- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
safafmz ayni saylr :) bu 100ler btse rahtlcazcanım şafak 169senin kaç şafak
aynen oyle kuzum kz su 100lerden kurtlsak ne iyi olurduİş başa düştü desene :) zaten yuvayı dişi kuş yaparmış
gerçekten bi 100 lerden düşsek kuzum daha rahat edicezsafafmz ayni saylr :) bu 100ler btse rahtlcaz
izleme o zaman hic kz .d.d sevdcgnle.izlersn sarilarak korkmazsn o zaman ah ah ozlemim kamasti.d.dyok canım ya hiç yaramıyor :))) aklımda saçma sapan kurgular yapıyorum flan flan
dusmez balim dusseydi anneler gnunde duserdi ki dusene kadr bzm safagmzda biter herlde o zamanagerçekten bi 100 lerden düşsek kuzum daha rahat edicezşu askerlikte bi düşmedi bi düşse iyice rahatlicam
Aayyy dimi kiiizz sarilirim kocamann :)) aman bee film yerine ben benimkini izlerim heralde cok ozledim ben yaa cok fena oldum geneeizleme o zaman hic kz .d.d sevdcgnle.izlersn sarilarak korkmazsn o zaman ah ah ozlemim kamasti.d.d
vallahi ya anneler günü dediler onu dediler bunu dediler şafak bitse bi :) ah keşke bitse bari bizden sonrakiler içinde düşse senin ki nerdedydi kuzum :)dusmez balim dusseydi anneler gnunde duserdi ki dusene kadr bzm safagmzda biter herlde o zamana
bnde coook ozledm 3aydr gormuyormAayyy dimi kiiizz sarilirim kocamann :)) aman bee film yerine ben benimkini izlerim heralde cok ozledim ben yaa cok fena oldum genee((
aynen kuzum isterm cunku 365 gunu beklemek sabr ister :) kirklareli kuzum seninki nerdydivallahi ya anneler günü dediler onu dediler bunu dediler şafak bitse bi :) ah keşke bitse bari bizden sonrakiler içinde düşse senin ki nerdedydi kuzum :)
benimki de ankara polatlı da kuzum :) 365 beklemek çok zoraynen kuzum isterm cunku 365 gunu beklemek sabr ister :) kirklareli kuzum seninki nerdydi
ayneen o 365 den dusne kadr canm ckti.d bnmkide acmyi ankara etimesgtta yapti:)benimki de ankara polatlı da kuzum :) 365 beklemek çok zor
benim ki hem acemilik hem ustalık ankarada ama zorlanıyorumayneen o 365 den dusne kadr canm ckti.d bnmkide acmyi ankara etimesgtta yapti:)
bn adanadym kuzum adana ankara arsnda hic bse yok ama gidemiyor insan ki kendide istmz gitmemi acemde gdblrdm yksa :) snra kirklarelne gitti bnden baya bi uzak ztn izne geleck.ogeleck.onu beklyrm ozledm baybenim ki hem acemilik hem ustalık ankarada ama zorlanıyorumsen nerde oturuyodun kuzum ben istanbuldayım aslında ankara istanbul arası pek yok ama gidilmiyo her zaman
İzin kullanmazsak 167 canımcanım şafak 169senin kaç şafak
Ankaranın neresinde canımbenim ki hem acemilik hem ustalık ankarada ama zorlanıyorumsen nerde oturuyodun kuzum ben istanbuldayım aslında ankara istanbul arası pek yok ama gidilmiyo her zaman
he ya cnm b burda uagmur yagmz ama dolu yagyor .ddBuralara yaz günü kar yapıyorr canım
pardon kar yagmaz ama dolunyagar dicektm yanls yazdm tatlm.dBuralara yaz günü kar yapıyorr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?