- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
- #2.581
seninki gittikten kaç ay sonra geldi :)bzmde oyle oldu kuzum son gelisiydi geldi gtti 4ay goremicem artk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki gittikten kaç ay sonra geldi :)bzmde oyle oldu kuzum son gelisiydi geldi gtti 4ay goremicem artk:)
bnmki gitti 3ay bekledm snra geldi kuzum smdi geldi gitti 4ay goremicemseninki gittikten kaç ay sonra geldi :)
sıkıntı ya eylülde geldiğimde okul açılınca ben gitcem bi gün yoksa dayanamam galiba :)bnmki gitti 3ay bekledm snra geldi kuzum smdi geldi gitti 4ay goremicem
ben dayandm cnm bekledm elbet gecer 4ayda ALLAH sabrni veryor :)sıkıntı ya eylülde geldiğimde okul açılınca ben gitcem bi gün yoksa dayanamam galiba :)
ya askere gidince seninki değişti mi hiç :)ben dayandm cnm bekledm elbet gecer 4ayda ALLAH sabrni veryor :)
ne gibi canimya askere gidince seninki değişti mi hiç :)
hani soğuk olma unutma gibi çok korkuyorum bi de şimdi askerde binbir çeşit insan var dğişir die korkuyorumne gibi canim
deneyince goruceksin canim :)tamam canim :) denicemmm
Canim gercekten sevmisse degismez sadece arada nazlaniyor oradaki zorluklardan dolayi senden destek bekler.. Benimkinin cevreside iyi degil ama cok sukur karakteri ayni .. Hatta ozluyor ya dahada baglaniyorhani soğuk olma unutma gibi çok korkuyorum bi de şimdi askerde binbir çeşit insan var dğişir die korkuyorum
yok cnm hoc korkma o pskoljden dolayi illaki soguk olur istem disi yapyorlar onu ama kendini bilsktn snra krali degistirenez m.etme :)hani soğuk olma unutma gibi çok korkuyorum bi de şimdi askerde binbir çeşit insan var dğişir die korkuyorum
hadi bakimmmmmmdeneyince goruceksin canim :)
Deli kizzzz canim ya bizde 2 ay sonrasi gorusucez iyimi kotumu bilemedim he sen oyle diyince .shadi bakimmmmmm
tek korkum bu ordakilerin etkilemesi ama gerçekten seviosa değişmicektr benim de bazı arkadaşlarm var işte ben olsam beklemem inş beklediğine değer fln bn ona karşı değişmiosam kötü şeyler düşünmüosam o da öyle olcaktrCanim gercekten sevmisse degismez sadece arada nazlaniyor oradaki zorluklardan dolayi senden destek bekler.. Benimkinin cevreside iyi degil ama cok sukur karakteri ayni .. Hatta ozluyor ya dahada baglaniyor
amin canım inşallah en kısa zamanda sevenleri kavuştursun !
aynen canım aslında soğuk olması deil dha çok bağlanması gerek çnkü onu seven bekleyen birisi var :)yok cnm hoc korkma o pskoljden dolayi illaki soguk olur istem disi yapyorlar onu ama kendini bilsktn snra krali degistirenez m.etme :)
üzgün surat koyma, gülümse :)amin canım inş
Yok canim sen onun karakterinin oturduguna ve seni sevdigine eminsen degismez canim benimkine acemi birliginde kotu seyler demisler Allahima sukur benimki dogru yoldan sasmadi.. Canim bide bi yanlisi olur Allahim bize bi sekilde gosteriyor o yuzden icin rahat olsuntek korkum bu ordakilerin etkilemesi ama gerçekten seviosa değişmicektr benim de bazı arkadaşlarm var işte ben olsam beklemem inş beklediğine değer fln bn ona karşı değişmiosam kötü şeyler düşünmüosam o da öyle olcaktr
farkindadr cnm oda ilgilenmiyormu hicaynen canım aslında soğuk olması deil dha çok bağlanması gerek çnkü onu seven bekleyen birisi var :)
Çok sağol,amin... :)allah en kısa zamanda sevenleri kavuştursun !