- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.581
Kesinlikle pişman olacak :) test ettim. Onayliyorum. Bol bol öpüşün sarilin :)Kiz öpünce bulaşmiyo mu sanki öptürüyo ama sarılmıyo artık toruldum her sefer ısrar etmekten canim gidince özlesin de görsün gününü . sikma canini bebegim ya o da uzuluyodur orlarda seni dusunup .funfb sorma canim ya arasin bu günleri napayim artik ben dedim ona gidince pisman olur
benimki de anca beni izlesinbnmkide tv izlemez kz odun resmeb anca brak mac izlesin
Vallahi bilmiyorum dua ediyorum hep değişsin orda diye canim ruhu 70 iş bitmiş dedeler gibi yasende akisina brak kuzum gitsin emin ol melek gbi olur degisir gorsun askerlik neymis
hepsi degisik kizBenimki ne tv izler ne maç anca telefondan oyun oynar anca
hahaha askere gidecek ya hayattan kopyorlar korkudan napsinlar kzVallahi bilmiyorum dua ediyorum hep değişsin orda diye canim ruhu 70 iş bitmiş dedeler gibi ya
Benimki ne tv izler ne maç anca telefondan oyun oynar anca
Trip atiyorum şimdi sarılmadın diye maraştan 5ay sonra geldiğinde bile bi sıkıca sarılmaz banaKesinlikle pişman olacak :) test ettim. Onayliyorum. Bol bol öpüşün sarilin :)
daha iyi iste seni izlesin romantik eniste galibabenimki de anca beni izlesinaaaaaa ağız tadiyla bi film baktirmaz
Kiz senelerdir öyle askerden gelince ya 90 ruhlu olcak ya da tam tersihahaha askere gidecek ya hayattan kopyorlar korkudan napsinlar kz
Sormadaha iyi iste seni izlesin romantik eniste galiba
hadi bakim askerlik degistirir INSALLAH iyi bi kaportadan gecer de degisirKiz senelerdir öyle askerden gelince ya 90 ruhlu olcak ya da tam tersi
Aaaaaa o kadar da degilTrip atiyorum şimdi sarılmadın diye maraştan 5ay sonra geldiğinde bile bi sıkıca sarılmaz bana
MASALLAH ttlim nazar degmesin ins:)Sormahihi
Aminnn inşallah canım :)MASALLAH ttlim nazar degmesin ins:)
bnmkide romantk kzAminnn inşallah canım :)
Darısı başınıza
Ooo maşallah size de canım :) Allah bozmasinbnmkide romantk kz
AM8N kuzum cumlemizinkini bozmasin:)Ooo maşallah size de canım :) Allah bozmasin
AMIIIIINhadi bakim askerlik degistirir INSALLAH iyi bi kaportadan gecer de degisir
Ayıp olur evde olsak neyse biri görür falan diyo hepAaaaaa o kadar da degilağirdan mi satiyo kendini anlamadım ki
duzelir takma bnmkide onceden odundu biraz .dBi benimki odun heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?