- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.101
iyiyim canim sahuru bekliyorum :) sen naptin nasilsin konusamadik .. he anladim canim iyi siz bitirdiginizde bende 120 lerde olucam :)))canim naber naslsn. bn sna syleym safagmz ayni oldgu icn:) ekim sonu alacaz beraber btryorz cnm
ALLAH kabul etsin canim:) ne olsun kuzum ayni is guc safak dusmece :) sen naptn naslsn.. hayrlisyla.INSALLAH bz bitirelm de sana yol.acalm sende bitir hayrlsyla.:)iyiyim canim sahuru bekliyorum :) sen naptin nasilsin konusamadik .. he anladim canim iyi siz bitirdiginizde bende 120 lerde olucam :)))
kafa gitti iki defa naslsn diyormiyiyim canim sahuru bekliyorum :) sen naptin nasilsin konusamadik .. he anladim canim iyi siz bitirdiginizde bende 120 lerde olucam :)))
sagol canim :) insallah ya bide benimkinin ailesine sinir oldum bayramda abisinin nisani olursa onu alip getirceklermis buraya he eger nisan olmazsa bayramin 3.gunu gitcekmisiz onceden okulun bitiminden 1 hafta sonra gidicez diyolardi aradim iste simdi oruclu oruclu gidemeyiz flan dediler e bi gunde tutmayiverin diycektimde ayip olur diye sustum ama benimkine soyledim dayanamam diye oda tamam ben halletmeye calisicam dedi uyudu .. tek geleyim diyorum olmaaz aklim sende kalir diyor off... safagi saymadikca bi rahat oluyor dusuyo iste diyorum :))ALLAH kabul etsin canim:) ne olsun kuzum ayni is guc safak dusmece :) sen naptn naslsn.. hayrlisyla.INSALLAH bz bitirelm de sana yol.acalm sende bitir hayrlsyla.:)
saglik olsun kuzum nisani olursa abisnin gelir hem gormus olursun daha iyi olur:) saymadkca dusuo gercekten ama bn dayanamyo sayiyorm:) oda hakli tek gitmeni istemyr etrada guven olmaz cnm gidilmez teksagol canim :) insallah ya bide benimkinin ailesine sinir oldum bayramda abisinin nisani olursa onu alip getirceklermis buraya he eger nisan olmazsa bayramin 3.gunu gitcekmisiz onceden okulun bitiminden 1 hafta sonra gidicez diyolardi aradim iste simdi oruclu oruclu gidemeyiz flan dediler e bi gunde tutmayiverin diycektimde ayip olur diye sustum ama benimkine soyledim dayanamam diye oda tamam ben halletmeye calisicam dedi uyudu .. tek geleyim diyorum olmaaz aklim sende kalir diyor off... safagi saymadikca bi rahat oluyor dusuyo iste diyorum :))
orasida oyle canim ama bayrama daha 30 gun kadar var istesek bulusabiliriz yanisaglik olsun kuzum nisani olursa abisnin gelir hem gormus olursun daha iyi olur:) saymadkca dusuo gercekten ama bn dayanamyo sayiyorm:) oda hakli tek gitmeni istemyr etrada guven olmaz cnm gidilmez tek
kuzum zaman hemen gecyor 30gunde gecer hemen skma canini özlem olunca gecmicekms gbi geliyor ama cidden gelio geciyor INSALLAH gelirde gorusursnz tatlm uzulme sen aynen oda hakli fazlasyla akli swnde olur hep gidersen varana kadar falan o gelse saha iyi kuzumorasida oyle canim ama bayrama daha 30 gun kadar var istesek bulusabiliriz yani1ay daha dayanamam cok ozledim hem birbirimize morel vermis oluruz ..nisana belki gelmem diyor bi kararsiz bide ailesine o da sinir oldu ..ya tek basima gidebilir kolay bi yerde zaten carsida oturup bekliycem oda kendi acisindan hakli oldugu icin sesimi cikarmiyorum :/
cok umutlandik canim ikimizinde moreller bozuk :/ umarim hallederiz bunuda,tabi hakli canim o yuzden bisi demiyorum ama ailesininde bu yaptigi hic hos degil sabirsizlanip gitmeleri gerekirken erteliyolar..Bi gun oruc tutmazlarsa cok sey kaybetcekler ya tabi :)) neyse benimki bunlari unutmaz ona gore davranir zatenkuzum zaman hemen gecyor 30gunde gecer hemen skma canini özlem olunca gecmicekms gbi geliyor ama cidden gelio geciyor INSALLAH gelirde gorusursnz tatlm uzulme sen aynen oda hakli fazlasyla akli swnde olur hep gidersen varana kadar falan o gelse saha iyi kuzum
ailesi cnm genede yapacak bseyi yok gitseler dha iyiydi giderdnz gorirdunz saglk olsun jersyde var bi hayir tatom skma canini kac aydr görmüyon canimcok umutlandik canim ikimizinde moreller bozuk :/ umarim hallederiz bunuda,tabi hakli canim o yuzden bisi demiyorum ama ailesininde bu yaptigi hic hos degil sabirsizlanip gitmeleri gerekirken erteliyolar..Bi gun oruc tutmazlarsa cok sey kaybetcekler ya tabi :)) neyse benimki bunlari unutmaz ona gore davranir zaten
2,5 ay olcak canim gormeyeliailesi cnm genede yapacak bseyi yok gitseler dha iyiydi giderdnz gorirdunz saglk olsun jersyde var bi hayir tatom skma canini kac aydr görmüyon canim
Allah kavuştursun tatlım üzülme aşkınızı kuvvetlendirip yanyana geçirilen zamanların ne kadar değerli olduğunu anlamak için çok güzel bir vesile :)Öyle böyle derken acemilik yani 1 ay geçti. Bugün sabah askerimi 5,5 ay görememek üzere yolcu ettim..
evveett oliveciimmm ekim ayinda siiz muradiniza ericeksiniz sonra benn plakalara dogru ilerliycem martta alicam onuu :))) insaallahh o gunler bi cabuk gelsee ..@kamuhe evett sen benim şafak kardeşimsin. Bi gün takvimler ekim ayını göstericek. Türkiyemizin iki ayrı şehrindeki iki ayrı kızçe güne heyecanla uyanacaklar . İki ayrı yerden iki ayrı asker aşkla sevdiceklerine koşucaklar ve bir daha ayrılmamak üzre sarılıcaklar
. Kamuhe ile olive ericek muradına, darısı Peaceaysu nun başınaaa :))
ALLAH kavustrsn cnm ya dua et ki kisa donem hemencik gecer skma canini:)Öyle böyle derken acemilik yani 1 ay geçti. Bugün sabah askerimi 5,5 ay görememek üzere yolcu ettim..
tabi canim sabir bn 3 ay gormedgmi bilyorm alisyor insan2,5 ay olcak canim gormeyelitabi vardir bi hayir bakalim ..
aynen kuzum tam yiyebiksek su safagi super olacak:))Günnaydınn bebikolarr kocaman bi hafta yemişiz haftasonu gelmişse meğer bu şafağı da yemek iyi hoş da yedikçe özletiyor yahu nolursun turtam seni çok özledim sevgilim aşkım bitanem sensiz yapamıyoö dön geri gell turtaaam. E gördüğünüz gibi özleye özleye yaktım devreleri Sizde durumlar nasıl??
ay kuzum benim cok guzel yazmssn kz tuylerm urperdi .d smdiden heycan yaotm balim hemencik gecsn de hayrlsyla o ani ikmz dolu dolu mutlu yasicaz INSALLAH darisi gunesin basina:))@kamuhe evett sen benim şafak kardeşimsin. Bi gün takvimler ekim ayını göstericek. Türkiyemizin iki ayrı şehrindeki iki ayrı kızçe güne heyecanla uyanacaklar . İki ayrı yerden iki ayrı asker aşkla sevdiceklerine koşucaklar ve bir daha ayrılmamak üzre sarılıcaklar
. Kamuhe ile olive ericek muradına, darısı Peaceaysu nun başınaaa :))
ahh ahhh cok ozlediimmtabi canim sabir bn 3 ay gormedgmi bilyorm alisyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?