• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

hani soğuk olma unutma gibi çok korkuyorum bi de şimdi askerde binbir çeşit insan var dğişir die korkuyorum
Canim gercekten sevmisse degismez sadece arada nazlaniyor oradaki zorluklardan dolayi senden destek bekler.. Benimkinin cevreside iyi degil ama cok sukur karakteri ayni .. Hatta ozluyor ya dahada baglaniyor

Canim gercekten sevmisse degismez sadece arada nazlaniyor oradaki zorluklardan dolayi senden destek bekler.. Benimkinin cevreside iyi degil ama cok sukur karakteri ayni .. Hatta ozluyor ya dahada baglaniyor
tek korkum bu ordakilerin etkilemesi ama gerçekten seviosa değişmicektr benim de bazı arkadaşlarm var işte ben olsam beklemem inş beklediğine değer fln bn ona karşı değişmiosam kötü şeyler düşünmüosam o da öyle olcaktr

tek korkum bu ordakilerin etkilemesi ama gerçekten seviosa değişmicektr benim de bazı arkadaşlarm var işte ben olsam beklemem inş beklediğine değer fln bn ona karşı değişmiosam kötü şeyler düşünmüosam o da öyle olcaktr
Yok canim sen onun karakterinin oturduguna ve seni sevdigine eminsen degismez canim benimkine acemi birliginde kotu seyler demisler Allahima sukur benimki dogru yoldan sasmadi.. Canim bide bi yanlisi olur Allahim bize bi sekilde gosteriyor o yuzden icin rahat olsun

Back