asker yolu bekleyenler 2015

:) bu gün dışarı çıktım bi kaç parça çeyiz aldım bizim için gün çarçabuk bitti gitti bu metod bende işe yaradı size de öneririm
yapiyrm arada kuzum ama bu aralar ceyizlik konusu icn geceliklere takmis vaziyetteym baya aldmm ceyzlige gordkce alasm geliyor

yapiyrm arada kuzum ama bu aralar ceyizlik konusu icn geceliklere takmis vaziyetteym baya aldmm ceyzlige gordkce alasm geliyor
Benimse favorim mutfak vuuu onu son aşamada alırım ben herhalde evde annem görüp bu ne kızz diye şaşıp kalmasın diye gerçi var baya da çeyizlik olayı başka

gorusurz fatosum dikkat et kendine iyi geceler ALLAH rahatlik versn ruyanda atakanini gor:)
Ahhh seniiiiin o güzel dileklerinee kurban oluruuuum :))))))))))))))))))) Canııım beniiiiim :) İnşallah sende sevdiceğini gör kuzucuuuum :) Allah rahatlık versin :)

Benimse favorim mutfak vuuu onu son aşamada alırım ben herhalde evde annem görüp bu ne kızz diye şaşıp kalmasın diye gerçi var baya da çeyizlik olayı başka
mutfak benimde favorim kuzum yemek yapmayi cok sevyrm ama gecelk te favori. aldkca alyorm sakliyorm dolabima

mutfak benimde favorim kuzum yemek yapmayi cok sevyrm ama gecelk te favori. aldkca alyorm sakliyorm dolabima

Ay bak benim de canım istedi şimdi ya bu gün aldıklarım o kadar küçük şeyler ki ama sevgilimle kullanıcam ya bunu düşündükçe o kadar tatlı geliyorlar ki

Ay bak benim de canım istedi şimdi ya bu gün aldıklarım o kadar küçük şeyler ki ama sevgilimle kullanıcam ya bunu düşündükçe o kadar tatlı geliyorlar ki
ztn ben almcktm cok aldm die arkim avon satio katolikta gordm ee damla almasa.olmaz aynen ya bde evlennce oyle cesit cesit yemek yapip elimle yedirrm cana hayali bile guzel kuzum

ztn ben almcktm cok aldm die arkim avon satio katolikta gordm ee damla almasa.olmaz aynen ya bde evlennce oyle cesit cesit yemek yapip elimle yedirrm cana hayali bile guzel kuzum

Zaten babam gördü aldıklarımı diyor ki bana kızım sen yaşpasta yapmazsın iyi de bu kadar süslü bi servis spatulasını neden aldın ben de yaaa yaparımmm dedim ama o kadar iç geçirerek söylemişim adam şok oldu

hahaha alemsn cnm ya kiz bn ona yemek hazrlcgm zaman oyle mutlu otle sevncle hazrlyrdumki keske olsada gene yapio hazrlasm

hahaha alemsn cnm ya kiz bn ona yemek hazrlcgm zaman oyle mutlu otle sevncle hazrlyrdumki keske olsada gene yapio hazrlasm

Gelcek kuzum gelcek hatta öyle bi zaman olucak ki gün içinde seni arayıp aşkım akşam yemekte ne var gelirken birşey lazım mı diye soracak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…