- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #4.001
kiz ben kamuhe deli isim degistirdimYani orasi öyle de insan bi an once bitsin istiyo:) firsat bulamiyorum da pek , yalniz senle konusuyomuyduk biz hatirlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz ben kamuhe deli isim degistirdimYani orasi öyle de insan bi an once bitsin istiyo:) firsat bulamiyorum da pek , yalniz senle konusuyomuyduk biz hatirlayamadim
Sonradan farkettim kizkiz ben kamuhe deli isim degistirdim
hahaha alemsn haSonradan farkettim kiz
of.. kokusunu çok özledim.300ler gecmiyor gercekten bendede oyle oldu. en zoru 300u bitir gerisi kolay
valla cnm bende zrlanmstm hesaplamada nisanlm izne gelnce bana yapmsti bnde anlamam pek:) bnde cok ozledm 2aydr gormuyormof.. kokusunu çok özledim.
ya bu şafak hesaplama olayına bakıyorum internetten. 311 gün kaldı yazıyor nasıl? 10 temmuzda gitti benimki, 16 günlük askerken mazeret izni almak zorunda kaldı 10 gün. sonra teslim oldu, 1 gün geçmeden dağıtım iznine geçti 7 gün... nasıl hesaplıcam anlamadım ki..
merhba cnm hosgeldn cok sukur ikili rakamlara geldik:) sen naslsn nasl gidyorkızlar merhabalar hepinize sonunda şafak 69 bayburtallahım sağ salim kavuştursun hepimizi uzun zamandan beri giremiyodum nasılsınız
aa öyle miiyeni yeni:)
Sen nerelerdsn kzaa öyle mii
Burdayim damlaammSen nerelerdsn kz
Buraya uzuuuun zamandır girmediğimi fark edip ' kızlarrr hepinize merhaba şafak 98 :) ' demek istedim. Askerlik ilk başladığında tüm sıkıntılarımı döktüğüm bu güzel forum tez zamanda hepimizin mutluluklarına da şahit olsun :) Tez zamanda sevdiklerimize kavuşalım inşallah :)