- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
selam tatlm iyi cok sukur sen naslsn:)slm kızlar nasılsınız :)
iyiyim bnde canım teşekkür ederim erkek arkadaşm iceri aldı telefonu orda herkes kullanıomuş bi de çok rahatmş ben diyorum ilk rahat olurms sen dha tam askerliğe baslamadn diyorum sonra belki zorlanırsn belki de yine rahat olursn bana dio sen kaç kre askere gittn herhalde iki üç kere yaptn dio halbuki sizlerden bilgi alıyorum :)selam tatlm iyi cok sukur sen naslsn:)
Cok zorr cookk bu ayriliikk nasil koyuyor insanaabnde coook ozledm 3aydr gormuyorm
hahaha :) cnm zorlanr acemide illaki dedgmz gbi ama inslllah dedgi gbi rahat oluriyiyim bnde canım teşekkür ederim erkek arkadaşm iceri aldı telefonu orda herkes kullanıomuş bi de çok rahatmş ben diyorum ilk rahat olurms sen dha tam askerliğe baslamadn diyorum sonra belki zorlanırsn belki de yine rahat olursn bana dio sen kaç kre askere gittn herhalde iki üç kere yaptn dio halbuki sizlerden bilgi alıyorum :)
sabir 37gunumz kaldi bzm :) sejinki ne zmb izn kullanck canmCok zorr cookk bu ayriliikk nasil koyuyor insanaa(( kavgalarimizi hattaa atarlandigi zamanlarini bile ozledim o kadar (
Benimkinin belli degil kuzum bayramdan sonra abisi dugun yaparsa ona izin kullanir dugun olmazsa hic izin kullanmiycak zaten ara ara ziyarete gidecegimiz icin :) kiz bide abisinin dugunu olursa ne giyerim bide o aklima geldi simdi :)))sabir 37gunumz kaldi bzm :) sejinki ne zmb izn kullanck canm
inş canım dha yeni zten ilerde belli olur artk zorlandığıhahaha :) cnm zorlanr acemide illaki dedgmz gbi ama inslllah dedgi gbi rahat olur
aynen canim ya ztn izne gelck ya yakn zaman da gorursn dagitima yaniinş canım dha yeni zten ilerde belli olur artk zorlandığı
secip bakarsn carsiya cikio cok guzel seyler var:)Benimkinin belli degil kuzum bayramdan sonra abisi dugun yaparsa ona izin kullanir dugun olmazsa hic izin kullanmiycak zaten ara ara ziyarete gidecegimiz icin :) kiz bide abisinin dugunu olursa ne giyerim bide o aklima geldi simdi :)))
bugün dedi yemin töreni için hazırlık yapıolarmş yirmi güne fln gnderirler mi kiaynen canim ya ztn izne gelck ya yakn zaman da gorursn dagitima yani
Var canimda iste bizimkiler pek bilmiyor benimkini sade ama dugunde giyilmelik bisi alirimdir :)) elbise giyecek halim yok yaasecip bakarsn carsiya cikio cok guzel seyler var:)
yoo giyebilirsin sade gzl bi elbse cnm abartiya kacilmicak sekldeVar canimda iste bizimkiler pek bilmiyor benimkini sade ama dugunde giyilmelik bisi alirimdir :)) elbise giyecek halim yok yaa
yemin töreni ne zaman peki soyledimi kuzum evci iznine cikartyorlar 1gunluk ama ayni segrde kalmasi lazm yasak memleketne gelmesi sagtmdn snraki evci izninse ama bnmki gelmsti ankarada bi ev gostertti orda kalyorm diyerekten geldi bigunluk ne gunlerdi be:)bugün dedi yemin töreni için hazırlık yapıolarmş yirmi güne fln gnderirler mi ki
Kiz bilmiyorum hem benimkiyle konusmam lazim hemde annem der bu halin ne diyeyoo giyebilirsin sade gzl bi elbse cnm abartiya kacilmicak seklde
bseler uydurursn annene .d nye annene dmynki cokmu sıkı lar sana karsi canimKiz bilmiyorum hem benimkiyle konusmam lazim hemde annem der bu halin ne diye
hyr söylemedi tatlım ama uzak antalya buraya ya glemez ki ancak bi haftalık izinde gelir :)yemin töreni ne zaman peki soyledimi kuzum evci iznine cikartyorlar 1gunluk ama ayni segrde kalmasi lazm yasak memleketne gelmesi sagtmdn snraki evci izninse ama bnmki gelmsti ankarada bi ev gostertti orda kalyorm diyerekten geldi bigunluk ne gunlerdi be:)
yani tatlm haklsn dagtmda gelir 1hafta bnde cok ozledm bi gorsem varya cok iyi moral olacak banahyr söylemedi tatlım ama uzak antalya buraya ya glemez ki ancak bi haftalık izinde gelir :)
Sıkı degillerde canim benimkinin cok eskilerden bi olayi olmus pek olumlu karsilamadi annem ,bide yasim dolayisiyla pek gonullu degil bakalim askerden geldiginde mesleginide duzene oturturuz bende uniyi bitirip isimi ele aldigimda o zaman karsima alip konusurumbseler uydurursn annene .d nye annene dmynki cokmu sıkı lar sana karsi canim
Sağol kuzcum şükür bügünde bitti :)Kiz klavyede bunlari yazan ellerine kurban olsunlar :)))))) Ay aminnn kuzumm masallah masallah tahtaya vurda basimiza gelmesin korktugumuzbende gozlerimi kapiyorum hemen yarin olsun bitsin gecsin zamannnn...sanada iyi geceler tatliiimmmm Allah rahatlik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?