- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
yani kuzum haklsn o zamana ztn siznklerde karsi gelmezSıkı degillerde canim benimkinin cok eskilerden bi olayi olmus pek olumlu karsilamadi annem ,bide yasim dolayisiyla pek gonullu degil bakalim askerden geldiginde mesleginide duzene oturturuz bende uniyi bitirip isimi ele aldigimda o zaman karsima alip konusurum
hosgeldn balim:) naslsnBen geldim kızlaaaaaar :)
Aynen canisii cok sukurr daha aramadi bide offfSağol kuzcum şükür bügünde bitti :)
Umarim canim bizimkileri ikna etmek pek kolay olmiycak gibi gorunuyor bakalim zaman :/yani kuzum haklsn o zamana ztn siznklerde karsi gelmez
hosgeldn balim:) naslsn
Aynen canisii cok sukurr daha aramadi bide offf
hoşgeldn canım nasılsn :)Ben geldim kızlaaaaaar :)
cok sukur bugunde bitti darisi diger gunlere olsun yaHoşbulduuum güzellik :) İdare eder gibi şükür koşuşturmacayla bir gün daha bitti işte..
Öyle kuzum banada geç cevap atıyorr
İyiyim tatlım sen nasılsın bakalımhoşgeldn canım nasılsn :)
Bugun bitti de bende bittim vallacok sukur bugunde bitti darisi diger gunlere olsun ya
zamanla hersey degisir canim ya m.etme sen ikna edersn o zamanaUmarim canim bizimkileri ikna etmek pek kolay olmiycak gibi gorunuyor bakalim zaman :/
Kiz onada sukret sen biz daha hic teli geciremedik haziranda gelcekmis alt devreleri anca o zamannHoşbulduuum güzellik :) İdare eder gibi şükür koşuşturmacayla bir gün daha bitti işte..
Öyle kuzum banada geç cevap atıyorr
ben bugun rahattm:) yogun degldk fazlaBugun bitti de bende bittim valla
Olsun az kalmış canım biraz daha dayanKiz onada sukret sen biz daha hic teli geciremedik haziranda gelcekmis alt devreleri anca o zamann(
inş bi an önce zaman geçer de görürüz çok özlüyorum onu yayani tatlm haklsn dagtmda gelir 1hafta bnde cok ozledm bi gorsem varya cok iyi moral olacak bana
Ondan değil kuzucum ya atakan ömrümü yedi.ben bugun rahattm:) yogun degldk fazla
Kiz insallah ya bende cok istiyorum ikna edip onlarin rizasiyla dualariyla evimden cikmak .. 4-5 sene var :))zamanla hersey degisir canim ya m.etme sen ikna edersn o zamana
insallah cnm bnde cok ozledm 3ay gormemek delirtyor insaniinş bi an önce zaman geçer de görürüz çok özlüyorum onu ya
iyiym bnde canım saol bi şekilde zaman geçiriyorm alışmaya çalışıyorum onsuz böyle boşlğa düştm gbiİyiyim tatlım sen nasılsın bakalım
ALLAH buyuk ya hele bi bitir uniyi is sahibi ol o zamana ikna etmek kolay olur:)Kiz insallah ya bende cok istiyorum ikna edip onlarin rizasiyla dualariyla evimden cikmak .. 4-5 sene var :))
Baska carem yook kiiiOlsun az kalmış canım biraz daha dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?