- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
aynen canim ya iste kismet hersy:) ginaydn bu arda:):)) bak o da seni beklemiş canım :) iyi ki vazgeçmemiş,iyi ki kabul etmişsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim ya iste kismet hersy:) ginaydn bu arda:):)) bak o da seni beklemiş canım :) iyi ki vazgeçmemiş,iyi ki kabul etmişsin :)
daha dur yeni gitti bn 3 aydir gormuyorm cnm ya:)Dün aradı tatlım ilk gün aramamisti dün iki kere aradı ankesör lu telefondan sesini duydum aglicaktm zor tuttum kendimi bi de bi sıkıntı var mı fln dedi çok kötü ya hemen özledim
gunaydn cnm bnde dusecm sauilr plakalar da su 100ler bi btmedi:)Günaydın yarenler... Ben plakalara düştüm rabbim size de nasip etsinn :)
Canım sıkıntı olsa bile çok çaktırma yazık çıkıp gelemiyorlarDün aradı tatlım ilk gün aramamisti dün iki kere aradı ankesör lu telefondan sesini duydum aglicaktm zor tuttum kendimi bi de bi sıkıntı var mı fln dedi çok kötü ya hemen özledim
Günaydınnnaynen canim ya iste kismet hersy:) ginaydn bu arda:)
naber cnm safak sayiyonmu kac oldu :)Günaydınnn
Bi şafaksayar program kurdum ona göre 169 günümüz var iyiyim canım sen nasılsın??naber cnm safak sayiyonmu kac oldu :)
bnde iyiym cok sukur balim aramzda 4gun var:)Bi şafaksayar program kurdum ona göre 169 günümüz var iyiyim canım sen nasılsın??
Seninki daha mı çok daha mı az kuzum :) askerlik biterken son bi kaç gün çok koyuyormuş bu arada senin askerin nerdeydibnde iyiym cok sukur balim aramzda 4gun var:)
senin 4gun daha az benden kuzum:) bnm asker.kirklarelinde suan balim :)Seninki daha mı çok daha mı az kuzum :) askerlik biterken son bi kaç gün çok koyuyormuş bu arada senin askerin nerdeydi
senin 4gun daha az benden kuzum:) bnm asker.kirklarelinde suan balim :)
Günaydın :)herkese günaydınnn
yani belirli saatlerde servest olmus kuzum hayrlisi bak uzun donem.dglsnz cok sukur 365 gunden dusene kadar anam.agladi:)Arkadaşları kasımda gitti o da yazın ortasında cayır cayır gideceğime keşke ben de gidebilseydim dedi ama biz o sırada bedelli bekliyorduk yaşı tutmadı canım şimdi de kendini sakinleştiriyor ama aşkım bak artık telefon serbest oldu vs vs diye :)) kıyamam ona ben ya
gunaydn cnm naslsnherkese günaydınnn
İzin kullandı mı ya da kullanacak mı canım biz kullanmamayı düşünüyoruz kullanırsak şafağımız uzayack :) bitsin de temelli gelsin istiyorum benyani belirli saatlerde servest olmus kuzum hayrlisi bak uzun donem.dglsnz cok sukur 365 gunden dusene kadar anam.agladi:)
ama kolay degl gormemek kuz7m ya bz kullandk 12gun daha izn kullanacak haziranda gelio iste kullanmasydi azalrdi dedgn gbi sknti yok gorimde .dİzin kullandı mı ya da kullanacak mı canım biz kullanmamayı düşünüyoruz kullanırsak şafağımız uzayack :) bitsin de temelli gelsin istiyorum ben
Yemin töreni için gideceğim ben orada görüşeceğiz:)ama kolay degl gormemek kuz7m ya bz kullandk 12gun daha izn kullanacak haziranda gelio iste kullanmasydi azalrdi dedgn gbi sknti yok gorimde .d
olsun kiz yetmio bile az gormek:)Yemin töreni için gideceğim ben orada görüşeceğiz:)
olsun kiz yetmio bile az gormek:)