- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.601
Sarılmak öpmek mi ayıpAMIIIIIN
Ayıp olur evde olsak neyse biri görür falan diyo hep
falci bacimiz .d.d bnmkide uyudu erkenden:)Eveeeeeettttttttt benim bebek de uyudu sonundakahveleri yapıyorum. Rahatça muhabbet edebiliriz silemm A almilacemre
Insallah canimduzelir takma bnmkide onceden odundu biraz .d
Ay sorma hani tamam bazen bende çekiniyorum da bi erkek de bu kadar düşünceli olmamali ya hep ailen görür ailene laf gider ben azicik risk almak istiyorum anlamiyoSarılmak öpmek mi ayıpAllah aşkına neler yapılıyor dışarda görmüyor herhalde :/ töbe töbe neyse
Benimki bu gece beni bırakamadi. Zorla uyutuyorumfalci bacimiz .d.d bnmkide uyudu erkenden:)
Benimkide uyudu yaEveeeeeettttttttt benim bebek de uyudu sonundakahveleri yapıyorum. Rahatça muhabbet edebiliriz silemm A almilacemre
Oyyy kuzum yaaaInsallah canim
Ay sorma hani tamam bazen bende çekiniyorum da bi erkek de bu kadar düşünceli olmamali ya hep ailen görür ailene laf gider ben azicik risk almak istiyorum anlamiyo
bnmkide yorgun garibim kiyamam ona ben ay cok ozledm .dBenimki bu gece beni bırakamadi. Zorla uyutuyorum
Ne guzel kiz ben kac senedir zorla uyuttugumu bilmem hemen uyur odunumBenimki bu gece beni bırakamadi. Zorla uyutuyorum
Tamam canım sıkıntı yok. Sabah kahvesine yetişirsin amaBenimkide uyudu yayalniz bende gidiciyim kizlar uyuyabilirim her an :)
Aynen canim heyecan yok hic emekli hayati mübarekOyyy kuzum yaaaiyi güzel seni düşünmesi de. Biraz heyecan lazım size
Yarin kursa gidicem canim sabah degil de aksam kahvesi olur heraldeTamam canım sıkıntı yok. Sabah kahvesine yetişirsin ama
Offf offf hep o özlemden birakilmiyo zatenbnmkide yorgun garibim kiyamam ona ben ay cok ozledm .d
AhahahahaAynen canim heyecan yok hic emekli hayati mübarek
sen heyecan kat k mesela bnm enerjime hayran kalir deli.dolu biriym bu yonumu cok sever .dAynen canim heyecan yok hic emekli hayati mübarek
aynen erkenden kalkiyorlar garibm kiyamiyor insan .dOfff offf hep o özlemden birakilmiyo zatenben de gitsin istemiyorum ama erken kalkicak bebeğim Kıyamam
Galiba beni de o yüzden birakamiyorsen heyecan kat k mesela bnm enerjime hayran kalir deli.dolu biriym bu yonumu cok sever .d
Tamam çok önemli konu bak hepinizi bekliyorumAhahahahadeli kız. Tamam yarın sizin iliskinize heyecan katmayi konuşalım kahveyi de akşam içeriz
Kiz benim icimdeki tüm yaşama sevincini sömürdü sömürgen ne heyecanim kaldi ne isteğim bazen sikiliyorum o oyle karsimda kös kös oturunca birakiyorum nende kendi haline :)sen heyecan kat k mesela bnm enerjime hayran kalir deli.dolu biriym bu yonumu cok sever .d
aynen erkenden kalkiyorlar garibm kiyamiyor insan .d
benimde oyle bz yeni eve tansyorduk dha ev dizilmed nyse bn evin anahtarini aldm dogum gunu die carsiya cktm pasta aldm kalpli mumlar aldm.kokulu gul yapraklari aldm renkli karton aldm yazilar yazdm bahfeden basladi yazilarm yazilari takip et die nyse evn bi odasini susledm mumlar yemek yaptrdm disardan yazr aldm masalara dizdm yemek yapamazdm baktm yoktu yeni evde malzeme de yoktu ztn masaya pasta kattm odayida duvarlarn hepsini yazili seyler yapstrdm bana herzaman der nasl nerde suprz yapacgn belli olmaz bu huyunu cok sevyorm dedi .d ha yeni eve cagirirkende demstmki hastym gel yanima basm.dondu yeni evi.tenzlerkn demstm hemen gekmsti .dGaliba beni de o yüzden birakamiyorazcık da benim özel yeteneklerim var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?