asker yolu bekleyenler 2015

Kızlar mrb sevgilim dha dün gitti uzun dönem o kdar zaman nasıl geçecek çok üzülüyorum çok zormuş Allah tüm bekleyenlere sabır versin
canim merhaba hos geldn aramiza alisirsn ilk zamanlar zor gecer ama gercekten donup baknca aa o kadr mi gecti dersn o kadr hzli gecio:)

Kızlar mrb sevgilim dha dün gitti uzun dönem o kdar zaman nasıl geçecek çok üzülüyorum çok zormuş Allah tüm bekleyenlere sabır versin
Hoşgeldin tatlım aramıza bende şubatta gönderdim şafak 246 istanbulda yapıyor görevini ilk aylar zor geçer bilirim özellikle ilk 2 ay sonra yavaş yavaş yokluğuna alışmaya başlıyorsun buraya geldiğimde kaç kişi bekliyordu çoğu kavuştu şimdi hep birlikte atlatıcaz inşallah bu dönemı sağlıkları olsun da varsın tek derdimiz beklemek olsun :)

Inşallah çok saolun acemi birliği antalya bugün aradı kendimi aglamamak için zor tuttum çabuk geçer Zaman umarım

Inşallah çok saolun acemi birliği antalya bugün aradı kendimi aglamamak için zor tuttum çabuk geçer Zaman umarım
tabi canim belli etme uzgun oldugunu sakin ki gecer bu gunler bnm askerm de kirklarelinde 3 aydr gormuyorm bnde ozledm ama alistm ya alsyr insan:)

AMIN kuzucumm INSALLAH:) ay izne gelsn hemen be ne cok ozledm

Aynen valla kuzum benımkı sanırım bu gidişle bayrama anca gelecek hadı hayırlsıı :))))

Geçer canım geçer geçmeyen gün yok inan bende öyle diyordum bak su gibi 4 ay geçtiii :)

Aynen valla kuzum benımkı sanırım bu gidişle bayrama anca gelecek hadı hayırlsıı :))))

Geçer canım geçer geçmeyen gün yok inan bende öyle diyordum bak su gibi 4 ay geçtiii :)
bnmki bayramdan once gelcek haziran 20 :) hemencik gelsn istyrm .dd

Ins canım zaten acemi birliği bi ay sonra bi hafta fln geliniomus herhalde
aynen acemi birliginde ztn siklikla geliyorlar o yonden skntn olmaz :) ama acemi birligi cok zor ALLAH yardmcisi olsun ustada rahatlar tel kullarsnz surekli hic sknti olmaz snra:)

Zaten ben üniversite okuyorum okulum 28 haziranda bitio gitmeden memleketime gitmeden görmek istiyorum o üniversite okuduğum yerde ben adanaliyim çok uzak zaten o zamana kdar gelir sanırım acemi bi aysa

Zaten ben üniversite okuyorum okulum 28 haziranda bitio gitmeden memleketime gitmeden görmek istiyorum o üniversite okuduğum yerde ben adanaliyim çok uzak zaten o zamana kdar gelir sanırım acemi bi aysa
aa bende adanalym tatlm:) topragm benim .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…