asker yolu bekleyenler 2015

selam tatlm iyi cok sukur sen naslsn:)
iyiyim bnde canım teşekkür ederim erkek arkadaşm iceri aldı telefonu orda herkes kullanıomuş bi de çok rahatmş ben diyorum ilk rahat olurms sen dha tam askerliğe baslamadn diyorum sonra belki zorlanırsn belki de yine rahat olursn bana dio sen kaç kre askere gittn herhalde iki üç kere yaptn dio halbuki sizlerden bilgi alıyorum :)

hahaha :) cnm zorlanr acemide illaki dedgmz gbi ama inslllah dedgi gbi rahat olur

sabir 37gunumz kaldi bzm :) sejinki ne zmb izn kullanck canm
Benimkinin belli degil kuzum bayramdan sonra abisi dugun yaparsa ona izin kullanir dugun olmazsa hic izin kullanmiycak zaten ara ara ziyarete gidecegimiz icin :) kiz bide abisinin dugunu olursa ne giyerim bide o aklima geldi simdi :)))

Benimkinin belli degil kuzum bayramdan sonra abisi dugun yaparsa ona izin kullanir dugun olmazsa hic izin kullanmiycak zaten ara ara ziyarete gidecegimiz icin :) kiz bide abisinin dugunu olursa ne giyerim bide o aklima geldi simdi :)))
secip bakarsn carsiya cikio cok guzel seyler var:)

bugün dedi yemin töreni için hazırlık yapıolarmş yirmi güne fln gnderirler mi ki
yemin töreni ne zaman peki soyledimi kuzum evci iznine cikartyorlar 1gunluk ama ayni segrde kalmasi lazm yasak memleketne gelmesi sagtmdn snraki evci izninse ama bnmki gelmsti ankarada bi ev gostertti orda kalyorm diyerekten geldi bigunluk ne gunlerdi be:)

hyr söylemedi tatlım ama uzak antalya buraya ya glemez ki ancak bi haftalık izinde gelir :)

bseler uydurursn annene .d nye annene dmynki cokmu sıkı lar sana karsi canim
Sıkı degillerde canim benimkinin cok eskilerden bi olayi olmus pek olumlu karsilamadi annem ,bide yasim dolayisiyla pek gonullu degil bakalim askerden geldiginde mesleginide duzene oturturuz bende uniyi bitirip isimi ele aldigimda o zaman karsima alip konusurum

Sağol kuzcum şükür bügünde bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…