• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Ya ben antalyaya acemi birliğine giderkencçok kötü oldum bi de usta birliği kıbrıs olsun herhalde kalpten giderim

Şaka maka gidiyor kızlar sevgiliiiim :mad: saçını kestiler kınasını yaktılar bu gece yola çıkıyor. Yarın Ankarada bi gün dinlenicek kuzeninde ertesi gün asker :( bu arada askercell hat ve telefon aldı bi tane akıllı olmayan... Uf şimdiden çok stresliyim:KK17:

Ya ben antalyaya acemi birliğine giderkencçok kötü oldum bi de usta birliği kıbrıs olsun herhalde kalpten giderim

Şaka maka gidiyor kızlar sevgiliiiim :mad: saçını kestiler kınasını yaktılar bu gece yola çıkıyor. Yarın Ankarada bi gün dinlenicek kuzeninde ertesi gün asker :KK43: bu arada askercell hat ve telefon aldı bi tane akıllı olmayan... Uf şimdiden çok stresliyim:KK17:

Olmaz kuzum merak etme aynı yere göndermezler :) İçin rahat olsun ama doğuya gönderebilirler.s

Şimdiden hayırlı teskereler tatlım tanışalım bu arada ben fatmanur sözlüm istanbulda asker. Şafağımız 246 .. Üzülme ilk aylar zor geçiyor sonradan alışıyorsun.s

Şaka maka gidiyor kızlar sevgiliiiim :mad: saçını kestiler kınasını yaktılar bu gece yola çıkıyor. Yarın Ankarada bi gün dinlenicek kuzeninde ertesi gün asker :KK43: bu arada askercell hat ve telefon aldı bi tane akıllı olmayan... Uf şimdiden çok stresliyim:KK17:
hayirli teskereler cnm gecer ya ilk zamanlar zor olur ama alisrsn fercekten ins gecirir tel sanmiyorm ama ilk basta geciremez sıkı denetim yapiliyor

biter biter balim .d
Çok heyecanlandım damla şimdi :D :D :D Bu topiğe geldiğim ilk gün dün gibi biliyormusun sizden teselli aldığım ilk tuğçeyle konuşmuştuk o zamanlar plaka sayıyordu o şimdi sevdiğine kavuşalı 2 hafta olacak nerdeysee :)

Çok heyecanlandım damla şimdi :KK70: :KK70: :KK70: Bu topiğe geldiğim ilk gün dün gibi biliyormusun sizden teselli aldığım ilk tuğçeyle konuşmuştuk o zamanlar plaka sayıyordu o şimdi sevdiğine kavuşalı 2 hafta olacak nerdeysee :)
aynen balim smdi biz teselli edyorz baksana:)

Memnun oldum canım Nur ben de :( Allahım seni de tez zamanda kavuştursun. Kısa dönem olucak bizimkisi. Bi de ben çok pimpirikli biriyim sınır bölgesinde olsa uyku uyuyamazdım ki şükür rabbim beni bununla sınamadı Ankarada acemi de usta da

Memnun oldum canım Nur ben de :KK43: Allahım seni de tez zamanda kavuştursun. Kısa dönem olucak bizimkisi. Bi de ben çok pimpirikli biriyim sınır bölgesinde olsa uyku uyuyamazdım ki şükür rabbim beni bununla sınamadı Ankarada acemi de usta da
Kısa dönemmiş kuzuuum :) Ne güzel işteee . Çok çabuk geçer o zman bizimki uzun dönem :) senin sevdiceğin gelecek daha ben şafak sayıcam düşün :)

Memnun oldum canım Nur ben de :KK43: Allahım seni de tez zamanda kavuştursun. Kısa dönem olucak bizimkisi. Bi de ben çok pimpirikli biriyim sınır bölgesinde olsa uyku uyuyamazdım ki şükür rabbim beni bununla sınamadı Ankarada acemi de usta da
bnm askerimdcemide ankarada yapti tatlm ki kisa donemmis ztn soma canini hemen gecer bnde damla.memnun oldum:)

hayirli teskereler cnm gecer ya ilk zamanlar zor olur ama alisrsn fercekten ins gecirir tel sanmiyorm ama ilk basta geciremez sıkı denetim yapiliyor

Ankarada asteg. Arkadaşı var canım ona sordu onaylanmış ama akşam altıda verip sabah toplayacaklarmış. İnşallah çabucak bitsin de kavuşalım canım

Back