- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
bnde duydm da yok oyle bsey cnm abisi doguya dusmedi bnm sevdgmde dusmedi yok oyle bseyZaten iki kardeşten birini mutlaka doğuya atiyorlarms öyle duymuştum
biter kuzum ya bak senin sevdgnle bmm sevdgm ayni zamanda teskere alacak hemen hemen ekimde teskere aliyor.ksmetse bnm ki de:) gecer hemenAnkarada asteg. Arkadaşı var canım ona sordu onaylanmış ama akşam altıda verip sabah toplayacaklarmış. İnşallah çabucak bitsin de kavuşalım canım
Şüküüür valla :)) Şafak doğan güneş dediğimiz günü iple çekiyorum :)aynen oyle balim ya cok sukur:)
Kısa dönemmiş kuzuuum :) Ne güzel işteee . Çok çabuk geçer o zman bizimki uzun dönem :) senin sevdiceğin gelecek daha ben şafak sayıcam düşün :)
Kocaman 365 gün valla zorda olsa 100 günü devirdim kaldı 245 güüün :)Evet yahu sizinkileri de kısaltsınlar bence ne bu böyle ömürden gidiyor :)
İnşallah canım :) bi gelsin bir daha gitmesinler hiç bi yerebiter kuzum ya bak senin sevdgnle bmm sevdgm ayni zamanda teskere alacak hemen hemen ekimde teskere aliyor.ksmetse bnm ki de:) gecer hemen
sorma olakalara gecim hergun safak sayacam zevkle .d.dŞüküüür valla :)) Şafak doğan güneş dediğimiz günü iple çekiyorum :)
Allahım kavuştursun canımmHoşgeldi nur benimki de dün gitti Allah yardımcımız olsun
O zaman sıkıştırır şafak hiç geçmez beesorma olakalara gecim hergun safak sayacam zevkle .d.d
aynen uzun donem olsa daha zor gecerdi bde seninde bn 365 gunden 174e dusmek icin varya omrum gitti:)İnşallah canım :) bi gelsin bir daha gitmesinler hiç bi yere
yok kiz gecer bee:)O zaman sıkıştırır şafak hiç geçmez bee
Bi de beyefendi gitmeden evlenme teklif etti bana taktı yüzüğü kaçtıKocaman 365 gün valla zorda olsa 100 günü devirdim kaldı 245 güüün :)
yok kiz gecer bee:)
Bi de beyefendi gitmeden evlenme teklif etti bana taktı yüzüğü kaçtı
Görürüm senı o zaman damlacım
Benımkıde öyle yaptı sorma
bakalm buyuk konusmaymda genede balim.dGörürüm senı o zaman damlacım
Benımkıde öyle yaptı sorma
Beklenen değiyorsa beklemek güzeldir yahu :) Ben onu omrumun sonuna kadar beklerım bak yine sevgim coştuuhhah bize de beklemek düşüyor canım napalım
sorma kz banada oyle yapti ..d nisanlandk gitmeden .dBi de beyefendi gitmeden evlenme teklif etti bana taktı yüzüğü kaçtı
Öyle kuzucuuum izine gelecek mı gelmeyecek mı o da belli değil kafayı yıcem valla bu gidişle senın gibi temmuza kalacak benımkıdebakalm buyuk konusmaymda genede balim.d
kiz deli bnmki haziranda geliyor:) leyla uctun .d sor ayarlasn kendi iznini erkenÖyle kuzucuuum izine gelecek mı gelmeyecek mı o da belli değil kafayı yıcem valla bu gidişle senın gibi temmuza kalacak benımkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?