• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyen varmı?:)

ohhhh iyisin canımm tebrık edıyorum senii :) mutluluklar dılıyorum darısı başımızaa.Çokkk Özledimmm çookkk haziranın 26sında izne gelıcek inş göndermeme gıbı bı durum olmuş. Nişanlanıcam o tarıhde gıtmem lazım diye dılekce yazmıs =)) Pek mutlu oldum .Bide gerçeği olsa havalarda uçarımm =))

allah kavuştursun kızlar hepsi sağ salim gelsinler bende nişanlımı bekledim 2 hafta önce terhis oldu çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına....

şimdi düğün telaşı hazırlıkları devam ediyor ama yokluğu çok büyük boşluktu geçti bitttiiiii

senin adına çok sevindim canım inşaallah bizde görürüz o günleri :Saruboceq:

sağol ebuşcuğum,of ya gitsede bende saymaya başlasam,sonra da çabuk gelse,:Saruboceq:

kıslar bende beklıcem nasıpse 3 ay sonra kocişim asker benımde ya...senağlama

bende gün saymaya başladığımı bi görsem.. şimdiden pc de çizelge falan hazırladık. el emeği olsun dedi. gidiş gününe görede tarih vs ayarlıcaz. allah tüm asker yolu bekleyenlere,bekleyeceklere sabır versin,yardım etsin.hayırlısıyla kavuştursun inş.

benim eşimde ağustosta asker kızlar çok korkuorum belli etmemeye çalışıorum ama olmuo kısa dönem ama eğer şu 12 ay geçerse çok kötü olursenağlama

dua edelim de olmsın 12 ay hayır yaparlar yaparlar tam terhis olacakken yasa geçer hoop 7 ay Allah korsun offf oooofff

kızlar benim aşkımda asker 31 temmuzda bitçek bu eziyet işallah
15 haziranda izne çıkçak ama bn 20 sinde görüşçem çünkü ailesi tekirdağda bn izmirdeyim
aşkım gelcek nikah işlemlerimizi halletçez bikahımızı kıcaz ve 9 ağustostasa düğün :dance:
hepinizi allah kavuştursun
bu arada bn aşkıma 7 aydır sarılamıyorum mafoldumben

bende beklesem sevdıgımı askere gıtsede ama olmuyor sımdıde kısa donem uzun donem onu beklıyor 4 yıldır bırlıkteyız hala hıcbır sey yapmadık askere gıtmeden ısteyecekler ınsallah ama ne zman tam bellı olacak yenı yasa eger tek tıp askerlık cıkarsa mecbur kasımda gıdecek yoksa seneye suan 3 sınıfta okuyor cunku hep 5 ayın hayalını kurmustuk ne guzel sozluyken 5 ay bekleyecektım

benımde sözlüm askerde 110 gunu kaldı..nısanda gttı kısmetse ınsallah eylulde tamda bayramda burda olacak..gercekten beklemek zormus arkadaslar...hep solerlerdıde ınanmazdım:(

off en çok streslendiren beni şu askerlik mewzuuu -tatlicadiarzu-

şimdilik tecil ettirices bakalım inşallah..sanki hiç bitmicek tecil de kaydirigubbakcemile3 yaa nasıl uzak kalıcam nasıl göndericem oyyy kafayı yiorum düşünürken...depresyona falan girerim kesin ben kaydirigubbakcemile3

Back