İzolasyon kalkacakti ama izne çıkan kişilerin oldukça büyük kısmı pozitif dönünce devam etme kararı almışlar. Valla pozitif çıkanlar gerçekten büyük çaba sarf etmiş olmalılar Türkiye'de bulaşma oranı oldukça düşük sadece deniz kuvvetlerinde oldukça yüksek bi bulaş oranına ulaşmış. Maske takmayan dikkat etmeyen insanlara duyduğum öfkeyi anlatamam. Yalnız bi bayram geçti , tasinicaz tek başıma evi topluyorum oğlum 9 aylık, manen desteğe ihtiyaç duyuyorum yok. İnsanlar sosyal mesafe bile olmayan tatillere gidiyo. Fotoğraflar paylaşıyorlar ailecek , bayramlarda toplanıp köy gezmelerine gidenlerin fotoğrafları. Açıkçası bu durum en başından beri böyleydi. Sanırım ağustosu da böyle çıkarıp Eylül gibi ancak kaldırırlar ki o da belli olmaz. Yıllık izin kullanma hakları verilmiş . Eşim taşınma zamanı gelecek. Tasinacagimiz gün geldiğinde ben o güne kadar her şeyi toparlamis olucam o sadece gelip bizi alacak. İznini orada yerleşirken kullanacak. Hepimize hayat zaman geçtikçe daha da zorlaşıyo.esimin ailesi tatile çıkıyo beni de çağırdılar istemedim. Napiyim ben eşim olmadan deniz kum güneşmiş.
Kimse hayatindan yaşam kalitesinden hükümetin zorunlu tuttuğu günler dışında ödün vermedi bizim marttan beri hayatımızdan çalıyorlar.
Okuduğum kitaptan;
Hırsızlıktan başka suç yoktur aslında diyodu ki gerçekten de öyle.bizim yaşayacağımız güzel anılarımız çalındı. Bazen dayanamıyorum oğlumla sarılıp ağlıyoruz. Keşke elimizden bişey gelse . Yaaa herkes kurallara uysun ya da kurallar bi tek bize olmasın istiyorum