• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Tatlım atanamadıkya köreldik :) sesin güzel mi ? Malum müzik dersleri gördünüz :)
müzik adına hic bir yeteneğim yok canım sesimi de hic sevmem hatta benim sadece müzik değil hic bir şeye yeteneğim yok maalesef. Peki senin güzel mi ya da kullandığın bir enstrüman var mi ? :KK15:

müzik adına hic bir yeteneğim yok canım sesimi de hic sevmem hatta benim sadece müzik değil hic bir şeye yeteneğim yok maalesef. Peki senin güzel mi ya da kullandığın bir enstrüman var mi ? :KK15:
Aa öyle deme herkese göre kendi sesi çirkindir önemli olan diğer insanların fikirleri ;) Severek mi bölümünü seçtin yoksa mecburiyetten mi ? Canım ben güzel sanatlar lisesi çıkışlı olduğum için ana çalgım çello yani viyolonsel ek olarak piyano eğitimi aldım üni müzik okuyunca 8 yıldır piyano ve çello çalıyorum artı 5 yıl bağlama çaldım gitar bilirim.. Malum müzik okuyunca çoğu enstrumana aşina oluyoruzz bireysel çalgım çello ve piyano . Gitarı okulda öğrendik bağlama desende öylede ben ilkokulda bağlama kursuma gitmiştim ordan biliyorum:) Bunun yanında trabzon trt türk sanat müziği korosunda solistim bazen orkestrada ve koroda da yer alıyorum.. Tsm aşığıyıımm

Aa öyle deme herkese göre kendi sesi çirkindir önemli olan diğer insanların fikirleri :KK66: Severek mi bölümünü seçtin yoksa mecburiyetten mi ? Canım ben güzel sanatlar lisesi çıkışlı olduğum için ana çalgım çello yani viyolonsel ek olarak piyano eğitimi aldım üni müzik okuyunca 8 yıldır piyano ve çello çalıyorum artı 5 yıl bağlama çaldım gitar bilirim.. Malum müzik okuyunca çoğu enstrumana aşina oluyoruzz bireysel çalgım çello ve piyano . Gitarı okulda öğrendik bağlama desende öylede ben ilkokulda bağlama kursuma gitmiştim ordan biliyorum:) Bunun yanında trabzon trt türk sanat müziği korosunda solistim bazen orkestrada ve koroda da yer alıyorum.. Tsm aşığıyıımm
seni TRT müzik te falan görebilir miyiz yani :KK66: ben çok severek secmedim aslında bolumumu . ne hoş insanin severek bu tur şeylerle ilgilenmesi ben piyano sesine bayılırım bu arada:KK66:

seni TRT müzik te falan görebilir miyiz yani :KK66: ben çok severek secmedim aslında bolumumu . ne hoş insanin severek bu tur şeylerle ilgilenmesi ben piyano sesine bayılırım bu arada:KK66:
Hahah canım hedef o da sevdiceğim sağolsun engelllll oluyor yoksa ohooo :) sanırım puanın yüzünden mi seçtin ? Hangi bölümü istiyordun ? Bana sizin bölüm çok zorr geliyor küçücük çocuklarla uğraşmaktan çocuk yapmak istemezsin gibime geliyor malum 5-6 yas arası olunca sorumluluk yüksek oluyor sizler pişirip ilkoğretime yolluyorsunuz zor iş :( Evet cnm müzik ruhu dinlendiriyor böyle geceleri açarım klasik müzik dinler uyurum o kadar çok sakinleştiriyor ki zaten psikolojik rahatsızlığı olan hastaları müzikle tedavi ediyorlar her derdin ilacı :) bende piyanoyu çok severim en kötü ihtimal mp3 olarak açıp dinlemek..

Hahah canım hedef o da sevdiceğim sağolsun engelllll oluyor yoksa ohooo :) sanırım puanın yüzünden mi seçtin ? Hangi bölümü istiyordun ? Bana sizin bölüm çok zorr geliyor küçücük çocuklarla uğraşmaktan çocuk yapmak istemezsin gibime geliyor malum 5-6 yas arası olunca sorumluluk yüksek oluyor sizler pişirip ilkoğretime yolluyorsunuz zor iş :KK43: Evet cnm müzik ruhu dinlendiriyor böyle geceleri açarım klasik müzik dinler uyurum o kadar çok sakinleştiriyor ki zaten psikolojik rahatsızlığı olan hastaları müzikle tedavi ediyorlar her derdin ilacı :) bende piyanoyu çok severim en kötü ihtimal mp3 olarak açıp dinlemek..
ücretli öğretmenlik falan yapmadım sadece staj deneyimim oldu ama çok yorucu ve en önemlisi sorumluluk o kadar fazla ki ama eğer atanirsam isimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Üniversite sınavına girdiğiniz zaman rahat geldi okuması falan o yüzden seçtim puan faktörü de önemli tabi. Matematik isterdim ben ama olmadı. Bakarsin evlenince falan sevdicegin engelleri kaldırır inş seni oralarda görürüz ne güzel olur . benim esimde çok kıskanç KK da okuyorum kıskançlık vakalarını ah ben buraya bir yazsam benimkini beni burada topa tutarlar vallahi :KK48: ama benimde aşağı kalır yanım yok akrep burcuyum kıskançlık iliklerime islemis :KK48: sende kıskanç misindiro_Oo_O

ücretli öğretmenlik falan yapmadım sadece staj deneyimim oldu ama çok yorucu ve en önemlisi sorumluluk o kadar fazla ki ama eğer atanirsam isimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Üniversite sınavına girdiğiniz zaman rahat geldi okuması falan o yüzden seçtim puan faktörü de önemli tabi. Matematik isterdim ben ama olmadı. Bakarsin evlenince falan sevdicegin engelleri kaldırır inş seni oralarda görürüz ne güzel olur . benim esimde çok kıskanç KK da okuyorum kıskançlık vakalarını ah ben buraya bir yazsam benimkini beni burada topa tutarlar vallahi :KK48: ama benimde aşağı kalır yanım yok akrep burcuyum kıskançlık iliklerime islemis :KK48: sende kıskanç misindiro_Oo_O
Senin işin dahada zor küçücük çocuklar ben şahsen kafayı yerdim allah kolaylık versin canım.. Keşke kabul etse derdimde tayin yüzünden ayrı kalmak zorunda kalırız o da olmaz ki :( Anlatsana bana ne gibi kıskançlıkları varr :) oooooo ben mi çok ama çok fenayımm ondan beterim yani elimde değil.. Evlenince kıskançlık bitiyor diyorlar acaba doğru mu

Senin işin dahada zor küçücük çocuklar ben şahsen kafayı yerdim allah kolaylık versin canım.. Keşke kabul etse derdimde tayin yüzünden ayrı kalmak zorunda kalırız o da olmaz ki :KK43: Anlatsana bana ne gibi kıskançlıkları varr :) oooooo ben mi çok ama çok fenayımm ondan beterim yani elimde değil.. Evlenince kıskançlık bitiyor diyorlar acaba doğru mu
aman aman canm ayrı falan kalmayın kimse kalmasın ayrı sevdiginden .. Evlenmeden önce nasılsa sonrada ayni oluyor cnm hic bir değişme düzelme yok karakter meselesi bu sende kiskancmissin kendinden pay biç evlendiğinde bütün kıskançlığın puf diye uçup gider mi:D

aman aman canm ayrı falan kalmayın kimse kalmasın ayrı sevdiginden .. Evlenmeden önce nasılsa sonrada ayni oluyor cnm hic bir değişme düzelme yok karakter meselesi bu sende kiskancmissin kendinden pay biç evlendiğinde bütün kıskançlığın puf diye uçup gider mi:D
Kızzz erkeklerin. Gidiyormuş zamanla :) burda okuyordum evlenince bitiyor diyorlardı :) şimdi yeni evlisiniz uzaksınız bir şey anlaşılmaz ama 5 yıllık evli olsak ve hep yanyana olsak bitmez mi ki :KK51:Şahsen benim kıskançlığım bitmezz dee :)

Kızzz erkeklerin. Gidiyormuş zamanla :) burda okuyordum evlenince bitiyor diyorlardı :) şimdi yeni evlisiniz uzaksınız bir şey anlaşılmaz ama 5 yıllık evli olsak ve hep yanyana olsak bitmez mi ki :KK51:Şahsen benim kıskançlığım bitmezz dee :)
ah benimkinin de öyle olsa ya keşke. Belki de ilerde birlestigimizde dediğin gibi olur ama hic ümidim yok kendi de geçmez bu hic bekleme diyor zaten. Eşimin abisi var 4 yıllık evli ve eltimle arkadaş gibiyiz hic bir düzelme olmamış kendi gözleriyle de şahit oldum ve eşimin huyları da çok benziyor abisine. Ama inşallah ben yanilirim KK hakli çıkar En Büyük KK

ah benimkinin de öyle olsa ya keşke. Belki de ilerde birlestigimizde dediğin gibi olur ama hic ümidim yok kendi de geçmez bu hic bekleme diyor zaten. Eşimin abisi var 4 yıllık evli ve eltimle arkadaş gibiyiz hic bir düzelme olmamış kendi gözleriyle de şahit oldum ve eşimin huyları da çok benziyor abisine. Ama inşallah ben yanilirim KK hakli çıkar En Büyük KK
Cnm ne yapıyor ki bu kadar bunaltacak kadar ? Onlarda genetik anlaşılan :)

Cnm ne yapıyor ki bu kadar bunaltacak kadar ? Onlarda genetik anlaşılan :)
genetik olduğuna eminim . cnm Nasil anlatsam sanki elinde olsa cebine koyacak beni Dolasirken etrafa sağa sola bakinmami bile istemiyor giyinmeme karışıyor makyaj yapmama karışıyor. Ah ah bir Dokun bin ah işit gibi oldu. Sen ne kadar abartirsin mesela kıskançlığı :KK69:

genetik olduğuna eminim . cnm Nasil anlatsam sanki elinde olsa cebine koyacak beni Dolasirken etrafa sağa sola bakinmami bile istemiyor giyinmeme karışıyor makyaj yapmama karışıyor. Ah ah bir Dokun bin ah işit gibi oldu. Sen ne kadar abartirsin mesela kıskançlığı :KK69:
Ooooyyy sen doğuya gitsen daha fena olur bu adam anaaaamm :) cnm kıskançlığımı utanarak yazıyorum benide şuan topa tutarlar eminimm :) gazetelerdeki bikinili kızlardan ve mynet haberdeki açık Saçık fotoğraflardan kıskanıyorum offf çok mu abartıyorum bilmiyorumda elimde değill sokakta pentinin afişini görürüm hemen baş öne sakın sağına bakma derim :KK53:Ya sen ?

Ooooyyy sen doğuya gitsen daha fena olur bu adam anaaaamm :) cnm kıskançlığımı utanarak yazıyorum benide şuan topa tutarlar eminimm :) gazetelerdeki bikinili kızlardan ve mynet haberdeki açık Saçık fotoğraflardan kıskanıyorum offf çok mu abartıyorum bilmiyorumda elimde değill sokakta pentinin afişini görürüm hemen baş öne sakın sağına bakma derim :KK53:Ya sen ?
ay kimse duymasın aynısını bende yapıyorum desem :oops:

Çok sevindim yalnız değilmişim :D. Peki filmden ? Kadın var diyelim :)
hemen sorarım filmin adini açık seçik film izleme derim adini sorarım zaten tipik erkek filmleri izler . cnm bu günlük bu kadar benden bu arada bende yalniz olmadigima sevindim :KK19: iyi geceler tatlm :KK15:

hemen sorarım filmin adini açık seçik film izleme derim adini sorarım zaten tipik erkek filmleri izler . cnm bu günlük bu kadar benden bu arada bende yalniz olmadigima sevindim :KK19: iyi geceler tatlm :KK15:
Ayy cnm sende benim Gibisin bende adını ister ve hemen kontrol ederim :) bendee çoook sevindim. Ohh be kendim gibi birini buldum sonunda :) iyi geceler canım :)

Ayyyy çoooook şekerlerrrrr bayıldım ellerine sağlıkk epey uğraşmışsın canım :) bizde o günleri görsekte yapsak eğlenceli ve zevkli olmalıı. Şimdi günler geçmiyordur size sabırsızca beklemeler falan :) normal doğum mu olacak hayırlısıyla ?

sağol canım :)
zevkli zevkli hatta eşim baya beğendi biz bu işe girelim netten satış yapalım falan dedi :D

belli değil daha; ama bir aksilik çıkmazsa normal doğum olacak...

***kıskançlıktan bahsetmişsiniz...
benim de sizden pek farkım yoktu ayrıyken ;) geçen sene de haftanın yarısında istanbul-yarısında ankara olunca ayrı gibiydik zaten...
tamamen geçmedi tabi ki ama baya bir köreldi o kıskançlık bende; eşim pek belli etmez kıskançlığını zaten ama onda da değişimler var baya :KK74:

sağol canım :)
zevkli zevkli hatta eşim baya beğendi biz bu işe girelim netten satış yapalım falan dedi :D

belli değil daha; ama bir aksilik çıkmazsa normal doğum olacak...

***kıskançlıktan bahsetmişsiniz...
benim de sizden pek farkım yoktu ayrıyken :KK66: geçen sene de haftanın yarısında istanbul-yarısında ankara olunca ayrı gibiydik zaten...
tamamen geçmedi tabi ki ama baya bir köreldi o kıskançlık bende; eşim pek belli etmez kıskançlığını zaten ama onda da değişimler var baya :KK74:
bencede satışa başlayın gerçekten iyi fikir denemeye değer :) gerçi iki doğumda beni korkutuyor :D
ayy cnm varya bu kıskançlık beni bitirdi herşeyden kıskanıyorum allah ömür verirse 2017 yaza doğru 6 ay izmir 6 ay ankarada eğitime gidecekmiş :( şimdiden kıskançlık krizine girdim diyorum izmirde ki eğitim yeri dağın başında mı merkeze kaç km ? civari çevresi nasıl ?_ ankara da eğitim yeriniz nerede vs hep soruyorum oooff :(

Back