- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Cnm guzel dusuncelerin icin cook tesekkur ederimm ins burdayiz sende gel arada ugraa ozletme kendinihep ıkınızmısınız burda ben geldıgımde temmuzda yıne burda olun bak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm guzel dusuncelerin icin cook tesekkur ederimm ins burdayiz sende gel arada ugraa ozletme kendinihep ıkınızmısınız burda ben geldıgımde temmuzda yıne burda olun bak :)
saol canım benımCnm guzel dusuncelerin icin cook tesekkur ederimm ins burdayiz sende gel arada ugraa ozletme kendini
Ayy kiyamam ben sana sagolasin :) yalniz alinti yapiyorumya yazilar karisik cozmesi ugrastiriyo ilk basta :)olsun biz seni böylede seviyoruz
cnm sen kv mı oturuyosunolsun biz seni böylede seviyoruz
Ne demek gercekler canim benimsaol canım benım
hemen şimdik mi gidiyorsunay gıder ayak sızdende kopamadım he
evet canm şubata kadar böylecnm sen kv mı oturuyosun
hmm ben kv oturamam ckınırım galıbaevet canm şubata kadar böyle
hı hıı evt cnm gıdıyorum hemenhemen şimdik mi gidiyorsun
anlaşma konusunda sıkıntımız olmuyor cnm ama insanın kendi evi gibi de ollmuyor tabi. eşimin 1,5 yılı var daha tayininehmm ben kv oturamam ckınırım galıba
ınsallah canım ınsallah .. tabı zordur kendı evın rahatlıgı bırbaska cunku :)anlaşma konusunda sıkıntımız olmuyor cnm ama insanın kendi evi gibi de ollmuyor tabi. eşimin 1,5 yılı var daha tayinine
inş. bende o zamana kadar atanmak istiyorum sonra da kocacımın yanında olmak istiyorumm
ay tskederımm gelınce senı bulcam ıns :)Cnm guzel dusuncelerin icin cook tesekkur ederimm ins burdayiz sende gel arada ugraa ozletme kendini
senıde bulcam tabı kıııı :)hemen şimdik mi gidiyorsun
tabikiiben daha 20 yıl falan buralarda olurum cnm ne zaman istersen..aaa temmuzda sen bir asker eşi olmuyorsunsenıde bulcam tabı kıııı :)
Beklerim cnm muhakkak bul :)ay tskederımm gelınce senı bulcam ıns :)
Beklerim cnm muhakkak bul :)
eveeet bizbizeyiz tekrar
Her zamanki gibii :) herkes eşiyle ne güzel.. Off karamsarlığa girmiyorummmm girmemeliyizzeveeet bizbizeyiz tekrar