- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 34
- Konu Sahibi brave love
- #3.541
Heh şöyle :))piki piki :) şaka yaptım
Az kaldi canim sabret biraz daha sık dişinigecsin bitsn bi an once.cok ozledm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh şöyle :))piki piki :) şaka yaptım
Az kaldi canim sabret biraz daha sık dişinigecsin bitsn bi an once.cok ozledm
INSALLAH hemen gecer bu surec kuzum yaa haftaya gidecek ya seninki gitmeden gorsckmsnz tatlmHeh şöyle :))
Az kaldi canim sabret biraz daha sık dişini
Şimdi yanimda 1.5 aydir canim her gun gorusuyoruz son gunlerimiz diye Gitmese olmuyo mu yaaaINSALLAH hemen gecer bu surec kuzum yaa haftaya gidecek ya seninki gitmeden gorsckmsnz tatlm
bende ilknde gitmesin halatla baglamayi dusundum aama nafile skma canini alisrsn tatlmŞimdi yanimda 1.5 aydir canim her gun gorusuyoruz son gunlerimiz diye Gitmese olmuyo mu yaaa
sevdiceğimle konuşuyoruz da yazamıyorum pardonbsey olmaz.arda pek.yas farki yok kuzum taklma.byle seylere:)
Bende denesem mi bağlamayı oyle canim alismaktan baska carem mi varbende ilknde gitmesin halatla baglamayi dusundum aama nafile skma canini alisrsn tatlm
Ne guzel selam soyle canim :))sevdiceğimle konuşuyoruz da yazamıyorum pardon
olurmu kiz konus sen o dha onemli.konsman btsn gelirsn kacmiozsevdiceğimle konuşuyoruz da yazamıyorum pardon
ah ah eldenne gelir beklemektn baskaBende denesem mi bağlamayı oyle canim alismaktan baska carem mi var
Ne guzel selam soyle canim :))
Öyle canim maalesef bende ufaktan kaçıyorum kizlar ara ara girerim belki duşa gircem hazirlancam sevgilimin yanina gidicem :)) nispet yapar gibi olmasin daah ah eldenne gelir beklemektn baska
tamam kuzum ne nisbeti kz ask olsun dolu dolu cikar gunlerinizi gitmeden bol bol saril:)Öyle canim maalesef bende ufaktan kaçıyorum kizlar ara ara girerim belki duşa gircem hazirlancam sevgilimin yanina gidicem :)) nispet yapar gibi olmasin da
Tamam canim tavsiyeni dinleyip sarilcam bol bol :)tamam kuzum ne nisbeti kz ask olsun dolu dolu cikar gunlerinizi gitmeden bol bol saril:)
a.s kuzum ee napyn:)
iyi edersin kuzum:)Tamam canim tavsiyeni dinleyip sarilcam bol bol :)
Film izliyorum. Sevdiceğim ile mesajlasiyorum. Sen napiyon canım? : )a.s kuzum ee napyn:)
bende dizi izkiyorm cnm skkn ya bu olaylardan benim askern orya yansirmi dieFilm izliyorum. Sevdiceğim ile mesajlasiyorum. Sen napiyon canım? : )
Kalbini bozma canısı. Dua edelim biz. Inşallah o köpeklerin Allah cezasını verecek !bende dizi izkiyorm cnm skkn ya bu olaylardan benim askern orya yansirmi die
Amiiiin !Kalbini bozma canısı. Dua edelim biz. Inşallah o köpeklerin Allah cezasını verecek !
AMIN ALLAH bildigi gbi yapsin itleri kuzumKalbini bozma canısı. Dua edelim biz. Inşallah o köpeklerin Allah cezasını verecek !