• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

300ler gecmiyor gercekten bendede oyle oldu. en zoru 300u bitir gerisi kolay
of.. kokusunu çok özledim.
ya bu şafak hesaplama olayına bakıyorum internetten. 311 gün kaldı yazıyor nasıl? 10 temmuzda gitti benimki, 16 günlük askerken mazeret izni almak zorunda kaldı 10 gün. sonra teslim oldu, 1 gün geçmeden dağıtım iznine geçti 7 gün... nasıl hesaplıcam anlamadım ki..

of.. kokusunu çok özledim.
ya bu şafak hesaplama olayına bakıyorum internetten. 311 gün kaldı yazıyor nasıl? 10 temmuzda gitti benimki, 16 günlük askerken mazeret izni almak zorunda kaldı 10 gün. sonra teslim oldu, 1 gün geçmeden dağıtım iznine geçti 7 gün... nasıl hesaplıcam anlamadım ki..
valla cnm bende zrlanmstm hesaplamada nisanlm izne gelnce bana yapmsti bnde anlamam pek:) bnde cok ozledm 2aydr gormuyorm

kızlar bu şafak hesaplama ile ilgili tam net bilgisi olan yok mu ? kafam çok karışık :KK35:

Buraya uzuuuun zamandır girmediğimi fark edip ' kızlarrr hepinize merhaba şafak 98 :) ' demek istedim. Askerlik ilk başladığında tüm sıkıntılarımı döktüğüm bu güzel forum tez zamanda hepimizin mutluluklarına da şahit olsun :) Tez zamanda sevdiklerimize kavuşalım inşallah :)

Buraya uzuuuun zamandır girmediğimi fark edip ' kızlarrr hepinize merhaba şafak 98 :) ' demek istedim. Askerlik ilk başladığında tüm sıkıntılarımı döktüğüm bu güzel forum tez zamanda hepimizin mutluluklarına da şahit olsun :) Tez zamanda sevdiklerimize kavuşalım inşallah :)

Aaamin tez zamanda kavuşsun herkes sevdiğine inşallah.. Bende şafak 12 diyor ve heyecanla kavuşacağımız günü beklemeye devam ediyorum :En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::KK200:

Back
X