asker yolu bekleyenler 2015

Ya tabiki acarim ama bazen acilamayabiliyo. Ama calismam sart gelecegimiz iciiin :) ooyyy oyy senin nasil gidiiyor
elbettee yanii çalış tabikide ama askerinede destek olmalısın benimki nasıl olsunn 1 ay oldu askerliğe gideli birbirimize dahada bağlandıık nazlanmadıda çok şükür .. hep teselli oldum 2 saat uzağımda olduğu için fırsat buldukça gidicem zaten.. çokda özledim özlüyorumda.. askerlikten sonra hemen düğün hazırlığı flan yok bizim canım,benim okul var oda işini ayarlar düzenimizi kurarız 3-4 senede birikimde yaparız hayırlısı yani.. temmuzdada 2.yılımız olucak bu 2 yıl nasıl geçtiyse askerlikte geçer elbet siz nasıl tanıştınız

Hadi gel ozele burda insanlari rahatsiz etmeyelim :))

Canlarım hepinize günaydın... 3 Aylarımızın başlangıcı hepimize mübarek olsun inşaAllah.. Oruçluyum bugün, 3 gün oruç tutacağım Allah nasip ederse tabi :) Bugünün başka bir güzelliği de 99' a düşmüş olmamız... Artık azaldığını hissetmeye başladım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin.. her birimiz bir an önce kavuşalım askerlerimize..

Allah
Allah kabul etsin caniimm :) oh ne guzell ya yerinizde olmak isterdim bizim daha coook yenii

kızlarr hepinize günaydın allah bütün herkesin dualarını kabul etsin.. bi gün daha nefes alıyoruz şükür.. şafaktan gidiyo azalsın artık bitsin hemencik hepimiz sevdiklerimize sağ sağlim kavuşalım allahın izniyle

Amin canim Allah kabul etsinn...zor olmasi yaninda cok gururlu birsey yapiyoruz pes etmek yok :)

Zaten onlar da bu durumu kullanıp kendilerini naza çekiyorlar canım, neyse sabredicez artık canları sağolsun napalımm :))
Zaten onlar da bu durumu kullanıp kendilerini naza çekiyorlar canım, neyse sabredicez artık canları sağolsun napalımm :))
canim benimki bu zamana kadar cok sukur nazlanmadi cok sukuurr..sabredicez tabi onlar geldigindede biz cektiririz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…