- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
Bilet fiyatlarına bak dedi baktım işte ama sankı gelmeye niyetı yok gibi bi havası var atakanın da çözemedım gelsın yaaa özledıııııııııım 2.5 aydır görmüyorumkiz deli bnmki haziranda geliyor:) leyla uctun .d sor ayarlasn kendi iznini erken
sorma kz banada oyle yapti ..d nisanlandk gitmeden .d
kz bizi kacrmasnlar die garantiye aldilar iste .d.dAnaaaamhepsi aynını yapmış yuuuhhh
Beklenen değiyorsa beklemek güzeldir yahu :) Ben onu omrumun sonuna kadar beklerım bak yine sevgim coştuu
parasimi yok kiz gelemiyor ailesi yolluyordur ama muhakkak bnde ozledm 3 aydr gormuyorm kuzumBilet fiyatlarına bak dedi baktım işte ama sankı gelmeye niyetı yok gibi bi havası var atakanın da çözemedım gelsın yaaa özledıııııııııım 2.5 aydır görmüyorum
kz bizi kacrmasnlar die garantiye aldilar iste .d.d
dusmez dusseydi annelr.gununde duserdi kuzum keske dussehttp://www.coruhpostasi.net/ozel-haber/askerlik-dustu-mu-askerlik-ne-zaman-dusecek-h519.html kızlar dün gece yine bir haber çıkmış ay deli olucam düşecekmı düşmeyecekmı
ooo asori ztn o terkedenler nasl bi kisilige sahiplerse artkya çok korkuttular bi de benim sevgilimi askerdeyken terk edilenler
ooo asori ztn o terkedenler nasl bi kisilige sahiplerse artk
dusmez dusseydi annelr.gununde duserdi kuzum keske dusse
parasimi yok kiz gelemiyor ailesi yolluyordur ama muhakkak bnde ozledm 3 aydr gormuyorm kuzum
Yok kuzum ailesiyle arası bozuk gelmek istemiyor gibiAhh aşk... :) Ömürlerimiz birleşsin biran önce canım son bekleyişlerimiz olsun
http://www.coruhpostasi.net/ozel-haber/askerlik-dustu-mu-askerlik-ne-zaman-dusecek-h519.html kızlar dün gece yine bir haber çıkmış ay deli olucam düşecekmı düşmeyecekmı
Yok kuzum ailesiyle arası bozuk gelmek istemiyor gibiBen umutluyum hala damlacım seçim öncesı birşey olur inşallah diye dua ediyorum
İnşallah kuzum rabbım bir daha ayrılık tattırmasın
Öyle yada böyle beklıcez zaten ama keşke boşuna umut vermeseler.sBence de düşmeyecek canım
aralari bozuk olsada illaki para gonderyorlardir kz aman haziranda aciklsalr ne fayda 3ayim kaliyor.dYok kuzum ailesiyle arası bozuk gelmek istemiyor gibiBen umutluyum hala damlacım seçim öncesı birşey olur inşallah diye dua ediyorum
İnşallah kuzum rabbım bir daha ayrılık tattırmasın
İyi geceler canım :) rüyanda sevdiceğini görNeyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyoor :) Ben gidiyorum artık uykum geldı yarın akşam yine burada olunda konuşalım :))) Hepinize kocaman iyi geceler öpücüğü :))) Şimdiden iyi uykulaar :)
amin balim buyuk konusmaymda ALLAH dogru yoldan sasirmasn kmseyiHiç sorma canım gerçi askerlik psikolojisi mi nedir o sebeple baya kötü de davrananlar oluyormuş ama bilemedim Allah göstermesin
aralari bozuk olsada illaki para gonderyorlardir kz aman haziranda aciklsalr ne fayda 3ayim kaliyor.d
İyi geceler canım :) rüyanda sevdiceğini gör
amin balim buyuk konusmaymda ALLAH dogru yoldan sasirmasn kmseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?