hb tatlım nasılsınslm cnm hg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hb tatlım nasılsınslm cnm hg
İyidir cnm :) senide aramizda gormekten memnum oldum :)elkremi .!.:hb tatlım nasılsın
bende memnun oldummm tatlım senınkı askermıydı hmm :) allah kavustursun kuzumİyidir cnm :) senide aramizda gormekten memnum oldum :)
kocalı dul hiç duymamıştım bu sözü ama benim için yapılmış gibi:) aaa istemiyor musun peki hayalin ne tatlm ?sen veda zamanını düşünmemeye çalış geldiği zaman tadını çıkarmaya bak.. aahh kuzum ben öğretmen olmak istemiyorumm ygs gireceğim tekrardan. hayallerim bambaşkaaa dua et ne olurr istediğim olsun :'( eğer hayalim olmazsa mecbur kpss kazanmam gerekecek inş diğer hedefim olmazsa öğretmen olurum vallahi sende kocalı dullardansın
hahaha tanımın cok hos :)kocalı dul hiç duymamıştım bu sözü ama benim için yapılmış gibi:) aaa istemiyor musun peki hayalin ne tatlm ?
Cnm benim ki rutbeli de ayri sehirlerdeyiz bende asker yolu bekliyorum sayilir... Senin sevgilinin askerligi ne zaman bitiyorelkrerutbeli t: 38430432 .!.:bende memnun oldummm tatlım senınkı askermıydı hmm :) allah kavustursun kuzum
hayırlı olsun cnm şimdiden aynı yaşlardayız o zaman. sevgilin normal asker mi yoksa ömür boyu asker mi bizimkiler gibi orasını anlayamadım tamay kıyamam kuzum allah kavustursun bende unv bıttı hazırlanıyorum bu yıl benımkıde asker cnm :) gelınce soz nısan :)
bnmkı kısa donem canım :) hosgeldım ama hesabımı bugun donduruyorum sızı gec buldum cabuk kaybedıyorum galıba :)hayırlı olsun cnm şimdiden aynı yaşlardayız o zaman. sevgilin normal asker mi yoksa ömür boyu asker mi bizimkiler gibi orasını anlayamadım tam
PolislikKpss kazansamda atandigim sehire gitmezdim. Tabii polislik olursa .. Amiinn cnm ins. En yakin zamanda kavusuruzhahaha tanımın cok hos :)
allah kavustursun hepınızı , hepımızı
ogr guzel meslek ya bence :)
hayalın ne kı tatlım
cnm :) yaparsın ıns esın neydı pekıPolislikKpss kazansamda atandigim sehire gitmezdim. Tabii polislik olursa .. Amiinn cnm ins. En yakin zamanda kavusuruz
bu olmadı işte. (cellist61'cimm gene başbaşa kaldık) tatlm tez zamanda allah kavuştursun seni de inş.bnmkı kısa donem canım :) hosgeldım ama hesabımı bugun donduruyorum sızı gec buldum cabuk kaybedıyorum galıba :)
amın cnm bende kpss hazırlandıgım ıcınbu olmadı işte. (cellist61'cimm gene başbaşa kaldık) tatlm tez zamanda allah kavuştursun seni de inş.
Hahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum [/QUOTE][QUOTE="fthfzee, post: 38430467, member: 638czkocalı dul hiç duymamıştım bu sözü ama benim için yapılmış gibi:) aaa istemiyor musun peki hayalin ne tatlm ?
İns balimmm... Ben evli degilim henuz :) nisanim olavak hayirlisiyla mayista.. Benim sevdicegim subay.. Bende onun yolunu gozluyorum.. Nerede askerlik yapiyor sevgilinıns
cnm :) yaparsın ıns esın neydı pekı
ay ne guzel kuzum bende subaylıga gır dıyorum benımkıne ıst.canmİns balimmm... Ben evli degilim henuz :) nisanim olavak hayirlisiyla mayista.. Benim sevdicegim subay.. Bende onun yolunu gozluyorum.. Nerede askerlik yapiyor sevgilin
Hahaha :) bizde olmasak e hale gelirdi topik :))) seviliyorsunnfthfzee .!.:bu olmadı işte. (cellist61'cimm gene başbaşa kaldık) tatlm tez zamanda allah kavuştursun seni de inş.
neden polıslık tatlım [/QUOTE]Hahaha benim memlekette cook kullanirlar :) cnm polisssa olmak istiyorum
:)Hahaha :) bizde olmasak e hale gelirdi topik :))) seviliyorsunn
Tskr ederim kuzum.ay ne guzel kuzum bende subaylıga gır dıyorum benımkıne ıst.canm