- 11 Aralık 2014
- 15
- 5
- 1
- Konu Sahibi brave love
-
allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inş, ben kısa dönem beklerken zorlanıyorum uzun dönemlere kat kat sabır diliyorumMerhaba kızlar ben de 2.5 aydır asker yolu bekleyenlerdenim. Kısa dönem beklerken 12 ay çıktıneyse ki rütbeli olduğu için gelip gitmesi yasak değil bazı haftasonları. ama yine de asker beklemek, uzak olmak zor ... Şafak karanlık 300e yakın malesef.
Amin canım sizi de allah kavuştursun. Bizim kaderimiz hep böyle sanırım. en başından beri yani neredeyse 2 yıldır bir şeyler yüzünden hep uzaktık, şimdi bir de askerliğin en uzunu çıktı. Hayırlısı böyleymiş diyelim :) Daha da güçleniyoruz belki de.allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inş, ben kısa dönem beklerken zorlanıyorum uzun dönemlere kat kat sabır diliyorum
Canım bitirdim hadi engel olsana diyor kendınden o kadar emin konuşuyor ki... Şafağımız şuan 265 ve yaptığına bak hayattan soğutmuşum öyle diyor biraz zaman dedi bende beni yıktın bu sefer ayağa kaldırabilir misin bilmiyorum telefonumu bir süre kapalı tutucam bir ay kadar bu süreç içerisinde kendıne iyi bak allaha emanet ol dedim ok yazmış ne diyim yanii :/emin ol aklı başına gelecek, sen onu o kadar bekliyorsun gerçekten yaptığımız şey kolay değil asker beklemek.
böyle yapmasına neden olacak ne yaşadınız peki?Canım bitirdim hadi engel olsana diyor kendınden o kadar emin konuşuyor ki... Şafağımız şuan 265 ve yaptığına bak hayattan soğutmuşum öyle diyor biraz zaman dedi bende beni yıktın bu sefer ayağa kaldırabilir misin bilmiyorum telefonumu bir süre kapalı tutucam bir ay kadar bu süreç içerisinde kendıne iyi bak allaha emanet ol dedim ok yazmış ne diyim yanii :/
böyle yapmasına neden olacak ne yaşadınız peki?
Canım rica etsem özele gelebilir misinböyle yapmasına neden olacak ne yaşadınız peki?
canım hayrola neden ayrıldınız? sabırlı ol biraz erkekler sonuçta bizim kadar dirençli olamıyo nasılsın iyi oldun mu?Ayrıldık bile ...
İyiyim canım hatasını anladı şükür hatta Rabbime şükürler olsun çok çok iyiyiz şimdiicanım hayrola neden ayrıldınız? sabırlı ol biraz erkekler sonuçta bizim kadar dirençli olamıyo nasılsın iyi oldun mu?
İyiyim canım hatasını anladı şükür hatta Rabbime şükürler olsun çok çok iyiyiz şimdii
hayırlı tezkereler canım nereye çıktı acemi ve ustası?Arkadaşlar bende bu kervana katıldım 5 Yıldır birlikteyiz 1,5 Yıldır nişanlıyız. 15 gün sonra askere gidecek sevdiceğim sürekli beraber zaman geçirdik herşeyi beraber yaptık heryere beraber gittik. Şimdi o yokken nasıl bi boşluğa düşeceğim tahmin bile edemiyorum bugün acemi birliğini ve usta birliğini öğrendik iş iyice ciddiye bindi Allah tan kısa dönem ama günler nasıl geçecek Dua edin ne olur..
. Âmin canım inşallah. Acemi Kastamonu usta Ankara. İnşallah hayırlı olur.hayırlı tezkereler canım nereye çıktı acemi ve ustası?
. Âmin canım inşallah. Acemi Kastamonu usta Ankara. İnşallah hayırlı olur.
benimki de acemiliği kastamonuda yaptı, çok rahat bi yermiş :)Benimkininde acemilik kastamonu :))
Allah tez zamanda kavustursun
Benimkininde acemilik kastamonu :))
Allah tez zamanda kavustursun
inşallah bizimkinin yeride rahattır canlar.. Gerçi sporla uğraşmaya devam edecek pek sıkmalarını beklemiyoruz ama belli mi olur kime denk gelecek Allah bilirbenimki de acemiliği kastamonuda yaptı, çok rahat bi yermiş :)
canım hoşgeldin bende seninle aynı durumdayım o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum.. sabırlı ol bi şekilde alııyosun bizde 4 senden beri birlikteyz bi seneden beri de nişanlıyız biz de sizin gibi her işi birlikte yapardık alışveriş iş yemek aklına ne gelebilirse.. allahıma şükür geçiyo zaman en fazla 1 ay sıkıntı çekersin bizlerde yanındayız..Arkadaşlar bende bu kervana katıldım 5 Yıldır birlikteyiz 1,5 Yıldır nişanlıyız. 15 gün sonra askere gidecek sevdiceğim sürekli beraber zaman geçirdik herşeyi beraber yaptık heryere beraber gittik. Şimdi o yokken nasıl bi boşluğa düşeceğim tahmin bile edemiyorum bugün acemi birliğini ve usta birliğini öğrendik iş iyice ciddiye bindi Allah tan kısa dönem ama günler nasıl geçecek Dua edin ne olur..
günaydın canım allah kavuştursun az kalmış :)Günaydııınnn, iyi haftalar herkese ...
Şafak 92- Mehtap 11
canım usta ankara demişsin neresi ankara polatlı mı acıkır mı benimki de ankarada. Âmin canım inşallah. Acemi Kastamonu usta Ankara. İnşallah hayırlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?