- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.561
aynen oyle canm da saymasak da olmuyor:)
senin gene az cnm bnm cok:)Saymasak olmuyor, saysak olmuyor. Biz napacağız kızlar :/
Olucak canim ben bu sefer hic bakmamaya calisiyorum :))aynen oyle canm da saymasak da olmuyor:)
bende calisacam bakalm suan bilyorm ama olsun:)Olucak canim ben bu sefer hic bakmamaya calisiyorum :))
ben bilmiyorum canim bilmekte istemiyorumbende calisacam bakalm suan bilyorm ama olsun:)
bugun bildgm icn yarmda bilrm kac oldgnu akillm sanki arada cok fark var yaben bilmiyorum canim bilmekte istemiyorumbu gece bakma canim bilmezsin yarin :))
Kuzum dusunmemeye calis ben bi gecede bile unutuyorum ondan dedim kizbugun bildgm icn yarmda bilrm kac oldgnu akillm sanki arada cok fark var yasnradan bakmam ama
keske bnde unutsam kz dusunmicem artk .dKuzum dusunmemeye calis ben bi gecede bile unutuyorum ondan dedim kiz
bana ne 300ler hemen gecti ne 200ler ne de 100ler cnmBen biliyorum amaaaaaa napalim yahu gecicrk bi sekilde safak 288
dusunmemeye calis canim net hatirlayamazsin o zaman iste :)keske bnde unutsam kz dusunmicem artk .d
tamam canim :) denicemmmdusunmemeye calis canim net hatirlayamazsin o zaman iste :)
slm cnm iyi diyelm iyi olsun senden:)slm kızlar naber :)
bende öyle canım günler geçmio :)slm cnm iyi diyelm iyi olsun senden:)
aynen cnm hele bnm 100ler hic gecmio yaabende öyle canım günler geçmio :)
senin yine az kalmış ben napim 330 gün var dha ya çankaya da anne baba orda olmadan evci izni vermiolarmş ben eylülde gitcektm iki gün artk bi gün çarşı izninde gitcemaynen cnm hele bnm 100ler hic gecmio yaa
evci izne cikartyorlar bn anne baba aileden olmasi sart die bilyordm kuzum kz azaldida bende 365 lerden dustum ha bekle bekle gina geldi banasenin yine az kalmış ben napim 330 gün var dha ya çankaya da anne baba orda olmadan evci izni vermiolarmş ben eylülde gitcektm iki gün artk bi gün çarşı izninde gitcem
annesi babası orda olması gerekmiş amcası orda vermiolarmş izin bi de normal izin de 14 günmüş bi gelmeye 14 gün gelcem başka yok dedi ayy ağlıcam :)evci izne cikartyorlar bn anne baba aileden olmasi sart die bilyordm kuzum kz azaldida bende 365 lerden dustum ha bekle bekle gina geldi bana
bzmde oyle oldu kuzum son gelisiydi geldi gtti 4ay goremicem artk:)annesi babası orda olması gerekmiş amcası orda vermiolarmş izin bi de normal izin de 14 günmüş bi gelmeye 14 gün gelcem başka yok dedi ayy ağlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?