- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.561
Ne izliyorsun bakim ?AMIN ALLAH bildigi gbi yapsin itleri kuzum
adi mutluluk onu izliyordum kiz btti ama smdi izlicek dizim kalmadiN
Ne izliyorsun bakim ?
Hii. Ben de Savaşçı diye bi film izledim bitti. Simdi. Cevap sende ye geçtim :)adi mutluluk onu izliyordum kiz btti ama smdi izlicek dizim kalmadi
Ayyyy canım :) şafak kac ? Nerede askerin ?Benimde askerde
cnm 5 ay kalms gene hic yoktan iyi geciveryor sohbet ede ede burda zamanmz sende katl bizeBenimde askerde
massallah flmden flme atliyon kz .dHii. Ben de Savaşçı diye bi film izledim bitti. Simdi. Cevap sende ye geçtim :)
Hastayım sanada bulaştırmıyem dedi bebeğim zaten pek iyi değiliz son zamanlarda . sizin aranız nasıl uzak mı canım :)niye kz sarılmadi. bnmki kirklarelnde kuzum
Film delisiyim benmassallah flmden flme atliyon kz .d
Oooo bitmiş canım :) üzülme. Kalbini ferah tutAğrı Eleşkirt5 Ay kaldı ya
seni dusunmus iste ama bn gene sokulurdm bulasrsa bulassn derdm .dnasl olsun su olaylardn cnm skkn onada yanstyorm onunda canini skyorm pek msjlasmaya vakit.olmadi bugun kosturdu baya erkendn uyudu kuzumHastayım sanada bulaştırmıyem dedi bebeğim zaten pek iyi değiliz son zamanlarda . sizin aranız nasıl uzak mı canım :)
benm gibisn .d yani anca zaman gecyor yaock bsey yok baska .dFilm delisiyim benhergün 1 tane izlerim en az
Kesinlikle :) keşke sevgilim de benim gibi olsaydıbenm gibisn .d yani anca zaman gecyor yaock bsey yok baska .d
Kiz öpünce bulaşmiyo mu sanki öptürüyo ama sarılmıyo artık toruldum her sefer ısrar etmekten canim gidince özlesin de görsün gününü . sikma canini bebegim ya o da uzuluyodur orlarda seni dusunup .seni dusunmus iste ama bn gene sokulurdm bulasrsa bulassn derdm .dnasl olsun su olaylardn cnm skkn onada yanstyorm onunda canini skyorm pek msjlasmaya vakit.olmadi bugun kosturdu baya erkendn uyudu kuzum
bnmkide tv izlemez kz odun resmeb anca brak mac izlesinKesinlikle :) keşke sevgilim de benim gibi olsaydıoff offff
sende akisina brak kuzum gitsin emin ol melek gbi olur degisir gorsun askerlik neymisKiz öpünce bulaşmiyo mu sanki öptürüyo ama sarılmıyo artık toruldum her sefer ısrar etmekten canim gidince özlesin de görsün gününü . sikma canini bebegim ya o da uzuluyodur orlarda seni dusunup .funfb sorma canim ya arasin bu günleri napayim artik ben dedim ona gidince pisman olur
Benimki ne tv izler ne maç anca telefondan oyun oynar ancabnmkide tv izlemez kz odun resmeb anca brak mac izlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?