- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.981
Inşallah bebeğim de bu gece nasıl desem şu iki gogsumun arasında bişey var kendimi biraksam aglicam öyle hissediyorum bazen olur ya insana .. biraz da kırildim şu askerlik süreci bağları bir yandan guclendiriyor bir yandan da kırıcı oluyor ister istemez .. ya varya 78 günlük bir uyku uyumak istiyorumgececk kuzum uzme tatli canini bnde cok ozledm elmzde sabretmektn beklmktn bska carmz yok kuzum gececk buda inşallah
ah kuzum bendede olyor aynısı dokunsan aglicak gbi olyorm bazen ufack seye olsa dahi ama bu beklento pskljisi bzmde pakljmz bozldu onlar gbi valla ah bu gunler btse az kaldi ama kuzum az sabirInşallah bebeğim de bu gece nasıl desem şu iki gogsumun arasında bişey var kendimi biraksam aglicam öyle hissediyorum bazen olur ya insana .. biraz da kırildim şu askerlik süreci bağları bir yandan guclendiriyor bir yandan da kırıcı oluyor ister istemez .. ya varya 78 günlük bir uyku uyumak istiyorum
Dmiii az kaldıah kuzum bendede olyor aynısı dokunsan aglicak gbi olyorm bazen ufack seye olsa dahi ama bu beklento pskljisi bzmde pakljmz bozldu onlar gbi valla ah bu gunler btse az kaldi ama kuzum az sabir
sende iyiki varsın kuzum benimmm aynen yasayan anlar valla yasamayan anlamaz gecer der gecistirir valla o yuzden brlikte bitircez kuzum.benim ALLAHin iznylee ve INSALLAH mutlu sona adim adim yaklaşyoruz:)Dmiii az kaldıbiliyor musun iyi ki varsiniz gerçekten başına gelmeyen anlayamaz bu süreci kimle dertlessem onlar a masal gibi geliyor .. birlikte bitiricez inşallah damlam
aminnn canım benimm iyi ki bitmek üzere çünkü insan tukeniyor Rabbim şu son zamanları da kolayca geçirmemize yardimci olsun inşallah ..sende iyiki varsın kuzum benimmm aynen yasayan anlar valla yasamayan anlamaz gecer der gecistirir valla o yuzden brlikte bitircez kuzum.benim ALLAHin iznylee ve INSALLAH mutlu sona adim adim yaklaşyoruz:)
AMIN INSALLAH kuzum aynen byle.dusun bitmek uzzere ne sayolar gecmediuda gececek:)aminnn canım benimm iyi ki bitmek üzere çünkü insan tukeniyor Rabbim şu son zamanları da kolayca geçirmemize yardimci olsun inşallah ..
Ah ah inşallahAMIN INSALLAH kuzum aynen byle.dusun bitmek uzzere ne sayolar gecmediuda gececek:)
332 canım...benimde uzun dönem azalyor dert etme:) safak kaç cnm
gecer gecer 300ler zor.gecyor 300ler btsiin gerisi hemen gecer. benimde atarsa 80332 canım...
tamam kuzum iyi etmissn bende baslarsam iyi olur gelenee kadr fit olmam lazimAh ah inşallahneyse canım ben yatiyim sabah erkenciyim .. erkenden yuruyorum ..yürüyüş e başladım da bitanecim gelene kadar
benimki acemiliğini burda yaptı yani devre kaybı olduğundan sürgün yeri ant. topçularda... görüşe gidiyordum çok iyi oluyordu ama şimdi 11 ay ona dokunamamak, sarılamamak... kokusunu alamamak...gecer gecer 300ler zor.gecyor 300ler btsiin gerisi hemen gecer. benimde atarsa 80
zor ALLAH kavustrsn ayni seklde bzde oyleyiz ozlem.cok olyor ama yapcak bsey yok sabretmekten baska.benimki acemiliğini burda yaptı yani devre kaybı olduğundan sürgün yeri ant. topçularda... görüşe gidiyordum çok iyi oluyordu ama şimdi 11 ay ona dokunamamak, sarılamamak... kokusunu alamamak...
300ler gecmiyor gercekten bendede oyle oldu. en zoru 300u bitir gerisi kolay327(( geçmiyor zaman geçmiyor (((((
158 nasil bitecek kiz :)300ler gecmiyor gercekten bendede oyle oldu. en zoru 300u bitir gerisi kolay
77 nasil bitecek kiz :))158 nasil bitecek kiz :)
Nispet sezdim haa benimki kisa donem ama yeni gitti :)77 nasil bitecek kiz :))
ne nisbeti kz esas sansli olan sensin bn 365 den beri bekliyorm:) sen nye gelmiosn artikNispet sezdim haa benimki kisa donem ama yeni gitti :)
Yani orasi öyle de insan bi an once bitsin istiyo:) firsat bulamiyorum da pek , yalniz senle konusuyomuyduk biz hatirlayamadimne nisbeti kz esas sansli olan sensin bn 365 den beri bekliyorm:) sen nye gelmiosn artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?