• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyen varmı?:)

ebuxsx81

allah ım sen onu koru....
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.581
0
116
İstanbul
SELAM KIZLAR BUGÜN BEN BİRAZ MUTSUZUM NEDENMİ ?
ASKER YOLU BEKLİYORUMDA ÇOK ZOR Bİ DURUM GERÇİ DAHA BUGÜN YENİ GİTTİ YARINDAN SONRA BELLİ OLUR YOKLUĞU....
ACABA BENİM GİBİ ASKER YOLLAYAN YADA BEKLEYEN VARMI?BUNLARI BENİMLE PAYLAŞIN HERKEZİ ALLAH KAVUŞTURSUN DİYEYİM:nazar::nazar:

hayırlı teskereler versin allah cnm
allah kavuştursun şuan beklemiyorum önceden çok üzülerek beklemiştim
şimdi yine beklicem ama bu sefer kocamı :)

hayırlı teskereler versin allah cnm
allah kavuştursun şuan beklemiyorum önceden çok üzülerek beklemiştim
şimdi yine beklicem ama bu sefer kocamı :)

sağol canım allah bütün herkezi sevdiklerine kavuştursun sen neden üzülerek beklemiştin canım merak ettim özel değilse ? öptm:1hug:

ah ah 2,5 ayımız kaldı bizimde. aklıma gelince üzülüyorum.:1no2: her gün görüşüyoruz neredeyse. her an msjlar falan:asigim: çok zor olucak bizim için. hayırlısıyla gidip geldiklerini görürüz inş:Saruboceq::Saruboceq:

ah ah 2,5 ayımız kaldı bizimde. aklıma gelince üzülüyorum.:1no2: her gün görüşüyoruz neredeyse. her an msjlar falan:asigim: çok zor olucak bizim için. hayırlısıyla gidip geldiklerini görürüz inş:Saruboceq::Saruboceq:

ah kardeşim allah kavuştursun neyse senin az kalmış darısıda başıma daha yeni yolladım ben yasenağlamasenağlama bakalım nasıl geçecek sağ salim gelsinlerde bekleriz dimi?öpüyorum

ah kardeşim allah kavuştursun neyse senin az kalmış darısıda başıma daha yeni yolladım ben yasenağlamasenağlama bakalım nasıl geçecek sağ salim gelsinlerde bekleriz dimi?öpüyorum

tabiki bekleriz. sonuçta çok gurur verici bir görevi yerine getirmeye gidiyolar. öle yada böyle sabırla bekleyeceğiz..:asigim:

kızlar bende varım,asker yolu beklemiyorum ama beklicem kısmetse az kaldı

Ah Ah bende asker yolu bekliyorumm şafak 292.Allah hepimize sabır versin .Sevdiklerimize kavuşalımm

sağol canım allah bütün herkezi sevdiklerine kavuştursun sen neden üzülerek beklemiştin canım merak ettim özel değilse ? öptm:1hug:

yok cnm özel değill tabiki
ozamnlar ilk aşk çocukluk aşkı deli bir sevdam vardıı o askerdeyken 13 kilo vermiştim
bana iyi gelen tek yanı burası kaydirigubbakcemile4

bende asker yolu bekleyenlerdenim bugün 93 gün oldu gideli giderken çok ağlamıştım ama şimdi yavaş yavaş alıştım zamanla sende alışırsn şu anda sözlüyüz gelince bir sene içinde evlenmeyi düşünüyoruz bende çeyiz hazırlıklarıyla vakit geçiriyorum iyi geliyo sen de oyalanacak bir şeyler bulursan rahat edersin canım allah hepimizi askerlerimize kavuştursun :Saruboceq:

Ya ne güsel siz sözlenmişsiniz hazırlık felan ayrı bi güsel geçiyodur beklemek. biz 4 yıldır birlikteyiz ben hala bekleme modundayımm inş gelince hazırlıklara başlıycaz

Ya ne güsel siz sözlenmişsiniz hazırlık felan ayrı bi güsel geçiyodur beklemek. biz 4 yıldır birlikteyiz ben hala bekleme modundayımm inş gelince hazırlıklara başlıycaz

canım hazırlıklara başlamak için illaki sözlenmek gerekmiyo sende başla yavaş yavaş hem zaman geçer hemde hem de üzerinde ki yükü azaltmış olursun biliyosun ki kız çeyizi kolay kolay bitmez sırnaşık şey

Ya canım öylede kendi kendine gelin güvey olunmuyoki .20yaşındayım daha sorunlu bi ilişki yaşadık araya askerlık gırınce daha cok baglandık ama nolcanı bılmıyorumki .Olursa onunla olur olmazsada 28 29 a kadar evlenmem şuan bile cok erken ama ınsan sevınce beklemek ıstemıyo işde

galiba çoğumuzun tek engeli askerlik. askerlik bitince düğün hazırlığına geçicez galiba..

teske öle olsa benm sevgilim 2008 mayısda geldi 2009 martta işe girdi bizde 2009 haziran gibim evleniriz diyoduk ama olmadı umarım hersey gönlünüzce gömlümüzce olur

Sağ sağlim dönsünlerdee niyetine girildikten sonra evlilik bi şekilde olur =)

haklısın canım allah askerlerimizi sağ salim bize bağışlar inşaallah :Saruboceq:

allah kavuştursun kızlar hepsi sağ salim gelsinler bende nişanlımı bekledim 2 hafta önce terhis oldu çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına....

şimdi düğün telaşı hazırlıkları devam ediyor ama yokluğu çok büyük boşluktu geçti bitttiiiii

Back
X