- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
Ayy allahım ya inş atmazlar oralara abi kardeşi aynı yere gonderirler mi ki zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göndermezler canım ikisi farklı yerlerde oluyor :))Ayy allahım ya inş atmazlar oralara abi kardeşi aynı yere gonderirler mi ki zaten
bnmde o zamana biter 100ler kuzum .dEvler ucuzluyor artık damlam gün geçtikçeee :)) Şaka maka bitiyor kız valla 200lerın bıtmesıne son 45 gun varr hazıranın ortasınla 100lerde olucam şaka gıbı :)
yok gondermezler tatlm ayni yereAyy allahım ya inş atmazlar oralara abi kardeşi aynı yere gonderirler mi ki zaten
bnmde o zamana biter 100ler kuzum .d
Seninki gelınce ben 60larda olucam iştebnmde o zamana biter 100ler kuzum .d
biter biter balim .dSeninki gelınce ben 60larda olucam işte
Ya ben antalyaya acemi birliğine giderkencçok kötü oldum bi de usta birliği kıbrıs olsun herhalde kalpten giderim
Şaka maka gidiyor kızlar sevgiliiiim saçını kestiler kınasını yaktılar bu gece yola çıkıyor. Yarın Ankarada bi gün dinlenicek kuzeninde ertesi gün asker bu arada askercell hat ve telefon aldı bi tane akıllı olmayan... Uf şimdiden çok stresliyim
hayirli teskereler cnm gecer ya ilk zamanlar zor olur ama alisrsn fercekten ins gecirir tel sanmiyorm ama ilk basta geciremez sıkı denetim yapiliyorŞaka maka gidiyor kızlar sevgiliiiim saçını kestiler kınasını yaktılar bu gece yola çıkıyor. Yarın Ankarada bi gün dinlenicek kuzeninde ertesi gün asker bu arada askercell hat ve telefon aldı bi tane akıllı olmayan... Uf şimdiden çok stresliyim
Çok heyecanlandım damla şimdi Bu topiğe geldiğim ilk gün dün gibi biliyormusun sizden teselli aldığım ilk tuğçeyle konuşmuştuk o zamanlar plaka sayıyordu o şimdi sevdiğine kavuşalı 2 hafta olacak nerdeysee :)biter biter balim .d
yok canm ya takma gercektrn gecer yaa:)Ya ben antalyaya acemi birliğine giderkencçok kötü oldum bi de usta birliği kıbrıs olsun herhalde kalpten giderim
aynen balim smdi biz teselli edyorz baksana:)Çok heyecanlandım damla şimdi Bu topiğe geldiğim ilk gün dün gibi biliyormusun sizden teselli aldığım ilk tuğçeyle konuşmuştuk o zamanlar plaka sayıyordu o şimdi sevdiğine kavuşalı 2 hafta olacak nerdeysee :)
Evet ya böyle olunca gerçekten şafağın bittiğini anlıyor insan :)aynen balim smdi biz teselli edyorz baksana:)
Kısa dönemmiş kuzuuum :) Ne güzel işteee . Çok çabuk geçer o zman bizimki uzun dönem :) senin sevdiceğin gelecek daha ben şafak sayıcam düşün :)Memnun oldum canım Nur ben de Allahım seni de tez zamanda kavuştursun. Kısa dönem olucak bizimkisi. Bi de ben çok pimpirikli biriyim sınır bölgesinde olsa uyku uyuyamazdım ki şükür rabbim beni bununla sınamadı Ankarada acemi de usta da
bnm askerimdcemide ankarada yapti tatlm ki kisa donemmis ztn soma canini hemen gecer bnde damla.memnun oldum:)Memnun oldum canım Nur ben de Allahım seni de tez zamanda kavuştursun. Kısa dönem olucak bizimkisi. Bi de ben çok pimpirikli biriyim sınır bölgesinde olsa uyku uyuyamazdım ki şükür rabbim beni bununla sınamadı Ankarada acemi de usta da
aynen oyle balim ya cok sukur:)Evet ya böyle olunca gerçekten şafağın bittiğini anlıyor insan :)
hayirli teskereler cnm gecer ya ilk zamanlar zor olur ama alisrsn fercekten ins gecirir tel sanmiyorm ama ilk basta geciremez sıkı denetim yapiliyor