- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
günaydın canım allah kavuştursun az kalmış :)
Sağol canım hepimizi kavuştursun Rabbim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım allah kavuştursun az kalmış :)
Aa benimkide orda iste :)canım usta ankara demişsin neresi ankara polatlı mı acıkır mı benimki de ankarada
Çok teşekkür ederim tatlım. Kötü bir olay yaşadık ama atlattık şükür şimdi iyiyiz . İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzucum :) sen nasılsııın neler yapıyorsun :)günlerdir takip ediyorum bebeğim ama ayrıldığınızı duyunca öyle bir kilitlendim ki yazamıyordum bir türlü. Şimdi tekrar iyi olduğunuzu okudum çok sevindim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşaAllah.
Çok teşekkür ederim tatlım. Kötü bir olay yaşadık ama atlattık şükür şimdi iyiyiz . İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzucum :) sen nasılsııın neler yapıyorsun :)
Benim ki mayısta gidecek ama ben daha simdiden stresliyim
13 mayısta gidecek nişanlımmerhaba arkadaşlar nişanlısı eşi sevgilisi askerde olanlar kimler
Şükür canım şükür gördüm baya azaltmışsın fıstık :) bizimde 260 gün kaldı bunada şükür 200ler çok çabuk geçiyor valla anlamıyorum ben :)İyiyim canım bende ne yapayım aynı işte hepimizin yaşadığı gibi özlemekle, beklemekle geçip gidiyor günler... Çok şükür az kaldı artık.
Allah kolaylik versin canim eveeet tanisabilirler bencede bizde haberlselim birbirimizi kaybetmeyelim :)) benimkinde bel fitigi var zorlanicak gibi görünüyorinşallah bizimkinin yeride rahattır canlar.. Gerçi sporla uğraşmaya devam edecek pek sıkmalarını beklemiyoruz ama belli mi olur kime denk gelecek Allah bilir Allah hepimizinkini tez zamanda kavuştursun. Bakarsın orda tanışırlar bizimkiler
Şükür canım şükür gördüm baya azaltmışsın fıstık :) bizimde 260 gün kaldı bunada şükür 200ler çok çabuk geçiyor valla anlamıyorum ben :)
benim ki de orda :) kaçıncı tabur bölük falan biliyo musun :)Aa benimkide orda iste :)
merhaba arkadaşlar nişanlısı eşi sevgilisi askerde olanlar kimler
Merhaba nerede asker benim nişanlım 13 mayıs da antalyaya ordan burdura gidecek kısa dönembenim nişanlım asker canım merhaba :)
Merhabalar :) mayısta kısa dönem gidiyor benim sevdiceğim de
Merhaba nerede asker benim nişanlım 13 mayıs da antalyaya ordan burdura gidecek kısa dönem
Naber hanımlar nasıl gidiyor bekleyiş [/QUOT
Zorlu bir süreçten geçtik bizde ama şimdi mutlu mesut bekliyorum. :) Bugün çarşıya çıkmış konuşuyoruz konusuncada mutlu oluyo insan.
Hem acemisi hem de ustası ankarada olacak :) önce mamak sonra çankaya inşallahMerhaba nereye gidiyor