asker yolu bekleyenler 2015

kiz deli bnmki haziranda geliyor:) leyla uctun .d sor ayarlasn kendi iznini erken
Bilet fiyatlarına bak dedi baktım işte ama sankı gelmeye niyetı yok gibi bi havası var atakanın da çözemedım gelsın yaaa özledıııııııııım 2.5 aydır görmüyorum

Bilet fiyatlarına bak dedi baktım işte ama sankı gelmeye niyetı yok gibi bi havası var atakanın da çözemedım gelsın yaaa özledıııııııııım 2.5 aydır görmüyorum
parasimi yok kiz gelemiyor ailesi yolluyordur ama muhakkak bnde ozledm 3 aydr gormuyorm kuzum

dusmez dusseydi annelr.gununde duserdi kuzum keske dusse
parasimi yok kiz gelemiyor ailesi yolluyordur ama muhakkak bnde ozledm 3 aydr gormuyorm kuzum

Ahh aşk... :) Ömürlerimiz birleşsin biran önce canım son bekleyişlerimiz olsun
Yok kuzum ailesiyle arası bozuk gelmek istemiyor gibi Ben umutluyum hala damlacım seçim öncesı birşey olur inşallah diye dua ediyorum

İnşallah kuzum rabbım bir daha ayrılık tattırmasın

Yok kuzum ailesiyle arası bozuk gelmek istemiyor gibi Ben umutluyum hala damlacım seçim öncesı birşey olur inşallah diye dua ediyorum

Ben de bunu anlamıyorum canım ya askerdeki insana biraz daha iyi davranmak lazım aileler keşke daha duyarlı olsa

Neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyoor :) Ben gidiyorum artık uykum geldı yarın akşam yine burada olunda konuşalım :))) Hepinize kocaman iyi geceler öpücüğü :))) Şimdiden iyi uykulaar :)

aralari bozuk olsada illaki para gonderyorlardir kz aman haziranda aciklsalr ne fayda 3ayim kaliyor.d

Neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyoor :) Ben gidiyorum artık uykum geldı yarın akşam yine burada olunda konuşalım :))) Hepinize kocaman iyi geceler öpücüğü :))) Şimdiden iyi uykulaar :)
İyi geceler canım :) rüyanda sevdiceğini gör

aralari bozuk olsada illaki para gonderyorlardir kz aman haziranda aciklsalr ne fayda 3ayim kaliyor.d
İyi geceler canım :) rüyanda sevdiceğini gör

ne güzel olur işte teskere verirler hemen :) :) neyse damlacııım ben gidiyorum sende fazla durma yarın işin var :) uykunu al :))) yarın akşam yine gel öptüm iyi geceler :))9

Ay sağl fıstığııııım sendee :))) iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…