- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
4 yaziyo o heralde canim böluk :)benim ki de orda :) kaçıncı tabur bölük falan biliyo musun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yaziyo o heralde canim böluk :)benim ki de orda :) kaçıncı tabur bölük falan biliyo musun :)
Aynen öyle meleğim bende anlayamıyorum hayırlısıyla atlatıcaz bu dönemi inşallah :))))) İyi dileklerin için sağol kuzuum :) Rabbim kimseye bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah :)Eveeet aynen öyle 200ler çok çabuk geçmişti bende de :) Ama ben hala inanamıyorum şu anki şafağıma, 360lardan nasıl geldim buralara düşününce inanamıyorum. 9 aydır onsuz napmışım nası yaşamışım bilemiyorum uçup gitmiş zaman resmen :) Atarsa 90 sonra plakalar. Darısı tez zamanda başına inşaAllah.. Mutlu mesut huzurlu bir şekilde bitirelim hepimizzzz...
benimki de orda tanışırlar büyük ihtimal :)4 yaziyo o heralde canim böluk :)
aminn canım senin askerin nerde şafak kaç :)Hadi bakalım Allah kavuştursun hepimiziiii
Kırklarelinde canim şafak 281 sizin?aminn canım senin askerin nerde şafak kaç :)
Aa iyiymis canim tanisirlar ya :))benimki de orda tanışırlar büyük ihtimal :)
Kırklarelinde canim şafak 281 sizin?
Ilk gittiğinde çok zorluk çekti canim acemisi istanbulda olunca alismadi ama şimdi iyiyim rahatim diyor. Uzun dönem misiniz?Canim Kirklareli nasil bir yer benimkide ustaligi orada yapicak ?
:)
Kisa dönem canim daha gitmedi 13 mayista önce kastamonuya gidicek sonrada kirklareline giidicek jandarma olarak ciktiIlk gittiğinde çok zorluk çekti canim acemisi istanbulda olunca alismadi ama şimdi iyiyim rahatim diyor. Uzun dönem misiniz?
Evet canim ya uzun dönem bizimki. Inşallah hepimiz kavusuruz kazasiz belasiz :)Kisa dönem canim daha gitmedi 13 mayista önce kastamonuya gidicek sonrada kirklareline giidicek jandarma olarak cikti
sizinki uzun dönem mi ? allah tez zamanda kavustursun
Atarsaaa 168 bitmiyorr
. Teşekkür ederim canım. Beni anlayacak birilerinin olması ne kadar güzel. Iyi ki varsınız hep beraber atlatalım şu zorlu Süreci. Ilk bir ay sıkıntılı geçiyor diyor herkeS, bakalım benim nasıl olacak bir boşluğa düşeceğim kesinde. Allah'ın izni ile sağ salim gelsinler..canım hoşgeldin bende seninle aynı durumdayım o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum.. sabırlı ol bi şekilde alııyosun bizde 4 senden beri birlikteyz bi seneden beri de nişanlıyız biz de sizin gibi her işi birlikte yapardık alışveriş iş yemek aklına ne gelebilirse.. allahıma şükür geçiyo zaman en fazla 1 ay sıkıntı çekersin bizlerde yanındayız..
onu bilmiyorum ki canım sorup dönerim sana.canım usta ankara demişsin neresi ankara polatlı mı acıkır mı benimki de ankarada
cnm bnmmm moral için saooollllbiterr biterr canım benimm, yeter ki gönlünü ferah tut.. bol bol dua
şu zaman bi geçse artık çok sıkıldımAa iyiymis canim tanisirlar ya :))
balım burda birbirimize destek olucaz işte mecbur öyle böyle geçecek kafana takma allah bi şekilde sabrını veriyo daha yeni mi gitti senin askerin. Teşekkür ederim canım. Beni anlayacak birilerinin olması ne kadar güzel. Iyi ki varsınız hep beraber atlatalım şu zorlu Süreci. Ilk bir ay sıkıntılı geçiyor diyor herkeS, bakalım benim nasıl olacak bir boşluğa düşeceğim kesinde. Allah'ın izni ile sağ salim gelsinler..
onu bilmiyorum ki canım sorup dönerim sana.