- 9 Aralık 2014
- 157
- 56
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
inşallah kuzum inşallah bi daraltılar bastı beni bu arada askerlik düşmesiyle ilgili haberler aldınız mı ?geçiyooor, bak 365' lerden geldin buralara bitecekk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzum inşallah bi daraltılar bastı beni bu arada askerlik düşmesiyle ilgili haberler aldınız mı ?geçiyooor, bak 365' lerden geldin buralara bitecekk
inşallah kuzum inşallah bi daraltılar bastı beni bu arada askerlik düşmesiyle ilgili haberler aldınız mı ?
buradan arkadaşlar almış ama bizim kulağımıza gelen birşey yok tatlım ya çok da umutlanmak istemiyorum
Ben o kadar taze değilm ama olsun yenı sayılır benımde :)))) İyi şükür kuzucum sen nasılsın telaşlar başladı mı :)nasılsınız taze yarenler nasıl gidiyor alışabildiniz mi
başlayacak inşallah canım. babası hasta olmasaydı şimdiye yüzüğüm parmağımda olacaktı. olsun kısmetten öte köy yok derleer canım acele ettirmek istemiyorum :) senin şafak kaç oldu ?Ben o kadar taze değilm ama olsun yenı sayılır benımde :)))) İyi şükür kuzucum sen nasılsın telaşlar başladı mı :)
248 kuzucum bizim daha çok var Öyle tabı sağlık olsunda gerisi mühim değil :)başlayacak inşallah canım. babası hasta olmasaydı şimdiye yüzüğüm parmağımda olacaktı. olsun kısmetten öte köy yok derleer canım acele ettirmek istemiyorum :) senin şafak kaç oldu ?
canım çok sevindim adına allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah :)Sonunda benim şafak bitti canlar darısı başınıza bu mutlululğu heppiniz tez zamanda yaşayın inşallah
Allah kavuştursun, darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına hayırlısylaSonunda benim şafak bitti canlar darısı başınıza bu mutlululğu heppiniz tez zamanda yaşayın inşallah
Allah başka ayrılık tattırmasın canım mutluluğunuz daim olsun inşallah darısı bizim başımızaa. :)Sonunda benim şafak bitti canlar darısı başınıza bu mutlululğu heppiniz tez zamanda yaşayın inşallah
Yeni yarenler yok kuzucum bugun :))selam yeni yarenler :)
gelirler asker kinasi var hep bu ay :) dha grcnde kuzenm gitti:)Yeni yarenler yok kuzucum bugun :))
Evet ya çok eğlence yapılıyor ağustosta diğerleri gidince senin 2 ay benım 4 ay kalmış olacak düşünmesi bile çok güzeel :)gelirler asker kinasi var hep bu ay :) dha grcnde kuzenm gitti:)
aynen balimm cooook sukurr ya:)Evet ya çok eğlence yapılıyor ağustosta diğerleri gidince senin 2 ay benım 4 ay kalmış olacak düşünmesi bile çok güzeel :)
Eveet :) Sonrada düğüüünaynen balimm cooook sukurr ya:)
dur daha gelsnler.dinlensnler bnn adima dha var zaman kismet kuzum .dEveet :) Sonrada düğüüün