hb tatlım nasılsınslm cnm hg
İyidir cnm :) senide aramizda gormekten memnum oldum :)elkremi .!.:hb tatlım nasılsın
bende memnun oldummm tatlım senınkı askermıydı hmm :) allah kavustursun kuzumİyidir cnm :) senide aramizda gormekten memnum oldum :)
kocalı dulsen veda zamanını düşünmemeye çalış geldiği zaman tadını çıkarmaya bak.. aahh kuzum ben öğretmen olmak istemiyorummygs gireceğim tekrardan. hayallerim bambaşkaaa dua et ne olurr istediğim olsun :'( eğer hayalim olmazsa mecbur kpss kazanmam gerekecek inş diğer hedefim olmazsa öğretmen olurum vallahi sende kocalı dullardansın
hahaha tanımın cok hos :)kocalı dulhiç duymamıştım bu sözü ama benim için yapılmış gibi:) aaa istemiyor musun peki hayalin ne tatlm ?
Cnm benim ki rutbeli de ayri sehirlerdeyiz bende asker yolu bekliyorum sayilir... Senin sevgilinin askerligi ne zaman bitiyorelkrerutbeli t: 38430432 .!.:bende memnun oldummm tatlım senınkı askermıydı hmm :) allah kavustursun kuzum
hayırlı olsun cnm şimdiden aynı yaşlardayız o zaman.ay kıyamam kuzum allah kavustursun bende unv bıttı hazırlanıyorum bu yıl benımkıde asker cnm :) gelınce soz nısan :)
bnmkı kısa donem canım :) hosgeldım ama hesabımı bugun donduruyorum sızı gec buldum cabuk kaybedıyorum galıba :)hayırlı olsun cnm şimdiden aynı yaşlardayız o zaman.sevgilin normal asker mi yoksa ömür boyu asker mi bizimkiler gibi orasını anlayamadım tam
hahaha tanımın cok hos :)
allah kavustursun hepınızı , hepımızı
ogr guzel meslek ya bence :)
hayalın ne kı tatlım
cnm :) yaparsın ıns esın neydı pekıPolislik Kpss kazansamda atandigim sehire gitmezdim. Tabii polislik olursa .. Amiinn cnm ins. En yakin zamanda kavusuruz
bnmkı kısa donem canım :) hosgeldım ama hesabımı bugun donduruyorum sızı gec buldum cabuk kaybedıyorum galıba :)
amın cnm bende kpss hazırlandıgım ıcınbu olmadı işte. (cellist61'cimm gene başbaşa kaldık ) tatlm tez zamanda allah kavuştursun seni de inş.
Hahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum[QUOTE="fthfzee, post: 38430467, member: 638czkocalı dulhiç duymamıştım bu sözü ama benim için yapılmış gibi:) aaa istemiyor musun peki hayalin ne tatlm ?
İns balimmm... Ben evli degilim henuz :) nisanim olavak hayirlisiyla mayista.. Benim sevdicegim subay.. Bende onun yolunu gozluyorum.. Nerede askerlik yapiyor sevgilinıns
cnm :) yaparsın ıns esın neydı pekı
ay ne guzel kuzum bende subaylıga gır dıyorum benımkıne ıst.canmİns balimmm... Ben evli degilim henuz :) nisanim olavak hayirlisiyla mayista.. Benim sevdicegim subay.. Bende onun yolunu gozluyorum.. Nerede askerlik yapiyor sevgilin
Hahaha :) bizde olmasak e hale gelirdi topik :))) seviliyorsunnfthfzee .!.:bu olmadı işte. (cellist61'cimm gene başbaşa kaldık ) tatlm tez zamanda allah kavuştursun seni de inş.
neden polıslık tatlımHahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum
:)Hahaha :) bizde olmasak e hale gelirdi topik :))) seviliyorsunn
Tskr ederim kuzum.ay ne guzel kuzum bende subaylıga gır dıyorum benımkıne ıst.canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?