- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
kz bnde eve gdnce gece korku flm.izlyrm hep alskanlk oldu zamsn gecyr hem.dCok bunaldim ama ya evde oturup film izlemek yerine burda sirf yoklama icin surunuyom heiyi kiz otur rahatca ohh :))
korku filmi mii hemde gece ah anammkz bnde eve gdnce gece korku flm.izlyrm hep alskanlk oldu zamsn gecyr hem.d
aliskinim kz bn korku flmsz yapamam .dd tvsiye ederm izle akicikorku filmi mii hemde gece ah anammhayatta uyuyamazdimm kizz nasil korkmuyonn baska seylerle zaman gecir deli
yao bende alyorm ufak tefek seyler buyk bsey icn kendni beklyrm tabi zaman gecer hem byle gzl olyor
Sagol canim darisi sizin basiniza :)
aynen siz baya sanslisiniz hem kisa donem hemde acemi ve usta birligi ankarada istedigin vakit ziyarete gidersin cok iyi ya
:)) bence hic hesap flan yapma safagida saymamaya calis o zaman daha cabuk geciyor aahh ahh bide sen beni sor tam 1 aydir ne goruyorum ne kokusunu alabiliyorum cok ozledim bende.. Golgesini gorsem atliycam o derece
Yok sagol kuzum almiyim ben :))) bi keresinde izlediydim 1 hafta uykusuzluktan maf olmustum Allahiimaliskinim kz bn korku flmsz yapamam .dd tvsiye ederm izle akici
durmalisiiinnn durdukca alisirsin :))) bi 30 gun daha gectimi sevdicegime sarilicam ayyy :)))hahahhahaha kıyamam ya ilk günler saymamak mantıklı gibi görünse de duramıyorum galiba
durmalisiiinnn durdukca alisirsin :))) bi 30 gun daha gectimi sevdicegime sarilicam ayyy :)))
ay delisn .dd izleme sana yaramiyor demek .dYok sagol kuzum almiyim ben :))) bi keresinde izlediydim 1 hafta uykusuzluktan maf olmustum Allahiim
hahaha amn eniste kzmasn cnku byle seylerde beni beklyn derler genelde:):) biz de büyükleri beraber seçeriz canım herhalde başlayınca tutamayıp hepsini alıyormuşum düşünsene
hahaha amn eniste kzmasn cnku byle seylerde beni beklyn derler genelde:)
guzelms bzm zekzevkmz ayri o anlamaz bn dha iyisini secermm mesela:)Ay yavrum nerde bişi görse aşkım bunu listemize yaz diyip duruyor :) zevklerimiz aynı genelde
Tarzınız farklı demek ki canımguzelms bzm zekzevkmz ayri o anlamaz bn dha iyisini secermm mesela:)
aynen oyle kuzum kendide der zatn sen benden dha guzel secyn diye:)Tarzınız farklı demek ki canım
aynen oyle kuzum kendide der zatn sen benden dha guzel secyn diye:)
kızlarrr selam hepinize nasılsınız beni şafak daralltı iyicee
canım şafak 169Merhabalar canım kaç ki şafak?
yok canım ya hiç yaramıyor :))) aklımda saçma sapan kurgular yapıyorum flan flanay delisn .dd izleme sana yaramiyor demek .d
safak kacti kuzumkızlarrr selam hepinize nasılsınız beni şafak daralltı iyicee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?