• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyen varmı?:)

off en çok streslendiren beni şu askerlik mewzuuu -tatlicadiarzu-

şimdilik tecil ettirices bakalım inşallah..sanki hiç bitmicek tecil de kaydirigubbakcemile3 yaa nasıl uzak kalıcam nasıl göndericem oyyy kafayı yiorum düşünürken...depresyona falan girerim kesin ben kaydirigubbakcemile3

Bişeycik olmaz şekerim bak bizee mecbur beklıyoruzz =))kaydirigubbakcemile2

Şafak 285
Gellllllll Teskereeeeeeee =)
turkbayragi

kızlar bu kadar stres yapmayın kendinize bu sıkıntıların çoğu askere gidince bitiyo çünkü askerdeyken her şey kesinleşiyo şu anda neler olacağını bilmediğiniz için bu kadar çok sıkılıyosunuz bende aynı sizin gibiydim bide biz son 3 de öğrendik asker olacağnı hiç anlamadan bir anda gönderiverdik senağlama bugün tam 100 gün oldu asker olalı kaldı 360 günümüz allah sabrını ve kolaylığını veriyo merak etmeyin onlar sağlıkla gelince bunları hatırlamıcaz inşaallah :teselli:

hadi kızlar nerdesiniz

Geldikk qeldikk burdayızz =)hihoyyyt

Ahhh Askerimmm Ahhhh :1hug:

Onu tanıdığımda küçüçük bi oğlandı =)
Büyüdüde asker olduu =)

Kısmetse mehtap 17 ınş gelebilirr =(
Çok ÖZzledimm ÇokKkK .
Nasıl bir psikolojıyse dısarıda qördüğüm cıftlerı kıskanmaya başladım =(

Buraya qeldiğinde ona sarılmakdan çok saatlerce yüzünü seyretmek istiyorum.
Yürüyüşünü yemek yeyişini uyuyuşunu nebıleyım kıpırdayışını bile saniye saniye izlemek istiyorum.
Gelıcek hararetlı hararetlı maceralarını anlatıcak.Eğlenıcek gülücek çoğundan hiçbirşey anlamıycam =)O qülüyo diye gülücemm =)
=)

Son düzenleme:
Geldikk qeldikk burdayızz =)hihoyyyt

Ahhh Askerimmm Ahhhh :1hug:

Onu tanıdığımda küçüçük bi oğlandı =)
Büyüdüde asker olduu =)

Kısmetse mehtap 17 İnş gelebilirr =(
Çok ÖZzledimm ÇokKkK .
Nasıl bir psikolojıyse dısarıda qördüğüm cıftlerı kıskanmaya başladım =(

Buraya qeldiğinde ona sarılmakdan çok saatlerce yüzünü seyretmek istiyorum.
Yürüyüşünü yemek yeyişini uyuyuşunu nebıleyım kıpırdayışını bile saniye saniye izlemek istiyorum.
Gelıcek hararetlı hararetlı maceralarını anlatıcak.Eğlenıcek gülücek çoğundan hiçbirşey anlamıycam =)O qülüyo diye gülücemm =)
=)

inşaallah canım tez zaman da kavuşursunuz :asigim: bende aynı senin gibiyim herkese kıskançlıkla yaklaşıyorum sonra da kendi kendime gülüyorum yani kaydirigubbakcemile3

off en çok streslendiren beni şu askerlik mewzuuu -tatlicadiarzu-

şimdilik tecil ettirices bakalım inşallah..sanki hiç bitmicek tecil de kaydirigubbakcemile3 yaa nasıl uzak kalıcam nasıl göndericem oyyy kafayı yiorum düşünürken...depresyona falan girerim kesin ben kaydirigubbakcemile3

düşünüp de stres yapmaya gerçekten gerek yok.ben de bi hafta sonu görmesem çıldırırdım ama insan alışıo. bide o özlemle izne geldiginde kavusma heyecanı da yaşamaya değer.. eğer evlenmeyi düşünüosanız bi an önce yapsın askerliğini kafanızı rahatlatın derim..sürekli o engelle yaşamaktan daha iyidir bence...

Bizde oğluşumla babasının yolunu gözlüyoruz 3 ay bitti 12 ay kaldı :) ama şafak saymıyorum sayınca bitmiyor çünkü şimdiden çok özledim onu

düşünüp de stres yapmaya gerçekten gerek yok.ben de bi hafta sonu görmesem çıldırırdım ama insan alışıo. bide o özlemle izne geldiginde kavusma heyecanı da yaşamaya değer.. eğer evlenmeyi düşünüosanız bi an önce yapsın askerliğini kafanızı rahatlatın derim..sürekli o engelle yaşamaktan daha iyidir bence...[/QUOTE

öncelikle allah tez zamanda kavuştursun seni :Saruboceq: bende senin gibiydim ama insan gerçekten alışıyo onu heyecanla beklemek çok güzel bir duygu zaten askerlikten önce evlenmeyi hiç düşünmedim bu konuda kendimi rahat hissetmek benim için çok önemliydi

Back