Asker Eşleri

Benin iki sene oldu kirikhana geldim ilk ben burda nasil 4 sene gecircem dedim ama alistim artik kirikhani pek sevemedim yine ama antakya iskenderun guzel yerler hudutta mi esin
Ben daha virusten pek bir yere cikmadim 2 de cocuk var, anca seneye bakariz burasi nasil bir yermis😁

Ben daha virusten pek bir yere cikmadim 2 de cocuk var, anca seneye bakariz burasi nasil bir yermis😁
Bendede iki cocuk canim ilk geldigim sene gezemedim bende kucuk oglum 8 gunluktu geldim buraya yas dedi gezmeye basladik sonrada bu virus illeti cikti kaldik evlerde ama guzeldir buralar nerden geldiniz buraya canim

Bendede iki cocuk canim ilk geldigim sene gezemedim bende kucuk oglum 8 gunluktu geldim buraya yas dedi gezmeye basladik sonrada bu virus illeti cikti kaldik evlerde ama guzeldir buralar nerden geldiniz buraya canim
Bati karadenizden geldik biz, burasiyla cok farkli sulak yerden kurak yere geldim. Memleketin heryeri farkli guzel alisicaz artik
Sizin nereden geldiniz

Teşekkür ederim cevap verdiginiz için. İyice ölçüp biçip karar vermem gerekiyor umarım doğru bir karar veririm. Sizler de inşallah hiç ayrılmamak üzere kavuşursunuz aile bütünlüğünüz sağlanır.🙏
Devlete girmek hakikaten kolaybdegil ozel sektorde hersey zor heleki cocugun olunca. Bir sekilde bulusursunuz. Ben ozelde calisiyordum istifa ettim ama devlette calissam istifa etmezdim. Bir sekilde orta yolu bukurduk en kotu yakin ilde olurdum tayinlr vs. Once bir durumu yasa gor kaldiramayacak gibiyseniz ona gore hareket edersiniz.

Merhaba merak ettim sizi ? Nereye cıktı tayininiz? Bizim çıkmadı atama yapmamışlar şok olduk çok bekliyorduk
Tercih dışı Ankara’ya vermişler ama ne şanski 4tabur yerindeymiş eşimin tabur binası yokmuş.Taburu izmirdeymiş.Nereye gidecek anlamadık en kısa zamanda netleşir inş

X