• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Eveeet aynen öyle 200ler çok çabuk geçmişti bende de :) Ama ben hala inanamıyorum şu anki şafağıma, 360lardan nasıl geldim buralara düşününce inanamıyorum. 9 aydır onsuz napmışım nası yaşamışım bilemiyorum uçup gitmiş zaman resmen :) Atarsa 90 sonra plakalar. Darısı tez zamanda başına inşaAllah.. Mutlu mesut huzurlu bir şekilde bitirelim hepimizzzz...
Aynen öyle meleğim bende anlayamıyorum hayırlısıyla atlatıcaz bu dönemi inşallah :))))) İyi dileklerin için sağol kuzuum :) Rabbim kimseye bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah :)

Ilk gittiğinde çok zorluk çekti canim acemisi istanbulda olunca alismadi ama şimdi iyiyim rahatim diyor. Uzun dönem misiniz?
Kisa dönem canim daha gitmedi 13 mayista önce kastamonuya gidicek sonrada kirklareline giidicek jandarma olarak cikti
sizinki uzun dönem mi ? allah tez zamanda kavustursun

Kizlar bisey sorucam usta birliginin nerede olacagini ogrenebiliyomuyuz suandaa yoksa ancak askerimiz mi ogrenebilir. Daha 20 gunluk asker uzun donem bu arada. Acemi birligi ayin 8.de bitcek

canım hoşgeldin bende seninle aynı durumdayım o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum.. sabırlı ol bi şekilde alııyosun bizde 4 senden beri birlikteyz bi seneden beri de nişanlıyız biz de sizin gibi her işi birlikte yapardık alışveriş iş yemek aklına ne gelebilirse.. allahıma şükür geçiyo zaman en fazla 1 ay sıkıntı çekersin bizlerde yanındayız..
. Teşekkür ederim canım. Beni anlayacak birilerinin olması ne kadar güzel. Iyi ki varsınız hep beraber atlatalım şu zorlu Süreci. Ilk bir ay sıkıntılı geçiyor diyor herkeS, bakalım benim nasıl olacak bir boşluğa düşeceğim kesinde. Allah'ın izni ile sağ salim gelsinler..

canım usta ankara demişsin neresi ankara polatlı mı acıkır mı benimki de ankarada
onu bilmiyorum ki canım sorup dönerim sana.

Kızlarr!! bugünleri de görebilecek miydim yahu :) Şafağımız 89 oldu, sevdicek 9 gün sonra burada, nikah tarihimizi almak için izne geliyor :)) Ve ben çok yakında plakalara düşüyorum, Allahım sana şükürler olsun... Dilerim rabbimden bir solukta hepiniz eritin şu şafakları, TSK' dan bir an önce alalım askerlerimizi... Bize versin artık :(

. Teşekkür ederim canım. Beni anlayacak birilerinin olması ne kadar güzel. Iyi ki varsınız hep beraber atlatalım şu zorlu Süreci. Ilk bir ay sıkıntılı geçiyor diyor herkeS, bakalım benim nasıl olacak bir boşluğa düşeceğim kesinde. Allah'ın izni ile sağ salim gelsinler..

onu bilmiyorum ki canım sorup dönerim sana.
balım burda birbirimize destek olucaz işte mecbur öyle böyle geçecek kafana takma allah bi şekilde sabrını veriyo daha yeni mi gitti senin askerin

Back