asker yolu bekleyenler 2015

Hastayım sanada bulaştırmıyem dedi bebeğim zaten pek iyi değiliz son zamanlarda . sizin aranız nasıl uzak mı canım :)
seni dusunmus iste ama bn gene sokulurdm bulasrsa bulassn derdm .dnasl olsun su olaylardn cnm skkn onada yanstyorm onunda canini skyorm pek msjlasmaya vakit.olmadi bugun kosturdu baya erkendn uyudu kuzum

seni dusunmus iste ama bn gene sokulurdm bulasrsa bulassn derdm .dnasl olsun su olaylardn cnm skkn onada yanstyorm onunda canini skyorm pek msjlasmaya vakit.olmadi bugun kosturdu baya erkendn uyudu kuzum
Kiz öpünce bulaşmiyo mu sanki öptürüyo ama sarılmıyo artık toruldum her sefer ısrar etmekten canim gidince özlesin de görsün gününü . sikma canini bebegim ya o da uzuluyodur orlarda seni dusunup . funfb sorma canim ya arasin bu günleri napayim artik ben dedim ona gidince pisman olur

sende akisina brak kuzum gitsin emin ol melek gbi olur degisir gorsun askerlik neymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…