asker yolu bekleyenler 2015

duzelir takma bnmkide onceden odundu biraz .d
Insallah canim
Sarılmak öpmek mi ayıp Allah aşkına neler yapılıyor dışarda görmüyor herhalde :/ töbe töbe neyse
Ay sorma hani tamam bazen bende çekiniyorum da bi erkek de bu kadar düşünceli olmamali ya hep ailen görür ailene laf gider ben azicik risk almak istiyorum anlamiyo

Ahahahaha deli kız. Tamam yarın sizin iliskinize heyecan katmayi konuşalım kahveyi de akşam içeriz
Tamam çok önemli konu bak hepinizi bekliyorum
sen heyecan kat k mesela bnm enerjime hayran kalir deli.dolu biriym bu yonumu cok sever .d
Kiz benim icimdeki tüm yaşama sevincini sömürdü sömürgen ne heyecanim kaldi ne isteğim bazen sikiliyorum o oyle karsimda kös kös oturunca birakiyorum nende kendi haline :)

Galiba beni de o yüzden birakamiyor azcık da benim özel yeteneklerim var tabi
benimde oyle bz yeni eve tansyorduk dha ev dizilmed nyse bn evin anahtarini aldm dogum gunu die carsiya cktm pasta aldm kalpli mumlar aldm.kokulu gul yapraklari aldm renkli karton aldm yazilar yazdm bahfeden basladi yazilarm yazilari takip et die nyse evn bi odasini susledm mumlar yemek yaptrdm disardan yazr aldm masalara dizdm yemek yapamazdm baktm yoktu yeni evde malzeme de yoktu ztn masaya pasta kattm odayida duvarlarn hepsini yazili seyler yapstrdm bana herzaman der nasl nerde suprz yapacgn belli olmaz bu huyunu cok sevyorm dedi .d ha yeni eve cagirirkende demstmki hastym gel yanima basm.dondu yeni evi.tenzlerkn demstm hemen gekmsti .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…