asker yolu bekleyenler 2015

sevndm yazici olmasna bnmkide yazici cnm ya oyle uapyorm da bi 190lerdn dussek rahatlicam gercekten

daha neler vardir icinde :))) bende kizdimmi bi patlarim ah anam benimki bazen cok sasirir bana seninki bu haline bisi demedimii kiizzz :))) hee benimkinin 2 gun once 1 tane altdevresi gelmis dahada gelirdir bakalim

daha neler vardir icinde :))) bende kizdimmi bi patlarim ah anam benimki bazen cok sasirir bana seninki bu haline bisi demedimii kiizzz :))) hee benimkinin 2 gun once 1 tane altdevresi gelmis dahada gelirdir bakalim

Yok ya uzun uzun açıkladı bitanem bana :) sadece ay ben zaten vermişim ipleri sana dedi

Yok ya uzun uzun açıkladı bitanem bana :) sadece ay ben zaten vermişim ipleri sana dedi
Bu arada nasılsın canım?
alttan almasi iyi olmus sakince halletmissiniz canim :)) iyi olmaya caliyorum ya evden cikarken hic yagmur yoktu carsida bi yagmaya baslamazmi bide doluda yagiyor kaldik carsida ayaklarimda sandalet var nasil usudum eve geldikte taksiyle sonra hemen giyindim isinmaya calisiyorum sen nasilsin iyisin ?

Ramazan ya rabbim serinletiyor kuzum ama kötü yakalanmışsın. Ben de iftarda bardak bardak soğuk suya saldırınca boğazımı şişirdim
Ama full enerji devam ediyorum

Ramazan ya rabbim serinletiyor kuzum ama kötü yakalanmışsın. Ben de iftarda bardak bardak soğuk suya saldırınca boğazımı şişirdim
Ama full enerji devam ediyorum
aynen ben baya kotu yakandim ustumde kisakollu vardi yanimizda ne hirkam ne semsiyem hicbirseyim yoktu nasil geldik eve hatirlamiyorum yani.. aman canim dikkatli ol sonra öksuruk yaparsa daha kotu olursun ama masallah enerji full :))

aynen ben baya kotu yakandim ustumde kisakollu vardi yanimizda ne hirkam ne semsiyem hicbirseyim yoktu nasil geldik eve hatirlamiyorum yani.. aman canim dikkatli ol sonra öksuruk yaparsa daha kotu olursun ama masallah enerji full :))

Evet kuzum bi de açken direnç iyice düşer hafazanallah Kaç kaldı şafağın canım?

Hahah ben paşa bey gittiğinden beri gün sektirmeden sayıyorum kuzum
ah canimm bende oyleydim canim 365 dedim ama dusmuyo gecmiyo morelim bozuluyodu saya saya 200ler geldi ama saymadikca dustugunu gorunce e saymiyim bi sure dedim 100 ler 150lere kadar saymam 150 den itibaren gun gun sayarim hem benimkide o zaman saymaya basliycak :))

Biz yarın 129uz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…