Asker Eşleri

Selam.kızlar benim de bi sorum.var umarim yardımcı olursunuz bizde bu sene tayinciyiz tercihlerimizı yaptık bingöl tunceli batman van eşim bingöl çıkma olasılığı var diyor orda olanlar orası ile ilgili bilgi verebilir mi nasıl bir yer lojmanları nasıl büyük mü merkez de neler var neler yok şimdiden hepinize teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim sizlere bir şey sormak istiyorum. Bildiğiniz gibi bu dönemde askeri personel tayin tercihlerini yapıyor, nişanlım da ilk tercih olarak tavsiyler üzerine Kıbrıs'ı yazdı ve kesin çıkma ihtimali varmış, sınıfı itibariyle Girne'de görev yapacak. Bu yaz düğünümüz var ve benim ise Kıbrıs konusunda tereddütlerim var nasıl bir ortam olduğunu çok merak ediyorum, yaşam koşulları, lojman durumları, eşya konusunda ne götürüp götürmeyeceğimizi.. Forumdaki eski konuları okudum fakat Girne hakkında pek bilgi yok hiçbir yerde, yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. :KK200:

Kizlar bende varim tayinciyiz doğuya ama nasıl olacak lojman insanları çarşı pazar 1 yıllık evliyim endişeliyim bitlis bingöl mis siirt van bitlis tatvan yazdık ne zaman belli olacak da hayirlica olsa Bian önce rabbim hepinize iyi yerler nasip etsin

Merhabalar jherkese. Bende asker eşiyim. Eşim piyade üst cavus. Bu sene kibrisa tayin istedik. Orada görev yapanlar yada yapmakta olanlar bilgi verebilirler mi acaba. Lojman,yaşam nasıl. Alışveriş yapacağımız avmler nasıl. Turkiyedesin gibi lcw defacto mango gibi markalar varmi. Bi de iletişim nasıl oluyor çok merak ediyorum
Canım ya kıbrıs kaydırma olabilir benim arkadaşım gitti iki ay sonra adamı Hatay a Suriye sınırına gönderdiler baya da gidemedi evine bende çok istemiştim orayı ama iyi ki de çıkmamış bu arada sizlere lojman olmuyor bildiğim kadarıyla eğer varsa veriyolar ama biraz zor sanmam alışveriş de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum vardır hepsi ama çok pahalı olduğunu biliyorum malum tl euro arasi fark gibi

Merhabalar jherkese. Bende asker eşiyim. Eşim piyade üst cavus. Bu sene kibrisa tayin istedik. Orada görev yapanlar yada yapmakta olanlar bilgi verebilirler mi acaba. Lojman,yaşam nasıl. Alışveriş yapacağımız avmler nasıl. Turkiyedesin gibi lcw defacto mango gibi markalar varmi. Bi de iletişim nasıl oluyor çok merak ediyorum
Kısacası kıbrıs konusunda o kadar umutlu olmayın biraz sıkıntılı rahat gibi gozukebilir ama çevre de çok gördün pişman olanlari ayrıca çok başka durumlar da var oraya gidip de boşanma kararı alan kişiler de oldu malum karı kız ayakları çok oluyormuş bildiğim kadarıyla ben bunu duyduktan sonra istetmedim. .:KK66:

Selam.kızlar benim de bi sorum.var umarim yardımcı olursunuz bizde bu sene tayinciyiz tercihlerimizı yaptık bingöl tunceli batman van eşim bingöl çıkma olasılığı var diyor orda olanlar orası ile ilgili bilgi verebilir mi nasıl bir yer lojmanları nasıl büyük mü merkez de neler var neler yok şimdiden hepinize teşekkür ederim
Van güzel Bitlis güzel ama diğerlerini bilemem bu arada Doğu ya gidip te tek dert ettiğiniz acaba lojmanın büyüklüğü mu

Van güzel Bitlis güzel ama diğerlerini bilemem bu arada Doğu ya gidip te tek dert ettiğiniz acaba lojmanın büyüklüğü mu
TomurcukSude teşekkür ederim cevap verdiğin icin tabiki tek dert ettiğim o değil hepsini yazamadım eşyaM çok olduğu için o an o geldi aklıma zaten tayinimiz tercih dışı çıktı suan ev bulabilirsem ona bile sükredeceğim

TomurcukSude teşekkür ederim cevap verdiğin icin tabiki tek dert ettiğim o değil hepsini yazamadım eşyaM çok olduğu için o an o geldi aklıma zaten tayinimiz tercih dışı çıktı suan ev bulabilirsem ona bile sükredeceğim

hayırlısı olsun, neresi çıktı?
ilk tayinler açıklandığında ben de öyle olmuştum geçen yıl. hatta eşimle oturduk konuştuk kızımla benim 1 yıl sonra gitmemize karar verdik. ama eşim gittikten 1 ay sonra lojman boşaldı şansımıza biz de taşındık.. lojman çıkması şans bir yerdi çünkü sadece 4 daire var. salon masamı, kitaplıklarımı falan kurmadım, bir alan var evin içinde oraya yığdık kurmadığımız eşyaları..

hayırlısı olsun, neresi çıktı?
ilk tayinler açıklandığında ben de öyle olmuştum geçen yıl. hatta eşimle oturduk konuştuk kızımla benim 1 yıl sonra gitmemize karar verdik. ama eşim gittikten 1 ay sonra lojman boşaldı şansımıza biz de taşındık.. lojman çıkması şans bir yerdi çünkü sadece 4 daire var. salon masamı, kitaplıklarımı falan kurmadım, bir alan var evin içinde oraya yığdık kurmadığımız eşyaları..
Bingöl adakli çıktı canim lojman yok ev desen çok zor bulunuyor ne yapacağımızı hiç bilemiyoruz belirsizlik o kadar kötü ki

Bingöl adakli çıktı canim lojman yok ev desen çok zor bulunuyor ne yapacağımızı hiç bilemiyoruz belirsizlik o kadar kötü ki

inan çok iyi anlıyorum bizim de erzurum ama bingöl sınırındayız yakın mıyız diye baktım yakınmışız 1 ilçe var aramızda..

biz de öyleydik işte, en son eşim ben gidip bir göreyim dedi.. o kadar beklentimi düşük tutmuştum ki gidince hee iyiymiş ya demiştim.

en iyi ihtimalle bu sene batıya tayincilerden birinin evi olur, öyle yerlerde de kiralar çok oluyor.. yakıtı ısınması, lojmanda oturmayan arkadaşların en büyük sorunu ısınma.. soğuğa mı lahana gibi giyinmeye mi alışık olduğundan bilinmez her evde kalorifer var ama gıdım gıdım yakıyorlar..
inşallah rahat oturabileceğiniz bir ev bulursunuz

inan çok iyi anlıyorum bizim de erzurum ama bingöl sınırındayız yakın mıyız diye baktım yakınmışız 1 ilçe var aramızda..

biz de öyleydik işte, en son eşim ben gidip bir göreyim dedi.. o kadar beklentimi düşük tutmuştum ki gidince hee iyiymiş ya demiştim.

en iyi ihtimalle bu sene batıya tayincilerden birinin evi olur, öyle yerlerde de kiralar çok oluyor.. yakıtı ısınması, lojmanda oturmayan arkadaşların en büyük sorunu ısınma.. soğuğa mı lahana gibi giyinmeye mi alışık olduğundan bilinmez her evde kalorifer var ama gıdım gıdım yakıyorlar..
inşallah rahat oturabileceğiniz bir ev bulursunuz
İnşallah canım ama sobali evler varmış tabi boş bulabilirsen iki apartman varmiş kaloriferli onlarda 1000 lira kira istiyor yakıt hariç sobali evlerden çıkanlar eşyasi ile veriyor onlarda baya pahalı siz nerdesiniz kaçıncı seneniz

Bingöl adakli çıktı canim lojman yok ev desen çok zor bulunuyor ne yapacağımızı hiç bilemiyoruz belirsizlik o
İnşallah canım ama sobali evler varmış tabi boş bulabilirsen iki apartman varmiş kaloriferli onlarda 1000 lira kira istiyor yakıt hariç sobali evlerden çıkanlar eşyasi ile veriyor onlarda baya pahalı siz nerdesiniz kaçıncı seneniz

tekman'dayız. 1. senemiz bitti 4 senemiz var daha. tabi ben atanamazsam..
gerçi bu sene de orada değildik eşim suriye'de, ben de ailemin yanındayim.

ya biz de öyle duyduk gitmeden birinden sonra evi taşımamaya karar verdik işte. ama arkadaşlar genel olarak kaloriferli evlerde oturuyorlar. kiraları da 600-700 falan.

Arkadaşlar tayinimiz gökçeada ya çıktı.. askeri lojmanları nasıl oda sayısı mutfak dolaplarıne bilim oturulabilcek gibi mi.. bilgisi olan var mi

kızlar benim sevgimde karacı astsubay ama eğitimde daha ben olmasını istemiyorum bıraksın istiyorum karacı astsubaylar sizce nsıl zor muuu :KK43:

merhaba arkadaslar Kibris girneye tayinimiz cikti. cocugum 5 sinifa gecti. egitimi nasil tavsiye ediceginiz okul ve ogretmen var mi?

Slm kizlar bizde mus çıktı tayinimiz boludayiz.Ama ne zaman gidilcek tarih vermiyorlar lojman yokmuş ev bulcaz iyi biyermi acaba .meraktayim uzak bu şehir nasıl aliscam bilmiyorum

X