- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.081
yani canim ALLAH büyük gecerDakikaları ücreti ne tatlım biliyor musun burada 400 dakıka 1000 sms diyor acaba ücretsiz mi veriyor
100 gunden fazlası geçti ya bu da geçer yarısına geldım nerdeyse
1000 sms onun için ideal evet az atabılıyor izine gelsınde hemen aldırırız :))Oh yeter o bize canım :)
yapiyrm arada kuzum ama bu aralar ceyizlik konusu icn geceliklere takmis vaziyetteym baya aldmm ceyzlige gordkce alasm geliyor:) bu gün dışarı çıktım bi kaç parça çeyiz aldım bizim için gün çarçabuk bitti gitti bu metod bende işe yaradı size de öneririm
Neyse kızlar ben yatıyım artık gece geç yattım yine :) Uykum geldi :) Kendınıze iyi bakın yarın görüşürüz :) İyi geceler Allah rahatlık versın :) Görüşürüz damlam yarıın ):yani canim ALLAH büyük gecer
1000 sms onun için ideal evet az atabılıyor izine gelsınde hemen aldırırız :))
Evet kuzucuuum neyse ben yatıyorum iyi geceler Allah rahatlık versiiiin :))))))))))))))))Aynen canım :) tüm askerler sevdiceklerini arasın mesaj atsın
İyi geceler canımNeyse kızlar ben yatıyım artık gece geç yattım yine :) Uykum geldi :) Kendınıze iyi bakın yarın görüşürüz :) İyi geceler Allah rahatlık versın :) Görüşürüz damlam yarıın ):
gorusurz fatosum dikkat et kendine iyi geceler ALLAH rahatlik versn ruyanda atakanini gor:)Neyse kızlar ben yatıyım artık gece geç yattım yine :) Uykum geldi :) Kendınıze iyi bakın yarın görüşürüz :) İyi geceler Allah rahatlık versın :) Görüşürüz damlam yarıın ):
Benimse favorim mutfakyapiyrm arada kuzum ama bu aralar ceyizlik konusu icn geceliklere takmis vaziyetteym baya aldmm ceyzlige gordkce alasm geliyor
Ahhh seniiiiin o güzel dileklerinee kurban oluruuuum :))))))))))))))))))) Canııım beniiiiim :) İnşallah sende sevdiceğini gör kuzucuuuum :) Allah rahatlık versin :)gorusurz fatosum dikkat et kendine iyi geceler ALLAH rahatlik versn ruyanda atakanini gor:)
AMIN balim benim INSALLAH hepimiz goruruz sevdcklermizi ruyamzda:)Ahhh seniiiiin o güzel dileklerinee kurban oluruuuum :))))))))))))))))))) Canııım beniiiiim :) İnşallah sende sevdiceğini gör kuzucuuuum :) Allah rahatlık versin :)
mutfak benimde favorim kuzum yemek yapmayi cok sevyrm ama gecelk te favori. aldkca alyorm sakliyorm dolabimaBenimse favorim mutfakvuuu onu son aşamada alırım ben herhalde evde annem görüp bu ne kızz diye şaşıp kalmasın diye gerçi var baya da çeyizlik olayı başka
mutfak benimde favorim kuzum yemek yapmayi cok sevyrm ama gecelk te favori. aldkca alyorm sakliyorm dolabima
ztn ben almcktm cok aldm die arkim avon satio katolikta gordm ee damla almasa.olmazAy bak benim de canım istedi şimdi ya bu gün aldıklarım o kadar küçük şeyler ki ama sevgilimle kullanıcam ya bunu düşündükçe o kadar tatlı geliyorlar ki
ztn ben almcktm cok aldm die arkim avon satio katolikta gordm ee damla almasa.olmazaynen ya bde evlennce oyle cesit cesit yemek yapip elimle yedirrm cana hayali bile guzel kuzum
hahaha alemsn cnm ya kiz bn ona yemek hazrlcgm zaman oyle mutlu otle sevncle hazrlyrdumki keske olsada gene yapio hazrlasmZaten babam gördü aldıklarımı diyor ki bana kızım sen yaşpasta yapmazsın iyi de bu kadar süslü bi servis spatulasını neden aldınben de yaaa yaparımmm dedim ama o kadar iç geçirerek söylemişim adam şok oldu
hahaha alemsn cnm ya kiz bn ona yemek hazrlcgm zaman oyle mutlu otle sevncle hazrlyrdumki keske olsada gene yapio hazrlasm
ayy hayali bile guzel kuzum yaaa :) su askerlik bitseydi varyaaa öyle bi rahatlcm kiiGelcek kuzum gelcek hatta öyle bi zaman olucak ki gün içinde seni arayıp aşkım akşam yemekte ne var gelirken birşey lazım mı diye soracak :)
kiz bn senin majini gormedm unttm seni .d.d sende iyi ki varsn balm skma canini gecer zamanCok Sagol canim benim iyiki varsiniz.. İnsallah ya bu zor zamanlarin bir an once gecmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?