- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
aynen tatlm bnde sevndm memnun oldum:) dedgm gbi takma fazla ztn fazla zaman olmadn gelck yanina snra ustaya gider gormus olursunAaa çok sevindim ne güzel :)
Acemilik 1 ay bile değil ki :)) Gelir hemen :)Zaten ben üniversite okuyorum okulum 28 haziranda bitio gitmeden memleketime gitmeden görmek istiyorum o üniversite okuduğum yerde ben adanaliyim çok uzak zaten o zamana kdar gelir sanırım acemi bi aysa
ilk giriste gecirmek zor bnmki acemi birlgnde evci iznine geldi gitti oyle gecirdi tatlm ama ins gecorebilr teli rahat olur yakalanmadgi sureceTelefon kullanabiliolar dimi ustada yarın kuzeni ona telefonunu getircek içeri alabilirsem alırım dedi
Acemide alması riskli canım ustada alsın acemıde ankesorden konuşursunuzTelefon kullanabiliolar dimi ustada yarın kuzeni ona telefonunu getircek içeri alabilirsem alırım dedi
degisyor cnm meslege bermezlerse 1ay acemilik verirlerse 1 hafta bnmkini meslefe vermemslerdi 1 ay kaldi acemideAcemilik 1 ay bile değil ki :)) Gelir hemen :)
kız benım kı 20-25 gün mü ne yaptı bir hafta burda kaldı sonra istanbula gönderdiimdegisyor cnm meslege bermezlerse 1ay acemilik verirlerse 1 hafta bnmkini meslefe vermemslerdi 1 ay kaldi acemide
benımkı istanbul hadımköyde canım yazıcıSizinkiler nerde yapio
bnmki acemi ankara usta birligi kirklareli safagm 174:)Sizinkiler nerde yapio
aha 1ay sayilir hemen henen:)kız benım kı 20-25 gün mü ne yaptı bir hafta burda kaldı sonra istanbula gönderdiim
yok tabi disari cikamaz hic dert etme :) onemli olan usta brligi ki emin ol carsi izni olsada erkekler o kadrni dusunmez kiz konusunuYa bi de ben aşırı kıskanç biriyim antalyaya gidicek diye bi de ona aglamistim sonra öğrendim acemi birliğinde izin yokmuş
Hemen hemen ama damlam ya 5 gün kardır bizim içiiin demiaha 1ay sayilir hemen henen:)
amannn diyim iste.kibrisa gitmesin cok acik giyinyorlar abartli hemde:) izmirede dusmesn:)Ayy inş ya abisini usta birliği kibrisa atmislardi Sevgilimi de oraya atarlar die korkuyorum
Biziim kızlardan bazılarının sevdiği de kıbrısta yapıyor :/Ayy inş ya abisini usta birliği kibrisa atmislardi Sevgilimi de oraya atarlar die korkuyorum
aynen balim ki dusunmeylm artk gecti gitti ev kirasi gibi 365 ne yaHemen hemen ama damlam ya 5 gün kardır bizim içiiin demi
Evler ucuzluyor artık damlam gün geçtikçeee :)) Şaka maka bitiyor kız valla 200lerın bıtmesıne son 45 gun varr hazıranın ortasınla 100lerde olucam şaka gıbı :)aynen balim ki dusunmeylm artk gecti gitti ev kirasi gibi 365 ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?