asker yolu bekleyenler 2015

Telefon kullanabiliolar dimi ustada yarın kuzeni ona telefonunu getircek içeri alabilirsem alırım dedi

Zaten ben üniversite okuyorum okulum 28 haziranda bitio gitmeden memleketime gitmeden görmek istiyorum o üniversite okuduğum yerde ben adanaliyim çok uzak zaten o zamana kdar gelir sanırım acemi bi aysa
Acemilik 1 ay bile değil ki :)) Gelir hemen :)

Telefon kullanabiliolar dimi ustada yarın kuzeni ona telefonunu getircek içeri alabilirsem alırım dedi
ilk giriste gecirmek zor bnmki acemi birlgnde evci iznine geldi gitti oyle gecirdi tatlm ama ins gecorebilr teli rahat olur yakalanmadgi surece

Ya bi de ben aşırı kıskanç biriyim antalyaya gidicek diye bi de ona aglamistim sonra öğrendim acemi birliğinde izin yokmuş

Ya bi de ben aşırı kıskanç biriyim antalyaya gidicek diye bi de ona aglamistim sonra öğrendim acemi birliğinde izin yokmuş
yok tabi disari cikamaz hic dert etme :) onemli olan usta brligi ki emin ol carsi izni olsada erkekler o kadrni dusunmez kiz konusunu

aynen balim ki dusunmeylm artk gecti gitti ev kirasi gibi 365 ne ya
Evler ucuzluyor artık damlam gün geçtikçeee :)) Şaka maka bitiyor kız valla 200lerın bıtmesıne son 45 gun varr hazıranın ortasınla 100lerde olucam şaka gıbı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…