• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Dün aradı tatlım ilk gün aramamisti dün iki kere aradı ankesör lu telefondan sesini duydum aglicaktm zor tuttum kendimi bi de bi sıkıntı var mı fln dedi çok kötü ya hemen özledim
Canım sıkıntı olsa bile çok çaktırma yazık çıkıp gelemiyorlar :(

senin 4gun daha az benden kuzum:) bnm asker.kirklarelinde suan balim :)

Arkadaşları kasımda gitti o da yazın ortasında cayır cayır gideceğime keşke ben de gidebilseydim dedi ama biz o sırada bedelli bekliyorduk yaşı tutmadı canım şimdi de kendini sakinleştiriyor ama aşkım bak artık telefon serbest oldu vs vs diye :)) kıyamam ona ben ya

Arkadaşları kasımda gitti o da yazın ortasında cayır cayır gideceğime keşke ben de gidebilseydim dedi ama biz o sırada bedelli bekliyorduk yaşı tutmadı canım şimdi de kendini sakinleştiriyor ama aşkım bak artık telefon serbest oldu vs vs diye :)) kıyamam ona ben ya
yani belirli saatlerde servest olmus kuzum hayrlisi bak uzun donem.dglsnz cok sukur 365 gunden dusene kadar anam.agladi:)

yani belirli saatlerde servest olmus kuzum hayrlisi bak uzun donem.dglsnz cok sukur 365 gunden dusene kadar anam.agladi:)
İzin kullandı mı ya da kullanacak mı canım biz kullanmamayı düşünüyoruz kullanırsak şafağımız uzayack :) bitsin de temelli gelsin istiyorum ben

İzin kullandı mı ya da kullanacak mı canım biz kullanmamayı düşünüyoruz kullanırsak şafağımız uzayack :) bitsin de temelli gelsin istiyorum ben
ama kolay degl gormemek kuz7m ya bz kullandk 12gun daha izn kullanacak haziranda gelio iste kullanmasydi azalrdi dedgn gbi sknti yok gorimde .d

Back