- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
elbettee yanii çalış tabikide ama askerinede destek olmalısınYa tabiki acarim ama bazen acilamayabiliyo. Ama calismam sart gelecegimiz iciiin :) ooyyy oyy senin nasil gidiiyor
Hadi gel ozele burda insanlari rahatsiz etmeyelim :))elbettee yanii çalış tabikide ama askerinede destek olmalısınbenimki nasıl olsunn 1 ay oldu askerliğe gideli birbirimize dahada bağlandıık nazlanmadıda çok şükür .. hep teselli oldum 2 saat uzağımda olduğu için fırsat buldukça gidicem zaten.. çokda özledim özlüyorumda.. askerlikten sonra hemen düğün hazırlığı flan yok bizim canım,benim okul var oda işini ayarlar düzenimizi kurarız 3-4 senede birikimde yaparız hayırlısı yani.. temmuzdada 2.yılımız olucak bu 2 yıl nasıl geçtiyse askerlikte geçer elbet siz nasıl tanıştınız
tamamHadi gel ozele burda insanlari rahatsiz etmeyelim :))
Hoşgeldin canım :)Merhabaaa kizlarr bende sizdeniim artiikk :) Sevdigim 12 nisanda Antalya da acemi birligine teslim oldu.. daha cok yeniyiz şafak tam olarak nasil hesaplaniyor yardimci olurmusunuz :)
Hosbulduuk canim beniimm :)Hoşgeldin canım :)
Allah kabul etsin caniimm :) oh ne guzell ya yerinizde olmak isterdim bizim daha coook yeniiCanlarım hepinize günaydın... 3 Aylarımızın başlangıcı hepimize mübarek olsun inşaAllah.. Oruçluyum bugün, 3 gün oruç tutacağım Allah nasip ederse tabi :) Bugünün başka bir güzelliği de 99' a düşmüş olmamız... Artık azaldığını hissetmeye başladım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin.. her birimiz bir an önce kavuşalım askerlerimize..
Allah
Allah kabul etsin caniimm :) oh ne guzell ya yerinizde olmak isterdim bizim daha coook yenii
Amiiinn var mi tavsiyeleriinnRabbim sana da nasip etsin zaman hemencik uçup gitsin bebeğimm
şafak karanlıklarda kuzucum beSafak kac kuzummm :) Gün aydınnn derdii sevdigim olsaydi :/
28 hafta kuzum ben hafta olarak sayıyorum daha kolay geliyo :) 190 lardan düşüyoruz işteSafak kac kuzummm :) Gün aydınnn derdii sevdigim olsaydi :/
28 hafta kuzum ben hafta olarak sayıyorum daha kolay geliyo :) 190 lardan düşüyoruz işte[/QUOTE
ohooooy sen iyisin kuzum bizim daha 10 gun oldu gideli(
Amin canim Allah kabul etsinn...zor olmasi yaninda cok gururlu birsey yapiyoruz pes etmek yok :)Canlarım hepinize günaydın... 3 Aylarımızın başlangıcı hepimize mübarek olsun inşaAllah.. Oruçluyum bugün, 3 gün oruç tutacağım Allah nasip ederse tabi :) Bugünün başka bir güzelliği de 99' a düşmüş olmamız... Artık azaldığını hissetmeye başladım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin.. her birimiz bir an önce kavuşalım askerlerimize..
Amin canim Allah kabul etsinn...zor olmasi yaninda cok gururlu birsey yapiyoruz pes etmek yok :)
:) askerlerimize tam destek devam :)))))Aynen bebeğim pes etmek yook :)
:) askerlerimize tam destek devam :)))))
Zaten onlar da bu durumu kullanıp kendilerini naza çekiyorlar canım, neyse sabredicez artık canları sağolsun napalımm :))
canim benimki bu zamana kadar cok sukur nazlanmadi cok sukuurr..sabredicez tabi onlar geldigindede biz cektiririz :))Zaten onlar da bu durumu kullanıp kendilerini naza çekiyorlar canım, neyse sabredicez artık canları sağolsun napalımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?