- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.081
sevndm yazici olmasna bnmkide yazici cnm ya oyle uapyorm da bi 190lerdn dussek rahatlicam gercektenKız bak otuzlar bitti yirmilere geldik :)) az çok az kaldı canım benim tabiki biticek. Bu ara sevdicek komutan yazıcısı oldu çok az yazışıyoruz daha zor olmasına rağmen hep olumlu düşünüyorum sen de olumlu düşün canım
Bu ramazan telaşıyla bi ayı geçti sayıyorum ben hatta kuzum:)sevndm yazici olmasna bnmkide yazici cnm ya oyle uapyorm da bi 190lerdn dussek rahatlicam gercekten
hayrlisiyla INSALLAH kuzum ya bayramda geliyor hayrlisyla zaman gecer INSALLAH:)Bu ramazan telaşıyla bi ayı geçti sayıyorum ben hatta kuzum:)
dogru kuzum ALLAH kabul etsin:)Ramazan ya kuzum :)
Hepimizinkini canımmm:)dogru kuzum ALLAH kabul etsin:)
daha neler vardir icinde :))) bende kizdimmi bi patlarim ah anam benimki bazen cok sasirir banaHahah ay ne biliyim kuzum içimde büyütüp beslediğim rütubetli bi odada hapsolmuş konuşacağı günü bekleyen bi kezban yaşıyormuşta taaaa diye çoktı bu gün ay bak çok açım hiç acımam ısırırım seni ihihi diye toplamaya çalışsam da içimin öküzleri ortaya döküldü hahahah bu arada alt devreler dün geldi bi kısmı bi kısmı da ağustosta galiba kuzum ama yanılıyor da olabilirim
daha neler vardir icinde :))) bende kizdimmi bi patlarim ah anam benimki bazen cok sasirir banaseninki bu haline bisi demedimii kiizzz :))) hee benimkinin 2 gun once 1 tane altdevresi gelmis dahada gelirdir bakalim
Yok ya uzun uzun açıkladı bitanem bana :) sadece ay ben zaten vermişim ipleri sana dedi
alttan almasi iyi olmus sakince halletmissiniz canim :)) iyi olmaya caliyorum ya evden cikarken hic yagmur yoktu carsida bi yagmaya baslamazmi bide doluda yagiyor kaldik carsida ayaklarimda sandalet var nasil usudum eve geldikte taksiyle sonra hemen giyindim isinmaya calisiyorum sen nasilsin iyisin ?Bu arada nasılsın canım?
Ramazan ya rabbim serinletiyor kuzum ama kötü yakalanmışsın. Ben de iftarda bardak bardak soğuk suya saldırınca boğazımı şişirdimalttan almasi iyi olmus sakince halletmissiniz canim :)) iyi olmaya caliyorum ya evden cikarken hic yagmur yoktu carsida bi yagmaya baslamazmi bide doluda yagiyor kaldik carsida ayaklarimda sandalet var nasil usudum eve geldikte taksiyle sonra hemen giyindim isinmaya calisiyorum sen nasilsin iyisin ?
aynen ben baya kotu yakandim ustumde kisakollu vardi yanimizda ne hirkam ne semsiyem hicbirseyim yoktu nasil geldik eve hatirlamiyorum yani.. aman canim dikkatli ol sonra öksuruk yaparsa daha kotu olursun ama masallah enerji full :))Ramazan ya rabbim serinletiyor kuzum ama kötü yakalanmışsın. Ben de iftarda bardak bardak soğuk suya saldırınca boğazımı şişirdim
Ama full enerji devam ediyorum
aynen ben baya kotu yakandim ustumde kisakollu vardi yanimizda ne hirkam ne semsiyem hicbirseyim yoktu nasil geldik eve hatirlamiyorum yani.. aman canim dikkatli ol sonra öksuruk yaparsa daha kotu olursun ama masallah enerji full :))
Allahim guc ve sabir versin canim ben bu aralar safagi saymiyorum hatta 1 haftayi gecti bayrama kadarda saymiycam dayanmaya calisiyorum :))Evet kuzum bi de açken direnç iyice düşer hafazanallahKaç kaldı şafağın canım?
Hahah ben paşa bey gittiğinden beri gün sektirmeden sayıyorum kuzumAllahim guc ve sabir versin canim ben bu aralar safagi saymiyorum hatta 1 haftayi gecti bayrama kadarda saymiycam dayanmaya calisiyorum :))
ah canimm bende oyleydim canim 365 dedim ama dusmuyo gecmiyo morelim bozuluyodu saya saya 200ler geldi ama saymadikca dustugunu gorunce e saymiyim bi sure dedim 100 ler 150lere kadar saymam 150 den itibaren gun gun sayarim hem benimkide o zaman saymaya basliycak :))
Hahah ben paşa bey gittiğinden beri gün sektirmeden sayıyorum kuzum
Biz yarın 129uz :)ah canimm bende oyleydim canim 365 dedim ama dusmuyo gecmiyo morelim bozuluyodu saya saya 200ler geldi ama saymadikca dustugunu gorunce e saymiyim bi sure dedim 100 ler 150lere kadar saymam 150 den itibaren gun gun sayarim hem benimkide o zaman saymaya basliycak :))
canim siz baya azalttiniz 29gun sonra kurtuluyosun yuzlerden :) hangi ayda tezkere alicak ?Biz yarın 129uz :)
canim naber naslsn. bn sna syleym safagmz ayni oldgu icn:) ekim sonu alacaz beraber btryorz cnmcanim siz baya azalttiniz 29gun sonra kurtuluyosun yuzlerden :) hangi ayda tezkere alicak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?