadar anne ve babasi olsa dahi
Buna cevap vermedi kuzucum daha ailesini kötülemek istemiyorum ama onlar mutluyken atakanın üzülmesine katlanamıyorum (

Aman yanlış anlamasın da çok seviyorum damla çok Bazen canım çok acıyor . Onu öyle üzgün görmeye dayanamıyorum nasıl bir ailenin evladı reva mı ona
kiyamaam sana balim yaa derler ya flmde gorunce byle anne baba tuylermz urperir varmi byle anne baba gerckte die dusunrdm gercekten de var yani bz kendi anne ve babamz iyi diye bze byle sasrtci gelyor ALLAH uardmcisi olsun zor

kiyamaam sana balim yaa derler ya flmde gorunce byle anne baba tuylermz urperir varmi byle anne baba gerckte die dusunrdm gercekten de var yani bz kendi anne ve babamz iyi diye bze byle sasrtci gelyor ALLAH uardmcisi olsun zor
Öyle kuzucum benım tek isteğim üzülmesin onu istiyorum ben herşeye rağmen yanındayım atakanın. İster 0dan başlayalım isterse ailelerle farketmez ben sıfırdan başlamaya da hazırlıklıyım. Rabbim dayanma gücü versin...

AMIN kuzum sevdcgmzn yanmzda olsun ydter ne seklde.istyrlarsa amenna takma sende balm zamanla yoluna girer hersy ya ailesinin davrnisi degsck iyi oolmak.zorundalar yada sz evleninxe binde bir gidersnz huzursuz oldgnz biysre hep kmse gtmez bu km olursa olsun

Ben ne evime alırım ne evine giderim damla şu 10 ayda bize çektirmediği kalmadı. Atakanı onlardan kimse haketmiyoor. Atakanı kimseye ezdirtmem

Ben ne evime alırım ne evine giderim damla şu 10 ayda bize çektirmediği kalmadı. Atakanı onlardan kimse haketmiyoor. Atakanı kimseye ezdirtmem
ailesi diyor insan dusununce ama ailede aile olsa yani anne baba tirnagndan aakinir evladni ya ne demek yazik askerde bde dusunme zamani cok olur ki takma sen evlenin gidip gelmwzsn hi geliyorlarsa da allahin misafri soncta kovulmaz alrsn

ailesi diyor insan dusununce ama ailede aile olsa yani anne baba tirnagndan aakinir evladni ya ne demek yazik askerde bde dusunme zamani cok olur ki takma sen evlenin gidip gelmwzsn hi geliyorlarsa da allahin misafri soncta kovulmaz alrsn
Orası öyle tabi ama resmen ailesi askere değilde tatile göndermişler gibi rahatlar şaştım izliyorum.

zamanla duzelir INSALLAH tamda sansina askerdeykn byle olmasi cocuga destek olacklari yerde hadi diylm annesi kotu babasi bari iyi olaydi
Öğlen annesini aradım bugun kandıl ya kandılını kutlayacaktım açmadı akşam bi daha aradım yine açmadı atakan mesaj attı şimdi bizimkileri arama kavga ediyoruz senın yüzünden dedi bende bu kadar mı nefret etmişler kendılerı aradığında fatmanur salak gibi açsın arasını iyi tutmaya çalışsın ama aptallık bende özür dilerim dedim sinirden ağlıyorum o kadını bir daha aramak değil yolda görsem yüzüne bakmam.

Karar verdim sınavlarma caliscam şimdiden çünkü o ayin 30 unda burda olcakms sinavlarim da ayın 1inde baslio rahat ederim hem zamanım geçer belki bi ihtimal :)
Çok mantıklı :) kazan kazan politikası hem zaman geçecek hem gano yüksek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…