• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

günlerdir takip ediyorum bebeğim ama ayrıldığınızı duyunca öyle bir kilitlendim ki yazamıyordum bir türlü. Şimdi tekrar iyi olduğunuzu okudum çok sevindim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşaAllah.
Çok teşekkür ederim tatlım. Kötü bir olay yaşadık ama atlattık şükür şimdi iyiyiz . İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzucum :) sen nasılsııın neler yapıyorsun :)

Çok teşekkür ederim tatlım. Kötü bir olay yaşadık ama atlattık şükür şimdi iyiyiz . İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzucum :) sen nasılsııın neler yapıyorsun :)

İyiyim canım bende ne yapayım aynı işte hepimizin yaşadığı gibi özlemekle, beklemekle geçip gidiyor günler... Çok şükür az kaldı artık.

İyiyim canım bende ne yapayım aynı işte hepimizin yaşadığı gibi özlemekle, beklemekle geçip gidiyor günler... Çok şükür az kaldı artık.
Şükür canım şükür gördüm baya azaltmışsın fıstık :) bizimde 260 gün kaldı bunada şükür 200ler çok çabuk geçiyor valla anlamıyorum ben :)

inşallah bizimkinin yeride rahattır canlar.. Gerçi sporla uğraşmaya devam edecek pek sıkmalarını beklemiyoruz ama belli mi olur kime denk gelecek Allah bilir :KK61:Allah hepimizinkini tez zamanda kavuştursun. Bakarsın orda tanışırlar bizimkiler :KK48:
Allah kolaylik versin canim eveeet tanisabilirler bencede bizde haberlselim birbirimizi kaybetmeyelim :)) benimkinde bel fitigi var zorlanicak gibi görünüyor :(

Şükür canım şükür gördüm baya azaltmışsın fıstık :) bizimde 260 gün kaldı bunada şükür 200ler çok çabuk geçiyor valla anlamıyorum ben :)

Eveeet aynen öyle 200ler çok çabuk geçmişti bende de :) Ama ben hala inanamıyorum şu anki şafağıma, 360lardan nasıl geldim buralara düşününce inanamıyorum. 9 aydır onsuz napmışım nası yaşamışım bilemiyorum uçup gitmiş zaman resmen :) Atarsa 90 sonra plakalar. Darısı tez zamanda başına inşaAllah.. Mutlu mesut huzurlu bir şekilde bitirelim hepimizzzz...

Back